Totul Pentru Familia Mea Episodul 35 Rezumat: Sengul a aflat intregul adevar!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 35 Rezumat: Sengul a aflat intregul adevar! Si cand credea ca Akif are totusi o limita, isi da seama ca individul va face intotdeauna orice pentru a se scapa pe sine, dar si pentru a-i scapa pe apropiatii sai de la probleme. Chiar daca asta inseamna sa distruga vietile altor persoane din jurul lui. Intre timp, Omer are si el probleme, din cauza Harikai. Ce se intampla in acest episod, mai exact? Aflam impreuna din rezumatul de astazi. Daca il considerati util, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 35 Rezumat: Omer o pateste din cauza Harikai…

Stim ca dragii nostri s-au pregatit pentru un examen de care depinde sederea lor la liceul la care invata. Daca nu reusesc sa ia note bune, nu vor mai lua bursa si, prin urmare, nu isi vor mai permite sa invete aici. Omer e degajat, pentru ca stie ca poate trece cu brio. Ogulcan se teme, dar el tine sa il linisteasca. Harika nu stie nimic si aici intervine bunatate din Omer, care se pare ca il va face sa intre in belele. El nu poate sa isi lase sora sa ia nota mica, asa ca se hotaraste sa o ajute.

Din pacate insa, pana la urma, profesorul il prinde pe al nostru. Atunci Harika are sansa sa dea dovada de omenie. Ar putea recunoaste ca el a facut ce a facut pentru ea. Dar nu. Ea raspunde non-salant ca e vina lui. Si atunci, profesorul decide sa il pice pe Omer. Bietul de el isi pierde astfel sansa de a continua studiile…Harikai nu prea ii pasa, insa lui Susen si lui Ogulcan da. Ei nu vor sa lase lucrurile asa. De aceea, vorbesc cu colegii sa stranga banii pentru ca Omer sa poata continua sa fie elev. Daca ar fi fost vorba de oricare alt coleg de-al lor, probabil ca ei s-au ri gandit de 2 ori. Insa Omer a reusit sa isi atraga respectul tuturor, asa ca toti pun ban cu ban si reusesc sa adune suma necesara pentru ca dragul nostru sa nu plece nicaieri. Omer este tare emotionat si ii spune lui Susen ca nu va uita prea curand gestul.

Sengul a aflat tot adevarul!

Intre timp, stim ca Sengul a intrat in posesia telefonului acelui tip care ar fi putut schimba totul. Insa, Akif a intrat la el in florarie si i-a dat bani, pentru a-si tine gura. Dupa, a distrus dispozitivul, crezand ca gata, totul s-a terminat si poate si el sa stea linistit. Insa, Sengul ii dejoaca planurile. Ea reuseste sa il porneasca si atunci vede acea filmare, pe care Akif o credea pierduta pentru totdeauna…Si se ingrozeste. Ar putea sa taca, dar simte ca nu poate, asa ca se duce peste el si ii bate la usa.

El ii raspunde iritat, iar Sengul i-o spune direct. Cand isi da seama ca nu a scapat de belele Akif incearca sa o induplece pe sotia lui Orhan. Cei doi se duc sa discute singuri, iar Akif ii spune aproape tot adevarul. Ii zice ca a fost si vina Melisei, dar si vina lui Kadir. Iar fata lui, desi nu e inchisa unde si-ar dori poate Sengul, e deja intr-un loc de unde nu se stie daca va mai reveni asa cum o stiu toti. Akif incearca sa apeleze la bunatatea lui Sengul si s-o convinga practic sa nu se duca la politisti sa le arate filmarea.

Nu vrea ca acea casa sa fie a lor?

Akif se gandeste sa ii propuna un targ destul de bun lui Sengul, ca sa isi tina gura si sa dea totul uitarii. Daca i-ar trece casa in care stau ei acum, pe numele ei? Nu ar fi bine? Asa s-ar simti si ea proprietara in adevaratul sens al cuvantului. Sengul se uita destul de surprinsa la Akif si abia dupa ce acesta ii povesteste, ii da seama ca, intr-un fel, datorita lui Doruk au ramas ei in acel loc…Pana la urma, Sengul decide sa accepte oferta lui Akif si isi cere iertare de la Kadir, pentru ca nu stie ce altceva ar fi putut face.

Si pana la urma, iese mai bine asa din toata treaba asta, decat daca ar fi aratat acea filmare si politistilor, nu? Asa vor avea si ei parte de ceva. Se vor alege cu ceva de pe urma atator tragedii pe care le-au avut in ultima vreme in familia lor. Sengul se gandeste sa faca totusi ceva in plus. Daca ar vinde casa? De ce s-o vanda, va intrebati? Pai, a auzit ea ca e un dezvoltator imobiliar care se ocupa cu niste blocuri. Si parca mai bine ar suna un apartament pentru ea, Orhan, Ogulcan si Aybike si unul pentru Asiye, Omer si Emel, nu? Doar sa vada cum o vinde. Va spunem de pe acum ca n-o sa reuseasca, pentru ca cineva o sa vrea sa-i dea teapa, din pacate…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 35 Rezumat: Aybike si Ogulcan afla adevarul

Berk s-a schimbat mult in ultimul timp. De la baiatul rau din primele episoade, a ajuns sa fie bun cu familia lui Ogulcan. Datorita relatiei sale cu Aybike, desigur. In episodul 35 din Totul Pentru Familia Mea, Berk il invita pe Ogulcan sa se joace niste jocuri pe care abia le-a luat. Evident, trebuie s-o aduca si pe sora lui. Ei au emotii cand vad in ce casa stau cei din familia lui Berk. Mama acestuia este destul de directa si se pare ca nu prea ii convine cand afla ca parintii celor 2 nu sunt asa instariti…

Ogulcan chiar o aude mai tarziu ca vorbeste despre ei cu niste cuvinte nu foarte bune. Ar vrea sa se duca la Aybike sa ii spuna, dar daca se inseala? Daca ce a auzit el din greseala e, de fapt, despre altcineva? Ca sa fie sigur, el face un plan. Isi lasa telefonul si pleaca. Telefonul inregistreaza, desigur. El se intoarce sa il ia, scuzandu-se ca l-a uitat si apoi asculta. Aybike aude si ea cum sunt eid considerati de familia lui Berk si incepe sa planga…Ce va urma pentru dragii nostri? Vom vedea in in urmatoarele episoade. Pana atunci, hai la discutii pe Facebook, alaturi de alti fani ai productiei.