Infidelul Episodul 39 Rezumat: Nu se poate!

Infidelul Episodul 39 Rezumat: Nu se poate chiar asa! Aras si Leyla se pare ca se intalnesc, iar lucrurile nu par sa evolueze asa cum si-ar imagina. Insa, ce se va intampla in acest timp cu Volkan si cu Asya? Haideti sa aflam impreuna, din rezumatul de astazi, dragilor.

Infidelul Episodul 39 Rezumat: Acum stie si Volkan

Infidelul Episodul 39 Rezumat

Infidelul Episodul 39 Rezumat

Volkan reuseste sa afle o informatie tare interesanta in ceea ce o priveste pe Leyla. S-ar parea ca ea este nevasta lui Aras. El aude acest lucru din greseala, in urma unei convorbiri din care reuseste sa auda unele franturi. Intre timp, Kadir se duce la Aras si ii spune ca Leyla a ajuns si ca se poate duce la ea. Iar el chiar asta face. Cand se vad fata in fata, cei doi par foarte bucurosi. Insa Aras continua sa joace cartea amnezicului, care habar nu are despre foarte multe detalii.

Leyla il invita inauntru si cei doi incep sa discute lucruri dintrecutul lor. Leyla ii spune despre timul petrecut impreuna. Atunci Aras o intreaba cum de l-a putut insela cu Mehmet, repros pe care Leyla nu il astepta. Apoi, cand el ii spune ca nu isi mai doreste ca ea sa ii fie sotie si ca, practic, isi dorste sa divorteze o surprinde si mai tare. Ea este profund dezamagita si cand il vede pe Aras departandu-se de ea, isi spune ca pana aici i-a fost. Asa ca se gandested ca verigheta aceea de pe degetul ei nu mai are niciun rost si vrea sa i-o dea lui. Ce nu stiu ei e ca cineva ii vede din departare. Si nu doar ca ii vede, dar le si face poze. Si nu trece mult timp pana cand Volkan intra in posesia lor…

Sa fie prea tarziu?

Pentru Aras, Asya este femeia ideala si cea alaturi de care isi doreste sa se afle. De aceea a si decis sa rupa oriced fel de legatura cu Leyla, pentru a putea incepe alaturi de Asya o noua viata frumoasa. Dar el habar nu are ca Volkan deja s-a dus la ea. Si i-a si aratat acele poze in care el si Leyla sunt apropiati. Nu a fost nevoie decat de niste vorbe lacrimogene din partea lui Volkan si Asya a inteles povestea de parca Aras si Leyla inca s-ar iubi si s-ar fi intalnit pe ascuns.

Fosta sotie a lui Aras ii spune lui Kadir ca gata, nu mai are ce sa faca aici. De aceea, se va intoarce in Londra. Doar ca acestea sunt vorbe. Ea in realitate decide sa ramana si sa vada care este treaba cu Asya. Isi da seama ca, practic, Derin in loc s-o ajute, a vrut mai mult sa o incurce si se enerveaza. Apoi isi spune ca trebuie sa vada si ea cu ochii ei cine este aceasta Asya de care s-a indragostit Aras. Asa ca decide sa se duca la ea, pe post de pacienta. Desi draga noastra o recunoaste, da dovada de profesionalism si face tot ce trebuie.

Aras ii spune

Si totusi, ea e deranjata de tupeul pe care l-a afisat Leyla. Asa tupeu sa aiba sa vina la ea, dintre toate doctoritele la care ar fi putut ajunge sa isi faca analizeze? NUmeiaputand suporta minciunile, ea decide ca a sosit timpul sa o incheie cu Aras. Degeaba si-a zis ca poate daca incepe doar sa fie putin mai rece si mai distanta cu el va fi indeajuns. Nu, se pare ca nu.

Ea il suna si ii spune ca trebuie neaparat sa stea de vorba. Aras ii spune ca da, pot discuta la el. Si, parca simtind, ii spune din start ca si-a adus aminte totul. Pana la ultimul detaliu. Si ii mai spune si ca vrea sa incheie totul cu ea. Va intelege Asya situatia? Sau se vor desparti? Ramane sa aflam din episoadele urmatoare, desigur. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.