Biografia actorului Recep Usta, interpretul lui Berk din Totul Pentru Familia Mea

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Biografia actorului Recep Usta, interpretul lui Berk din Totul Pentru Familia Mea este subiectul articolului nostru de astazi. Tanarul joaca unul dintre cele mai iubite personaje din serial. Iar astazi, in randurile urmatoare, vom putea afla si noi cine este cu adevarat acest actor. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem ce detalii va putem spune despre el.

Biografia actorului Recep Usta: Unde si cand s-a nascut?

Biografia actorului Recep Usta

Ca multi alti colegi de breasla, Recep Usta s-a nascut la Istanbul. La inceputul lunii noiembrie din anul 1997, adica, mai exact, pe 2 noiembrie, el venea pe lume, aducand bucurie in famile. Ne putem da foarte usor da seama, daca nu am facut-o deja din felul in care arata, ca Recep este un actor tanar, la inceput de drum. La momentul scrierii acestui articol, el are 26 de ani. Unii ati putea spune ca sigur are destule roluri la activ pana acum, insa dupa cum vom vedea in continuare, nu este chiar asa.

Este in zodia Sagetotr si un adept al aventurii. De aceea nu vrea sa se dea in laturi de la nimic, atunci cand personajul sau scenariul i-o cere, sa stiti. Ca inaltime, va putem spune ca actorul are nici mai mult, nici mai putin de 1.84m. Ca si caracteristica aparte avem faptul ca e roscat, un lucru mai putin intalnit printre actorii din Turcia. Daca stam acum sa ne gandim, nu ne vine pe loc niciun alt exemplu de actor care sa fi performat intr-un serial sau film turcesc si care sa fie roscat. Poate ne inselam, nu stim. Dar daca voi stiti vreunul, va asteptam in sectiunea de comentarii sa ne luminati.

O familie modesta

Spre deosebire de personajul sau din Totul Pentru Familia Mea, Recep Usta nu s-a nascut intr-o familie foarte puternica din punct de vedere financiar. Nu a fost niciodata atat de bogat pe cat e Berk, insa nici nu a avut nevoie. Stim ca adesea se spune ca daca n-ai bani, nu faci nimic. E drept, banii pot de multe ori sa te ajute. Insa, daca iti pui ambitia, poti sa ajungi bine si prin propriile puteri. Recep a avut si are parte de o familie frumoasa, care l-a sprijinit, atunci cand acesta le-a spus ca isi doreste sa devina actor.

La scoala nu a fost neaparat cel mai bun elev, dupa cum o spune chiar el. Insa, a avut un farmec aparte si profesorii l-au placut chiar si daca nu stia tot timpul raspunsurile la intrebari sau cand era scos la tabla, de exemplu. Nu este singur la parinti, el mai avand inca trei frati. In prezent, este mezinul familiei. Parintii au fost dintotdeauna oameni intelegatori si l-au lasat sa isi aleaga singur drumul.

Inceputurile intr-ale actoriei

Stiind cat de mult conteaza niste notiuni de baza si o pregatire inainte de a intra in pielea personajelor, Recep Usta a insistat sa se antreneze intr-ale actoriei cu persoane abilitate in domeniu, precum Ivana Chubbuck sau Ebru Ay. In legatura cu educatia formala, va putem spune ca, dupa liceu, acesta a urmat cursurile de la Universitatea Istanbul Marmara. Departamentul la care a fost insa, probabil ca va fi o surpriza pentru multi. Tanarul a dat la Departamentul de Acaferi Internationale. Probabil ca un plan de rzerva in cazul in care poate nu ii va merge cu actoria. Sau pur si simplu pentru ca ii plac notiunile acestea de business.

Usor, usor, el a inceput sa apara pe scenel de teatru. Primul rol intr-un serial turcesc l-a avut recent, in anul 2018. E vorba despre serialul Sahsiyet. L-a inrerpretat bine aici pe Deva, fapt pentru care a mai primit si alte roluri. Uneori, un rol, un prim rol, poate sa fie si ultimul, daca producatorii simt ca nu poti trece de sticla. Insa, iata ca nu a fost si cazul sau.

Pasiuni si un lucru mai putin stiut

Printre pasiunile lui Recep se numara echitatia, lectura, dar si iesirile in natura. El considera ca e necesar sa fii intr-o continua relatie cu natura, intr-un echilibru, daca vrei sa poti sa faci performanta intr-ale actoriei. Si tot referitor la acest domeniu, el are si o filozofie destul de interesanta.

Spre deosebire de alti actori la inceput de drum, care poate ca nu suporta critica sau o considera hate, Recep chiar vrea sa fie criticat ori de cate ori este necesar. Cu alte cuvinte, daca greseste sau daca face ceva nu atat de bine pe cat ar trebui, el vrea sa i se spuna, ca sa poata avansa. O gandire sanatoasa am spune noi.

Biografia actorului Recep Usta: rolul lui Berk din Totul Pentru Familia Mea

Noi am ajuns sa il cunoastem si sa il indragim datorita prezentei sale in distributia serialului turcesc Totul Pentru Familia Mea. Aici, dupa cum probabil stiti, el il joaca pe Berk, un baiat de bani gata, care a fost foarte rau la inceput. Cam cum a fost personajul Tolga. Ulterior insa, ajutat fiind de Aybike, a devenit un baiat bun pe care il indragim si noi.

Vreti sa va spunem una tare? Inainte sa joace in Totul Pentru Familia Mea sau Kardeslerim, asa cum este cunoscut serialul in Turcia, Recep Usta avea parul lung. Foarte lung. Nu semana nici pe departe cu Berk pe care il stim noi din serial. Nu ne credeti? Va lasa niste poze mai jos:

Si aici incheiem si noi biografia actorului Recep Usta, actorul din Kardeslerim. Speram ca v-a placut. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook, unde vorbim despre ce se mai intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea cu personajele noastre dragi.