Totul Pentru Familia Mea Episodul 34 Rezumat: Toti se unesc pentru Omer!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 34 Rezumat: Toti se unesc pentru Omer! El intra in probleme, dupa ce vrea sa isi ajute sora. Aceasta nu are pic de respect fata de gestul sau si il baga in probleme pe Omer. Ce va urma? Aflam si noi din rezumatul de astazi.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 34 Rezumat: Trebuie sa invete

Totul Pentru Familia Mea Episodul 34 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 34 Rezumat

Stim deja din episodul trecut ca lui Omer nu ii mai vine sa faca nimic. Nu mai are chef de lectii sau de altceva. Tot ce isi doreste este sa poata afla cine este vinovatul sau vinovata. Cine a stat la volan. Si cine ascunde adevarul. Doar ca, chit ca nu vrea, chit ca nu vrea, al nostru va trebui sa se puna cu burta pe carte. Daca el, Asiye, Ogulcan, Aybike si Harika isi doresc sa mai fie elevi ai liceului, vor trebui sa dea un test. Daca nu il iau, se duce bursa si practic, sansa lor la educatie.

Asa ca, desi le este greu, ai nostri trebuie sa isi stearga lacrimile si sa vada cat de repede pot invata, ca sa ia nota buna. In ziua in care se da testul, toti par cat de cat pregatiti. Toti, in afara de Harika, pe fata careia se poate vedea deja frica faptului ca nu va putea sa ia nota necesara pentru a ramane la liceu si semestrul viitor. Ca un frate bun ce e, Omer se gandeste sa o ajute. Asa cum a mai ajutat-o si in trecut, dupa cum bine stim. El se uita peste intrebari si stiind raspunsurile, se gandeste sa i le scri repede pe o hartiuta si sa i le dea, ca sa si le treaca si ea.

Profesorul il vede

Din pacate insa, se pare ca profesorul este ivgilent si vede incercarea lui Omer. Atunci, Harika ar fi putut sa ia vina asupra ei, ca doar Omer a riscat atat pentru a-i putea da ei raspunsurile bune la test, nu? Insa, stim cu totii deja ce fel de persoana este tanara…Ea nu recunoaste nimic si atunci tot Omer al nostru pica vinovat. Profesorul il pica si asa, Omer isi vede singura sansa de a-si continua studiile de-a dreptul distrusa…

Dar Susen si Ogulcan nu se lasa. Ei nu pot sa accepte ca un baiat asa bun precum Omer sa nu mai poata studia la acest liceu. Susen se gandeste sa faca ceva: sa le ceara ajutorul celorlalti colegi. Acestia sunt deschisi si incep sa se stranga bani. Si se tot strang, pana cand Omer primeste jumatate din suma necesara. Nu ii vine sa creada…Cat de buni sunt colegii lui. Acestia il respecta pe Omer si de aceea au si vrut sa ajute fara sa fie rugati prea mult. Pentru Omer, acest gest este unul pe care nu il va uita prea curand.

Ideea lui Cemile

Desi teoretic, Tolga si Cemile nu ar fi trebuit sa fie vreodata un cuplu, se pare ca cei doi incep sa faca pasi spre…a deveni unul. Tolga o invita in oras, iar Cemile accepta, spre surprinderea lui. Doar ca tanara are o idee…In loc sa faca lucrurile clasice, adica el s-o duca undeva sa manance si atat, Cemile vrea sa faca altceva. Ce ar fi sa se duca ei doi si sa cumpere ceva de mancare pentru copiii de la orfelinat? Cei care nici nu viseaza la mancare buna. Tolga accepta.

Aybike si Ogulcan ajung acasa la Berk. Acesta vrea sa ii prezinte familiei, ca sa vada si ei cu cine umbla baiatul lor. Insa parintii lui Berk sunt genul de persoane care pun pret pe statutul social poate mai mult ca orice. De aceea, cand afla ca parintii lui Aybike si Ogulcan sunt oameni simpli, cam stramba din nas…Ogulcan afla aceste lucruri din intamplare, cand o aude pe mama lui Berk discutand cu servitoarea. Si totusi, nu vrea sa traga concluzii pripite. Asa ca se gandeste la o schema…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 34 Rezumat: Si-a uitat telefonul

Ogulcan se face ca isi uita telefonul la Berk acasa, dupa ce el si Aybike pleaca. Stie prea bine ca asa se face in general cu musafirii. Dupa ce pleaca, cei ce raman incep sa ii barfeasca. Si asa se intampla si aici. Telefonul lui Ogulcan inregistreaza discutia dintre Berk si mama lui si apoi Aybike aude si ea. Si ii pare tare rau…

Ce va urma pentru ei? Va reusi Aybike sa treaca peste remarcile urate? Sau va decide sa se desparta de Berk si sa isi caute pe altcineva? Vom afla si noi din episoadele urmatoare. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.