Totul Pentru Familia Mea Episodul 102 Rezumat: Din pacate, a murit prea devreme!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 102 Rezumat: Din pacate, a murit prea devreme! Cand credea si ea ca vor urma niste clipe frumoase, iata ca totul s-a sfarsit, din pacate. Lucrurile se pare ca se complica, iar noi personaje apar in scena. Unele dintre ele vor zgudui linistea dragilor nostri, iar altele totusi vor aduce noi raspunsuri la intrebarile arzatoare. Detalii avem si noi in randurile urmatoare.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 102 Rezumat: Din pacate, a murit prea devreme!

Lucrurile s-au intamplat destul de rapid in episodul 101 din Totul Pentru Familia Mea. Dupa ce Sengul a auzit adevarul despre Berk, a reusit sa le gaseasca in timp util pe mama, dar si pe sora roscovanului. A discutat cu ea si a convins-o ca trebuie sa isi vada flacaul. Asa ca au ajuns amandoua la Ayla acasa. Lucrurile din pacate au degenerat, iar Serpil a ajuns pe jos, in stare grava. Sengul se uita speriata, insa nu isi da seama ca daca nu ar fi fost ea, nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat.

Ayla se urca cu Serpil in masina, insa aceasta din urma, cu ultimele puteri, ii spune sa o lase, sa ii dea drumul. Ea nu crede ca Ayla o va duce la spital. Pana la urma, lucrurile se agraveaza, iar Serpil ajunge pe strada. Cand lumea incepe sa se adune, mama adoptiva a lui Berk le spune ca asa a gasit-o, in timp ce se plimba cu masina. Si, din pacate, trebuie sa fuga, pentru ca ar urma sa piarda un avion, daca nu ar face-o. Si asa, pur si simplu, femeia a plecat, nepasandu-i ce se intampla cu Serpil.

Sengul a aflat

Desigur ca femeia nu a putut sa ii spuna adevarul lui Sengul. Asa ca a mintit-o ca Serpil a ajuns la spital si ca lucrurile, teoretic, sunt bune. Doar ca ea afla intregul adevar cateva zile mai tarziu, cand o intalneste intamplator pe Elif. Dupa spusele fetei, mama ei nu mai este. Asadar, da, Serpil a murit si totul din cauza lui Ayla. Berk, personajul interpretat de Recep Usta, nu va mai putea sa isi vada niciodata adevarata mama. Din cauza lui Sengul si Ayla…

Intre Ahmet si Suzan incep sa se infiripe niste sentimente confuze. Initial, el isi da seama ca ce face Suzan nu e decat o razbunare pe Sevval. Ulterior insa, lucrurile par sa se schime. Si sa se indrepte intr-o directie mult mai buna, pentru amandoi. Intre timp, fiul sau se pare ca nu poate sa suporte despartirea de Susen. Apreciem gestul lui Sarp, acela de a nu-i spune lui Omer adevarul despre Kadir. Practic, datorita lui, fratele lui Asiye si cu Susen sunt din nou impreuna. Dar pentru Sarp, lucrurile sunt foarte grele, din pacate… Se simte singur, furios si frustrat.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 102 Rezumat: Asiye si Doruk au fost rapiti

Zehra se pare ca nu stie altceva decat sa cauzeze probleme. Geanta aceea cu bani, de cand a aparut, se pare ca pur si simplu a transformat-o intr-o versiune destul de enervanta pentru toata lumea. De data aceasta, se pare ca tanara pur si simplu dispare cu toti banii. Si nimeni nu stie de unde sa o ia. Problema este ca acei barbati rauvoitori pe care i-am vazut si noi revin. Iar atunci cand afla ca nu mai e geanta, se enerveaza. Ei reusesc sa ii prinda pe Asiye si pe Doruk si ii spun lui Tolga ca nu ii intereseaza in ce fel, dar ei isi vor banii. Daca nu ii va aduce tanarul in cateva ore, atunci poate sa isi ia adio de la cei doi prieteni ai sai.

Tolga e disperat si se duce la dragii nostri sa le expuna situatia. Omer este nervos cand afla ca din cauza unei greseli de-a Zehrei, sora lui este in pericol. Nici lui Akif nu ii pica bine faptul ca voinicul sau a ajuns pe mainile unor banditi. Cu totii isi unesc fortele insa si se duc dupa ei. Desi nu le este usor, ei reusesc pana la urma sa ii elibereze pe Asiye si pe Doruk. Problema insa e pe jumatate rezolvata, caci unii dintre cei ce ii tineau prizonieri pe dragii nostri reusesc sa fuga. Iar pericolul nu a disparut. Ce va urma? Va putem spune ca problemele dragilor nostri abia incep, din pacate. Pana aflam si noi detaliile despre urmatoarele lor peripetii, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.