Totul Pentru Familia Mea Episodul 15 Rezumat: Nu se poate!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 15 Rezumat: Nu se poate! Planul Harikai se pare ca a reusit. Dupa cum bine stim deja din episodul anterior, ea vrea neaparat ca Omer sa nu se afle prin preajma mamei sale. Si dupa ce a vazut ca ei s-au apropiat, a inceput sa se sperie de-a binelea. Daca va ajunge pana la urma individul sa primeasca bani de la mama ei? Asa ceva nu se poate. De aia, a recurs la un gest foarte, foarte aiurea…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 15 Rezumat: A crezut-o

Totul Pentru Familia Mea Episodul 15 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 15 Rezumat

Ea s-a lovit cu ceva din casa, in timp ce Omer se afla la ele. Initial, voia sa-l faca de-adevaratelea pe fratele lui Kadir sa o atinga, insa el a fost prea calm. Iar ei ii trebuia un motiv sa faca scandal. Asa ca a profitat de faptul ca mama ei nu e prin apropiere si s-a lovit singura. Dupa a tipat si a facut sa para ca Omer a fost cel ce a lovit-o, de fapt. Si oricat de mult ar fi ajuns sa il aprecieze Suzan pe Omer, tot pe Harika a crezut-o si l-a dat afara pe bietul de el…

Kadir se simte putin mai bine, dupa ce si-a dat seama ca Melisa are o gandire sanatoasa si nu ii pasa de aspectul financiar. Poate chiar ar putea sa aiba o relatie frumoasa. Ce nu prea stie el insa e ca parintii Melisei au aflat de ei si nu sunt sub nicio forma de acord…Mama ei ii spune din start sa termine orice fel de intrevedere cu el. Dar Melisa e capoasa si nu accepta. Atunci intervine si tatal ei, care ii spune ca poate face ce vrea. Insa, daca va alege sa se intalneasca cu Kadir iar si iar, acesta isi va pierde locul de munca, iar fratii lui locurile de la scoala. Asa ca decizia e la ea.

Suzan il vrea exmatriculat

Harika se pare ca a obitnut ce a vrut. Nu doar mama ei, dar si alta lume care a aflat de acel incident fals, nu mai are pur si simplu increere in Omer. Incepe sa fie vazut rau peste tot. Si nu doar atat. Insa Suzan are de gand sa faca in asa fel incat acesta sa nu mai poata calca in aceeasi scoala in care invata fata ei. Daca ii vine iar vreo nebuneala si o loveste si in timpul orelor sau in pauza? Ea nu poate sta linistita, stiind ca exista un astfel de specimen pe langa fata ei…Asa ca il vrea dat afara. De urgenta.

Se intruneste consiliul. Si practic, se va vota daca elevul Omer va mai avea dreptul sau nu sa invete in acel loc. Suzan e sigura ca toti vor vota cu ea. Insa, ce sa vezi? Akif se pare ca este impotriva. Da, tocmai el…Barbatul le spune ca nu e de acord ca Omer sa fie exmatriculat. Atunci ceilalti incep sa se gandeasca de doua ori si isi spun ca da, intr-adevar, ar fi o greseala. Omer rasufla usurat. El ii spune lui Suzan ca nu mai vrea sa o vada vreodata.

Doruk se baga

Tolga stim deja ca nu prea ii are la suflet nici pe Kadir, nici pe Omer. El profita de statutul sau social se le face probleme de fiecare data cand poate. Cei doi ar putea sa se uneasca si impreuna sa ii aplice o lectie pe care sa nu o uite vreodata. Insa, trebuie sa ia in calcul si un alt aspect…Daca ar face-o, ar pierde multe. Bursa, cel mai probabil, dar si locurile de munca. Si pentru ce? Sa se racoreasca? Gandind asa, ei decid sa stea si sa accepte rautatile individului, pentru moment.

Tolga se ia si de Asyie. Si ce nu stie el e ca acum, sora celor 2 mai poate sa fie aparata si de altcineva, nu doar de Kadir si de Omer. Doruk cand vede cum se poarta Tolga cu Asyie se baga pentru ea si-l invata pe individ sa aiba respect pentru domnisoare. Dar ce, credeti ca asta il va face pe Tolga sa se opreasca? Nici pe departe. Pe Doruk isi da seama ca nu prea are cum sa se razbune, avand in vedere ca Akif e tatal lui. Insa pe Kadir, Omer si Asyie poate, ca doar cine ii va apara?

Totul Pentru Familia Mea Episodul 15 Rezumat: Planul lui Tolga

Tolga se gandeste ca pe cei doi ii va durea foarte mult daca vor vedea ca lumea nu o mai respecta pe Asyie. Asa ca el vrea sa faca in asa fel incat Aybike si Asyie sa ajunga la o petrecere de-a unui prieten. Aici, ei vor face cumva astfel incat Asyie sa fie din ce in ce mai apropiata de acel prieten. Cineva le va face poze si apoi ei le vor raspandi si vor spune ca Asyie nu e fata aia cuminte pe care o cred toti.

Doar ca cele doua fete isi dau seama ca nu au fost invitate la petrecere degeaba, ci pentru a fi tinta unor noi rautati. Asa ca ele vor sa plece repede de acolo, fiind dezamagite de situatie. Prietenul lui Tolga insa nu vrea sa o lase sa plece, avand in vedere planul lor. Pana la urma, tanarul o impinge pe sora lui Kadir si Omer, iar aceasta cade si se loveste destul de rau…Ce va urma? Aflam si noi din episoadele urmatoare. Pana la ele, haideti si pe Facebook.