Totul Pentru Familia Mea Episodul 7 Rezumat: Au facut accident!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 7 Rezumat: Au facut accident! Iar Akif se pare ca face tot posibilul pentru ca Nebahat sa iasa fara niciun pic de avere dupa divort. Ce se va intampla mai departe cu personajele? A sosit timpul sa aflam si noi astazi, dintr-un nou rezumat. Daca va place, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste din ce in ce mai multa lume.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 7 Rezumat: A pacalit-o!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 7 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 7 Rezumat

Stim deja din episodul precedent faptul ca Nebahat a aflat adevarul…Si isi doreste sa nu mai piarda timpul. Nu mai are de gand sa stea langa un barbat ca Akif. Dar el nu vrea sa divorteze, pentru ca asta ar insemna sa ii dea jumatate din agoniseala. Si de ce sa faca acest lucru, cand poate, la fel de bine, sa nu o faca? Nebahat se enerveaza cand vede ca nu are cu cine si se gandeste la un plan. Vrea sa ii foloseasca pe cei 4 frati pentru a-i aduce aminte lui Akif ca ea detine puterea. Si, daca nu va face asa cum vrea a, lumea va afla ca din cauza lui, fratii au ramas orfani.

Atunc, Akif nu are ce altceva sa faca si accepta. Semneaza actele de divort. Si practic, Nebahat ar trebui sa intre in posesia afacerii si a banilor lui. Credeti ca gata, l-a invins sotia? Nici pe departe, pentru ca individul e vulpoi batran. De aceea, dupa ce se asigura ca filmarea care l-ar fi putut pune in pericol nu mai exista, o face pe sotie sa regrete. De unde pana unde? Pai, poate pe ea, pe Nebahat, nu o poate santaja. Insa cine spune ca nu o poate santaja pe avocata sotiei sale? El reusesc cumva sa o faca pe aceasta sa schimbe niste chichite la actele de divort. Si practic, degeaba a divortat Akif, ca Nebahat nu va primi nimic…

Accidentul

nebahat afla destul de repede de aceste schimbari si isi spunne ca trebuie sa i-o intoarca si ea lui Akif. Si stiti ce face? Il suna pe Kenan. E hotarata sa ii spuna ca sotia lui l-a inselat si il inseala de niste timp cu Akif. Ce nu stie femeia insa e ca si Kenan si Akif se aflau in masina in acele clipe. Niciunul nu avea habar ca ea il va apela pe Kenan si va strica totul. Cei doi barbati fac accident.

Intre timp, ne aducem aminte ca Harika a impins-o fara sa vrea pe propria ei mama pe scari, in timp ce se certau. Din aceasta cauza, Suzan pierde sarcina…Ea ajunge de urgenta la spital. Aici vine si Akif care, pe de o parte, va dati seama ca nu poate decat sa rasufle usurat. El il aduce in discutie pe baiatul pierdut al lui Suza si Harika aude ceva, dar nu intelege. Atunci Suzan isi spune ca nu mai ared de ce sa ii ascunda si ii povesteste totul. Asa, Harika afla ca are un posibil frate.

Ogulcan, alaturi de Harika

Nu stie sigur ce sanse reale are, dar Ogulcan nu se lasa si este din nou apropae de Harika. Aceasta gaseste la el un umar pe care sa planga si o persoana calda careia sa i se poata destainui. Ea ii spune si de aceasta noua informatie pe care tocmai a aflat-o si care o apasa. La randu-i, Ogulcan le spune vestea si celor din familie. Orhan se sperie la gandul ca lucrurile s-ar putea afla mult mai devreme decat ar vrea el si Kadir. Iar al nostru decide totusi sa nu sufle o vorba, desi el stie cine este, de fapt, baiatul lui Suzan.

Deciai lui Kadir de a accepta invitatia lui Susen la cinema il scoate din toate problemele, se pare. Omer vede si isi da seama ca, intr-adevar, daca avea sentimente pentru Melisa, nu s-ar fi dus cu alta fata. Atunci i se duc toti nervii si cei doi frati se impaca.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 7 Rezumat: Asyie si Doruk

Intre Asyie si Doruk deja ni se pare ca se infiripa mai mult decat o relatie din aceea normala, de colegialitate. El e atent cu ea. Iar ea isi doreste acum sa participe la concursul de cantat din simplul fapt ca e vorba despre un premiu in bani. Si atat ea, cat si fratii ei, au foarte mare nevoie de bani acum. Poate reusesc sa isi mai amenajeze magazia sau poate reusesc sa ia ceva cu chirie. El sta langa ea cat timp repeta si se si duce sa o sustina.

Cand se intorc, ceea ce vad ii infioara. Fratii lui Asyie au lesinat din cauza sobei. Situatia pare sa fie una urata rau de tot. Ce se va intampla mai departe? Aflam si noi din episoadele viitoare. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.