Biografia actritei Melis Minkari

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Biografia actritei Melis Minkari este subiectul de azi. Dupa cum probabil stiti, tanara turcoaica o interpreteaza pe Aybike in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea. Noi toti o iubim pe sora lui Ogulcan, insa, cine este in realitate actrita care a reusit sa ne intre la suflet atat de repede? Astazi vom discuta despre viata si cariera acesteia, ca sa o putem cunoaste mai bine. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Biografia actritei Melis Minkari: Unde si cand s-a nascut?

Vom incepe cu detaliile de baza. Astfel, va putem spune ca draga noastra s-a nascut pe data de 20 august, in anul 1998, in Istanbul. Asadar, la momentul scrierii acestei biografii, ea are doar 25 de ani, o varsta la care viata abia incepe, de altfel. Are 1.60m inaltime si niste ochi caprui, la fel ca mierea. Nu degeaba lui Berk din serial ii place atat de mult de ea.

Si, daca tot am adus in discutie serialul, nu putem sa nu spunem ca nu ne mira faptul ca actrita Melis Minkari este in zodia leu. Aybike, personajul ei, este exact ca o leoaica cu toata lumea. Am putea chiar sa spunem ca este opusul lui Aybike, personajul interpretat de Su Burcu Yazgi Coskun, in privinta atitudinii generale. Tanara actrita traieste dupa o deviza simpla: esecul nu este pentru ea. Chiar daca nu reuseste din prima, nu spune niciodata ca a esuat. Mai degraba se gandeste ca succesul va veni totusi, insa mai tarziu, decat sa accepte ca a pierdut.

Unde a studiat?

Trecem la capitolul educatie. Domnisoara Minkari a invatat la Sisli Terakki. Dupa, in clasa a 12-a, a decis ca va urma cursurile de la Universitatea Bilgi, acolo unde a studiat partea de Televiziune si Cinema. Aici a inceput sa isi slefuiasca aptitudinile actoricesti, in asteptarea celui dintai rol. L-a avut in anul 2021, in serialul intitulat Ask 102. Nu a fost unul principal, insa chiar si asa, a reusit sa o aduca in atentia producatorilor.

Urmator rol insa avea sa ii schimbe viata. Iar acesta super repede. Si nu, nu a fost unul de umplutura. Nu a fost unul mic. Sau vreunul din acela de tip figuratie. In schimb, Melis a primit o parte intr-un serial care i-a schimbat pur si simplu viata si a transformat-o intr-o vedeta internationala.

Biografia actritei Melis Minkari: rolul lui Aybike din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea

Probabil v-ati dat seama despre ce serial e vorba. Daca nu, va putem spune ca da, rolul lui Aybike est cel din cariera lui Melis Minkari care pur si simplu a propulsat-o spre o faima globala. Va dati voi seama? Sa iti incepi cariera cu unul dintre cele mai de succes seriale turcesti din ultimii ani? Ii va prinde tare bine sa aiba in palmares acest rol. Sunt multi actori care au multe roluri de inceput, unele pe care poate nici nu si le aduce lumea aminte. Si abia apoi, prind un rol principal. La Melis se pare ca rolul-rampa a fost al 2-lea, asa ca lucrurile s-au petrecut destul de repede, din fericire pentru tanara actrita.

In serialul turcesc Kardeslerim (sau Totul Pentrru Familia Mea in limba romana) domnisoara Minkari o interpreteaza pe Aybike, sora lui Ogulcan si verisoara protagonistilor, fratii Eren. De-a lungul timpului, ea s-a aratat a fi tare bataioasa, spre deosebire de fratele ei, Ogulcan. Fiica lui Sengul si Orhan s-a cuplat cu Berk, personajul interpretat de Recep Usta. Si astfel, a aparut unul dintre cele mai iubite cupluri din Totul Pentru Familia Mea.

Melis Minkari Iubit si Familie

Bun, am trecut si de partea profesionala, iar acum, evident, a sosit timpul sa discutam putin si despre cea personala. Noi incheiem aici articolul cu biografia actritei Melis Minkari. Evident, intrebarea de pe buzele tuturor e daca Aybike si Berk sunt impreuna si in realitate. Din pacate insa, nu. Cei doi sunt doar prieteni si actori buni… Iubitul lui Melis Minkari se pare ca inca ramane un mister. Probabil ca tanara actrita

Legat de familie, va putem spune ca simpatica actrita nu este singura la parinti. Ea mai are o sora mai mare, cu care seamana foarte mult. Daca le pui una langa alta pe Melis, sora acesteia, dar si pe mama lor, mai, mai ca ai spune ca sunt, de fapt, trei surori! Seamana foarte bine intre ele. Familia lui Melis a sustinut-o dintotdeauna si i-a oferit o educatie aleasa, ca acum o ajuta pe fata lor sa fie bine vazuta peste tot. Si asa incheiem si noi articolul acesta in carre v-am spus si noi biografia actritei Melis Minkari. Va asteptam si pe pagina de Facebook, la discutii.