Totul pentru Familia Mea Episodul 14 Rezumat: Se schimba lucrurile!

Totul pentru Familia Mea Episodul 14 Rezumat: Se schimba lucrurile! Dupa ce Suzan nici macar nu a vrut sa auda de Omer, dupa cum bine stim deja din episodul precedent, de data aceasta iata ca sentimentele femeii s-au schimbat la 180 de grade. Haideti sa vedem ce se mai intampla in episodul de astazi.

Totul pentru Familia Mea Episodul 14 Rezumat: Se schimba lucrurile!

Totul pentru Familia Mea Episodul 14 Rezumat

Totul pentru Familia Mea Episodul 14 Rezumat

Omer ar fi putut sa stea linistit si sa nu se bage. A vazut ca Nebahat vine cu masina ei alba si mare spre Suzan. Fara sa aiba nici cea mai mica dorinta de a incetini. Stiind cat de dura, rece si nemiloasa a fost cu el, tanarul ar fi putut sa se faca asa, ca nu vede si sa treaca mai departe. Insa nu. El nu a putut si s-a bagat pentru Suzan. Astfel, in loc ca Nebahat sa o loveasca pe ea cu masina, l-a lovit pe dragul nostru. Va dati seama ca a fost dus de urgenta la spital.

Suzan brusc parca e alta femeie. Se intereseaza de starea lui, vrea sa stie tot timpul starea lui si, evident, nu vrea sa plece de langa el sub nicio forma. Si asta pentru ca practic, acest strain tocmai i-a salvat viata. Nici macar propria ei fiica probabil ca nu ar fi facut asa ceva pentru ea…Insa, pana la urma, ce i s-a intamplat lui Omer? Din fericire, se pare ca acesta va fi bine. Nu are decat bratul rupt. Suzan vrea sa se poarte altfel cu el de aici inainte. Nu mai vrea sa scape de el si sa il faca sa uite de orice beneficiu pe care l-ar putea avea de pe urma faptului ca este baiatul ei. Isi doreste sa indrepte totul.

Cine a luat telefoanele?

Ne aducem aminte de faza de la magazinul de telefoane. Berk si Tolga s-au gandit sa i-o faca lui Omer si i-au pus in ceai somnifere. Dupa aceea, Tolga a intrat si a luat cate telefoane a putut. Din pacate pentru el, a scapat unul pe jos. Atunci, Omer s-a trezit partial si a zarit cat de cat incaltamintea lui Tolga. Acum, individul se pare ca s-a mutat in aceeasi clasa cu Omer. Si atunci, dragul nostru parca ii recunoaste acele incaltari. Atunci isi da seama ca el a fost in spatele somnului sau suspect, care l-a apucat asa, dintr-odata.

Suzan chiar vrea sa schimbe totul. Nu mai are de gand sa fie acea femeie rece fata de acest tanara care este fiul ei. Asa ca decide sa il cheme la cina. Harika atunci cand aude, incep sa o apuce crizele ei. Insa degeaba, Suzan nu se lasa. Si nici macar Omer se pare ca nu e afectat de rautatile ei, care vin si tot vin. Tanara practic ii tot spune ca sigur singurul lui scop este sa le ia ei si mamei ei banii. Omer primeste destul de bine vorbele ei, deoarece…practic, reuseste sa le ignore cu brio. Suzan si Omer se apropie mai mult ca niciodata.

Diferentele dintre ei

Kadir spera ca va putea sa aiba o relatie frumoasa cu Melisa. Si lucrurile intr-adevar par sa mearga destul de bine pentru ei. Se schimba insa totul atunci cand Kadir si Melisa discuta cu prietenii fetei, din strainatate. Si discutiile se indreapta spre zona de hobby-uri si asa mai departe. Atunci, usor, usor, Kadir isi da seama ca e exclus. Pana la urma, el nu a avut niciodata timp pentru hobby-uri, pentru pasiuni si pentru lucruri care ii plac, pana la urma. Din pacate, a trebuit sa duca intotdeauna o lupta de supravietuire.

Nu a fost ca Melisa sau ca prietenii ei, sa aiba totul la nas si sa se poata gandi la ce ii place. Si sa mai si faca lucrurile respective, desigur. Atunci el incepe sa se gandeasca din ce in ce mai serios ca acest cuplu format din el si din Melisa nu prea va putea sa reziste, pentru ca el e prea diferit. Atunci insa Melisa tine sa il asigure ca nu o intereseaza aceste aspecte, atata timp cat ei doi se iubesc si se vor iubi.

Totul pentru Familia Mea Episodul 14 Rezumat: Harika nu renunta

Simpla idee ca acum mama ei nu doar ca il tolereaza, dar incepe sa il si placa pe Omer o enerveaza extrem de mult pe Harika. Tanara nu stie ce si cum sa mai faca astfel incat sa poata sa il indeparteze. Asa ca se gandeste sa il enerveze. Dar nu asa putin. Ea vrea sa il faca pe tanar sa o atinga mai tare, daca intelegeti. Astfel, gandeste ea, mama ei sigur il va alunga, pentru ca doar ea e fiica ei si nu va accepta sa fie lovita de el, nu?

Doar ca Omer este calm. Nu ii raspunde rautatilor ei. Atunci Harika e cea care se enerveaza si isi spune ca trebui neaparat sa faca altceva. Atunci ea ia o vaza si se loveste cu ea, sa para ca, de fapt, Omer a lovit-o. Ce va urma cand va afla Suzan? Il va crede pe Omer ca nu i-a facut nimic sau o va crede pe Harika? Vom afla din urmatoarele episoade, desigur. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.