Totul Pentru Familia Mea Episodul 9 Rezumat: A plecat!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 9 Rezumat: A plecat! Lucrurile devin din ce in ce mai tensionate pentru frati. Dupa ce unchiul lor a patit-o in episodul trecut, se pare ca vor trebui sa treaca prin noi si noi incercari. Iar ideea in sine de a ramane unul langa altul va deveni din ce in ce mai grea, din pacate. Pana la urma, ce vor face? Haideti sa aflam, dintr-un nou rezumat. Nu uitati ca, daca vi se pare util, il puteti da mai departe pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste din ce in ce mai multa lume.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 9 Rezumat: Ce se intampla cu Orhan?

Totul Pentru Familia Mea Episodul 9 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 9 Rezumat

Faptul ca Orhan a intervenit pentru nepotii lui a fost un lucru demn de laudat, trebuie sa recunoastem. Insa, se pare ca l-a si costat. Desi nu a vrut sa ii impacienteze pe Kadir si pe Omer, starea lui nu este una deloc buna. Pana la urma, el ajunge la spital, iar aici, vestile pe care le primesc sunt ingrijoratoare. Medicii sunt rezervati. Toata lumea este de-a dreptul speriata in ceea ce priveste viitorul lui Orhan. Ar putea sa nu mai fie. Sau, daca va mai fi, e posibil sa nu mai poata sa mearga.

Sengul e plina de lacrimi. Nu mai poate si nu stie ce se va putea face in cazul in care nu va mai avea sot. Deoarece stresul este la cote inalte si oboseala isi spune si ea cuvantul, Sengul ajunge la o concluzie: sigur cei 4 frati sunt de vina. Daca nu ar fi aparut ei in viata lor, ea si Orhan ar fi fost si acum bine. Nu ar mai fi stat ea la spital cu sufletul la gura, in asteptarea vestilor despre sotul ei. Asa ca sitti ceface? Ii da afara. Le spune sa plece si sa nu se mai intoarca.

E mai bine

Fratii se duc afara, insa nu pleaca. Nu au cum sa plece tocmai acum, cand nimeni nu stie ce se va intampla cu Orhan. Le e si foame, insa nu prea au bani. Si daca ei, cei mai mari, stiu sa rabde, despre Emel nu se poated spune acelasi lucru. Omer are noroc pentru ca un domn ce vindea diverse il vede numarand banii pana la ultima lira turceasca. Si isi da seama care e treaba.

Vrea sa faca o fapta buna, asa ca ii da de mancare lui Omer si pentru el si pentru fratii lui, pe gratis. Pana la urma, se afla ca Orhan va fi bine. Atunci, fratii rasufla usurati si se intreaba ce pot face ei pe mai departe. Sigur, poate ca Orhan nu ar fi de acord cu plecarea lor si i-ar spune lui Sengul sa ii lase sa stea. Insa nu, ei se gandesc ca cel mai bine e sa plece. Si asa, ajung la un alt unchi de-al lor, Sahin.

Plecarea

Kadir cumpara biletele cu banii de pe zilele pe care le-a munncit la cafenea. Doruk este suparat ca va trebui sa se desparta de Asyie. Dandu-si seama ca e posibil sa n-o mai vada, ii spune ca o place. Apoi, discuta amandoi si stabilesc totusi sa se viziteze. Si nu doar atat, dar Doruk si-ar dori sa mearga amandoi la facultate, cand va fi cazul.

Ce s-a intamplat cu Berk? Doar nu a scapat basma curata, nu? Din fericire, nu. Dupa ce Omer si Kadir au depus plangere impotriva lui, el s-a dus dupa gratii. Tatal lui este foc si para pe situatie, insa nu poate sa faca nimic de unul singur. E plecat in strainatate, asa ca discuta cu Akif si il roaga sa rezolve el situatia. Acesta se duce la Sengul si de la ea intelege ca teoretic, doar cu bani ar putea sa rezolve situatia.

Orhan ii vrea inapoi

Cand Orhan afla de la Sahin ca fratii ar urma sa ajunga la el, se enerveaza. Pai ce, el ce are? Dar dupa afla ce le-a facut Sengul si cum practic i-a gonit. Atunci, nervos, ii spune ca daca va mai avea vreodata tupeul sa se ia de vreunul din cei 4 frati, relatia lor se va termina pentru totdeauna. Si asa, cei patru frati nu mai pleaca nicaieri. Ati putea spune ca e un lucru bun si ca totul e bine cand se termina cu bine. Doar ca unii dintre ei incep sa se gandeasca ca nu mai pot. Ne referim aici la Omer, care a ajuns deja la un soi de saturatie in ceea ce priveste stilul lor de trai. Ar vrea si el altceva…

Akif e pe fir si se gandeste sa ii dea niste bani. Nu pe degeaba, desigur. Daca vrea sa vada acele lire turcesti, Omer va trebui sa isi retraga plangerea impotriva lui Berk. Omer sta si sa se gandeste putin si se intreaba, pana la urma: de ce nu ar face asta? Banii de la Akif el sau fratii lui greu i-ar putea face. Si pur si simplu s-a saturat sa astepte…Asa ca accepta oferta si isi retrage plangerea impotrivca lui Berk, dupa ce vede lirele turcesti de la barbat.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 9 Rezumat: Berk e naiv…

Si asa, Berk scapa de dupa gratii. Ati putea crede ca individul se va bucura, se va duce acasa si isi va vedea ded viata. Dar nu, el insista sa dea dovada de…nici nu stim cum s-o numim. Stiti ce face? Se duce acasa la frati si incepe sa spuna in gura mare ca sunt vai de ei, pentru ca pot fi atat de usor cumparati. Kadir nu intelege initial. Apoi, dupa ce afla ce a putut sa faca Omer, va dati seama ca se supara pe el. Dar fratelui lui nu ii pare rau. Pentru ca, dupa cum v-am spus, Omer s-a saturat de viata pe care ei o duc. Kadir vrea sa ii dea banii inapoi lui Kadir.

Insa, Emel le-o ia inainte si arunca banii aceia pe foc. Toti banii pentru care Omer a acceptat sa isi retraga plangerea ajung astfel scrum…Cand vede ca practic tot efortul sau a fost in zadar, Omer izbucneste. Oare nu pot si ei sa aiba o sansa la o viata mai buna? Cu banii aceia ar fi putut sa inchirieze si ei o locuinta buna, dar acum, nu se mai poate. Simtindu-se invins, Omer decide ca cel mai bine e sa plece de langa fratii lui. Ce se va intampla mai departe? Pana aflam si noi, haideti pe pagina de Facebook.