Totul Pentru Familia Mea Episodul 39 Rezumat: Din pacate, a impuscat-o!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 39 Rezumat: Din pacate, a impuscat-o! Totul s-a intamplat atat de repede si mai ales, dintr-o greseala prosteasca…Insa, despre cine este vorba, de fapt? Si ce s-a intamplat, pana la urma? Haideti sa aflam si noi impreuna din rezumatul nostru de astazi. Nu uitati ca, daca vi se pare util, puteti sa il dati mai departe si pe retelele de socializare, sa ne citeasca si pe noi din ce in ce mai multa lume. Gata, am inchis paranteza, haideti sa vedem ce s-a intamplat.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 39 Rezumat: Din pacate, a impuscat-o!

Daca episodul trecut a fost greu pentru Asiye si Omer, ba din cauza lui Doruk, ba din cauza lui Tolga, trebuie sa va spunem ca nici acesta, despre care vom vorbi in continuare, nu va fi, din pacate, prea usor. Asiye si Emel se duc la o familie bogata sa faca niste curatenie, pentru un ban in plus. Desi ar putea foarte usor sa se dea mare, doamna cu care vorbeste Asiye pare a fi tare de treaba. Ea este multumita de cum face draga noastra curatenie si nu are nicio problema ca Emel sa stea cu ea.

Din pacate, se vede nevoita sa plece impreuna cu sotul ei, caci au treaba undeva, departe. Asa ca se grabesc sa ajunga la aeroport. Iar doamna are incredere in Asiye sa o lase sa termine treaba si dupa, eventual, sa plece. Zis si facut. Cei doi se duc la aeroport, linistiti ca si-au lasat totusi casa pe mana unei fete care nu are din acelea care ar fura sau ar face alte lucruri rele. Doar ca, ceva neasteptat se intampla

Au pierdut avionul

Se pare ca proprietarii casei in care se afla Asiye si Emel au pierdut avionul. Suparati, isi dau seama ca nu au ce altceva sa faca decat sa se intoarca acasa. Intre timp, seara s-a instalat bine de tot si Omer a inceput sa isi puna intrebari. Stie teoretic unde sun surorile lui, dar parca dureaza prea mult. Si, intr-adevar, intr-o casa de bogatasi, e mult de curatat…Al nostru ajunge pana la urma la adresa respectiva. Insa, ce nu stie el e ca nu dureaza mult si ajung si proprietarii, care il vad. Ati putea crede ca o sa urmeze o scena simpla, in care ei intreaba cine e individul, iar Asyie ii linisteste, spunandu-le ca e fratele ei.

Dar nu, ceea ce urmeaza este de-a dreptul incredibil…Proprietarii cred ca Omer este, de fapt, un hot, si se duc la el cu o arma, vrand sa il ameninte sa plece de pe proprietatea lor. Al nostru se sperie si vrea sa ii faca sa intelegaa ca el nu este vreun pericol sau ceva. Insa cu cine sa te intelegi? Iese un soi de rafuiala intre ei si, din pacate…arma aceea despre care v-am spus, se descarca. Insa, cine a fost lovit? Omer? Nu. Asyie? Nu. Dar cine atunci? Din pacate, e vorba despre micuta Emel care se afla fix in bataia acelei arme.

E grav?

Nu va faceti griji. Micuta scapa pana la urma. Dar sperietura ramane in sufletele proprietarilor mult timp dupa aceea. Isi dau seama ca a fost o greseala, insa, chiar si asa ei nu pot trece peste. Si dupa ce Emel se insantoseste, ei tot se intereseaza de ea. Si nu doar atat, insa ei vor sa ii ajute pe frati si le cumpara diverse lucruri. Totul pentru a le putea face viata putin mai usoara. Si totusi, exista o dorinta in sufletul proprietarei…Ar vrea sa o ia in grija pe Emel. De unde pana unde? Nu neaparat pentru ca vrea sa se revanseze. Desigur, si acesta este unul din motive. Dar s-a parea ca micuta noastra ii aduce aminte de fetita ei, care, din pacate, nu mai este…

Asa ca, atunci cand se uita la Emel, proprietara isi vede fetita, lucru care parca ii mai insenineaza zilele. Intre timp, Omer iar da dovada de prea multa bunatate. De data aceasta nu, nu cu Harika, stati linistiti. Ci cu…Tolga. Da, ati citit bine. Cu cel din cauza caruia era sa si-o ia bine de tot cu setul acela de vaze. Ce s-a intamplat? Pai Mete s-a intors cu prietenii lui sa ii dea o lectie lui Tolga. Iar Omer a intervenit pentru el, desi ar fi putut sa se dea la o parte, ca doar nu era problema lui. Insa l-a ajutat. Iar Tolga, in stilu-i caracteristic, s-a folosit de asta tot ca sa-l atace pe el, ulterior. I-a zis lui Cemile ca vanataile acelea i le-a facut Omer, nu Mete.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 39 Rezumat: Au probleme cu nepotul

Daca Ilknur, caci asa se numeste proprietara la care au fost Asiye si cu Emel este o femeie super, nu acelasi lucru se poate spune despre Emir, nepotul ei. Cand familia Eren e chemata la ei la casa, acesta se poarta in ultimul hal. Ba chiar merge atat de departe incat el ii acuza pe ai nostri ca au venit sa fure de la ei din casa.

Atunci, situatia degenereaza. In ce fel vom afla si noi din episoadele urmatoare. Nu va spunem decat ca iar intra in probleme Omer, dar de data aceasta si Ogulcan. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook, unde mai discutam despre ce se mai intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.