Totul Pentru Familia Mea Episodul 17 Rezumat: Santajul emotional!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 17 Rezumat: Dupa cum bine stim deja si noi din episodul precedent, Asyie si Aybike au fost invitate la petrecerea unui prieten de-al lui Tolga. Ale noastre au ajuns, crezand ca se vor distra si ca vor avea parte de o noapte frumoasa. Insa, adevarul era ca Tolga a vrut ca sora lui Kadir si Omer sa vina la petrecere doar pentru a-i putea face niste poze cu care, mai tarziu, sa o poata santaja. Fetele si-au dat seamadin timp care e schema si au vrut sa plece. Atunci, prietenul lui Tolga a vrut sa le retina si, din greseala, a impins-o pe draga noastra si ea s-a lovit…Ce va urma? Haideti sa aflam.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 17 Rezumat: S-a trezit pe drum

Totul Pentru Familia Mea Episodul 16 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 17 Rezumat

Speriati ca e posibil sa nu se mai trezeasca, Alp, prietenul lui Tolga, alaturi de Aybike, s-au grabit sa o duca pe draga noastra la spital. Se gandeau ca, cu fiecare secunda care trece, e posibil ca sansele lui Asyie de a se trezi se micsoreaza. Insa, surprinzator, ea s-a trezit chiar in timp ce era transportata spre spital. Dupa ce si-a dat seama unde se afla si ce se intampla, ea a avut o singura dorinta: sa fie dusa de urgenta acasa.

Tolga nu se lasa. Vrea ca planul sau sa fie dus pana la capat, ca doar cum altfel sa se poata razbuna pe Kadir si pe Omer? El face rost de poza pe care o dorea cu sora lor si cu Alp si face tot posibilul ca aceasta sa ajunga la cat mai multa lume. Cand se vede pusa in aceasta ipostaza care nu ii face deloc cinste, Asyie nu mai poate sa tina nimic secret. Ea le spune fratilor ei totul, iar acestia sunt pregatiti sa mearga pana in panzele albe pentru a putea afla cine e vinovatul si ce s-a intamplat, de fapt. Ei reusesc rapid sa dea de Alp, insa acesta nu vrea sa le spuna intreaga poveste.

Doruk afla adevarul

Si daca baietii nu reusesc sa afle ce s-a intamplat, Doruk, datorita Harikai, intra in posesia informatiei. Si se enerveaza teribil. Insa, de unde pana unde a reusit tocmai el sa afle? Pai, Tolga are in telefonul sau dovada ca Harika s-a lovit singura cu acea vaza. Iar tanara va dati seama ca ar face orice pentru a putea sa scape de acea dovada. Nici nu vrea sa se gandeasca la ce scandal i-ar face Suzan. Atunci ea ia in calcul toate posibilitatile pe care le are pentru a-l opri din a face ceva.

Stiind ca practic el a orchestrat aducerea lui Asyie si a lui Aybike la petrecerea lui Alp, isi da seama ca i-ar putea spune lui Doruk si de acolo s-ar putea descurca el. Si intr-adevar, dupa ce afla de la Harika ce a putut sa faca Tolga, Doruk are grija de el. Il face chiar sa spuna cu vorbele lui totul si il si inregistreaza. Iar acea filmare ajunge si mai departe de scoala lor. Unde? Pai, la tatal lui Tolga. Si acum aflam si noi de ce s-a tot purtat asa tanarul pana in prezent. Tatal lui este un om rece, dur, neindurator. Unul care nu accepta greselile. Si cand aude de ce a putut sa faca baiatul lui, decide s nu-l mai lase la scoala lui Akif.

Adevarul lui Mazlum

Talya si Mazlum se duc la un restaurant scump. Pentru Mazlum, astfel de locuri nu prea sunt frecventabile, din cauza ca el e un om simplu. Nu are bani de mofturi din acestea. Un sandwich e de ajuns ca sa isi astampere foame, in general… Dar acum isi doreste sa faca impresie buna. Insa, atunci cand vine nota de plata si vede cat ar trebui sa plateasca, ii pica fata. Talya se duce pana la baie si al nostru atunci se gandeste ce ar putea sa faca…Sa plateasca nu are de unde.

Ar putea totusi sa fuga, dar ar pune-o pe Talya intr-o situatie aiurea. Atunci, se gandeste sa il cheme pe chelner si pur si simplu sa ii spuna situatia. Sa ii zica de faptul ca nu are bani si ca va face tot ce poate pentru a plati acea masa. Va spala vasele sau va face si alte lucruri, numai sa scape din beleaua aceasta cu fata cu care a venit. Chelnerul il cheama si pe patron, iar cand acesta afla povestea, da dovada de omenie. Ii spune ca poate sa stea linistit. Nu mai trebuie sa plateasca nimic. Iar cand Talye revine, ii spune si el ca masa e din partea casei, pentru ca Mazlum e un prieten de-al locului.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 17 Rezumat: Akif i-a facut-o

Intre Akif si Suzan stim deja ca exista o relatie de animozitate. Barbatul ar fi vrut ca ea sa tina secreta relatia pe care au avut-o. Insa, dupa cum bine stim, Suzan s-a dus la Nebahat sa ii spuna totul. Si de atunci, Akif i-a tot zis ca ii va lua totul. Si se pare ca in acest episod, reuseste intr-adevar sa o lase pe femeie fara cele mai de pret lucruri. Aici intra si casele ei, fapt pentru care ea si Harika trebuie sa isi gaseasca un loc unde sa stea… Insa aceasta nu este singura lovitura pe care o primeste Suzan. Omer al nostru se duce la ea cu acel mesaj de la Harika. Dupa ce il citeste, Suzan se supara si mai tare pe fata ei…

Akif crede ca gata, el e seful, acum ca a reusit sa o distruga pe Suzan. Insa, el uita ca exista si pentru el o rasplata pentru faptul ca i-a lasat orfani pe cei 4 frati. Erhan se enerveaza teribil pentru fapta barbatului si decide ca a sosit timpul ca filmarea aceea cu Veli sa iasa la suprafata. Stiind ca ar gresi daca s-ar duce direct la Akif sa ii spuna de ea, el decide sa i-o arate lui Doruk prima data. Ce va urma? Se va supara fiul pe tatal sau sau Doruk va alege sa nu spuna nimic, de teama de a nu mai primi bani? Vom afla in episoadele urmatoare, desigur. Pana la ele, haideti si pe Facebook.