Biografia lui Berk Ali Catal

Biografia lui Berk Ali Catal este subiectul articolului nostru de astazi. Pe tanarul actor am ajuns sa il stim si noi romanii destul de bine, de cand a inceput in Romania serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea. Aici, Berk Ali il joaca pe Tolga, un personaj despre care suntem destul de siguri ca nu prea are multi fani printre telespectatori. Insa, cine este, de fapt, actorul din spatele acestui personaj uracios? Haideti sa aflam impreuna.

Biografia lui Berk Ali Catal: Unde si cand s-a nascut?

Ca orice alta biografie, trebuie sa incepe cu detaliile de baza. Domnul Catal s-a nascut in impunatorul Istanbul, intr-o frumoasa zi de la inceputul primarii anului 1995. Pe data de 4 martie, acesta venea pe lume, spre bucurai familiei. Ne putem da seama foarte usor ca tanarul are 28 de ani si este in zodia Pesti. Intr-un fel, nu ne miram deloc ca acesta s-a nascut sub acest semn zodiacal. De ce? Pai, probabil stiti ca cei din zodia Pesti sunt, de obicei, foarte creativi, insa si cat se poate de duali.

Si daca ne gandim bine, cam asa e si personajul Tolga, pe care il joaca actorul. Ba e cu zambetul pe buze, ba e super nervos. Cu alte cuvinte, il putem numi chiar un personaj…instabil, ca sa nu folosim chiar termenii pe care i-a folosit Akif Atakul ca sa il descrie. Sa treci atat de usor de la o stare la alta si sa ai astfel de idei precum are Tolga nu e lucru usor de interpretat. Insa Berk Ali Catal s-a descurcat foarte bine. Legat de inaltime, va putem spune ca interpretul lui Tolga are 1.82m.

Primele roluri

Inca de mic, Berk Ali Catal a fost creativ si a dorit sa incerce lucruri care ii stimulau cat mai mult creativitatea. De aceea, va putem spune ca in scoala generala a fost si un soi de cantaret de rap. Nu avem poze cu el din perioada aceea. Insa, daca ar fi sa il luam pe el, cel din prezent si sa ii punem o sapca din aceea cum poarta cei ce canta acest gen muzical, ne dam seama ca nu i-ar sta rau deloc.

Primul contact cu ceea ce avea sa ii devina ulterior meserie a fost la varsta de 14 ani. Atunci, el a jucat in serialul Aile Reisi. Dar n-a fost neaparat unul din rolurile acelea ce se numesc pe buna dreptate rampe de lansare. Si, dupa participarea in acest proiect, el nu a mai aparut in alte productii, decat mult mai tarziu. Insa, actoria i-a placut atat de mult, incat si-a spus ca trebuie sa o studieze asa cum trebuie. De aceea, el a devenit student la Universitatea Yeditepe din Istanbul, Departamentul de Teatru. Aici a reusit sa isi slefuiasca talentul si sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face.

Biografia lui Berk Ali Catal: Rolul lui Tolga din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea

Biografia lui Berk Ali Catal

Biografia lui Berk Ali Catal

Intre timp, el a mai jucat si in Beni Boyle Sev, undeva in anul 2014. Dupa ce si-a terminat studiile, a inceput sa apara din ce in ce mai multe productii. Putem enumera aici: Gunes, Kosem, Patria Mea Esti Tu. Rolurile acestea, desi i-au adus un capital de imagine destul de bun, nu se pot compara cu valul de popularitate care l-a lovit pe actorul Berk Ali Catal, dupa ce a aparut in rolul lui Tolga din serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea. Acest Tolga, dupa cum probabil stiti, este un personaj negativ. Berk Ali chiar a spus intr-un interviu ca isi dorea de ceva timp sa joace un rol negativ, iar Tolga i s-a potrivit manusa.

Episod de episod, individul incearca sa le faca rau fratilor. Uneori ii reuseste, alteori nu. De cand s-a aliat cu Emir, parca ne-a devenit si mai nesuferit. Insa, in definitiv, acesta ii este rolul. Trebuie sa ne faca sa il uram, ca doar de aceea este un personaj negativ in serial. Iar aici va putem spune ca Berk Ali Catal isi face treaba foarte bine. Daca nu se pricepea, Tolga ne era poate doar indiferent. Insa nu, el chiar a reusit sa ne faca sa uram acest personaj si pentru acest lucru nu putem decat sa il felicitam. Asta inseamna sa fii un actor bun. Si ca tot va spuneam de popularitatea lui, pe contul sau de Instagram de exemplu, are peste 900.000 de urmaritori. Este un numar urias… Insa, e normal, la cat de bine joaca. Si aici ne incheiem si noi articolul acesta cu biografia lui Berk Ali Catal. Daca v-a placut, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook, de exemplu.