Infidelul Episodul 40 Rezumat: A lesinat!

Infidelul Episodul 40 Rezumat: A lesinat! Lucrurile se pare ca scapa de sub control. Stim deja si noi din episodul trecut ca Asya a aflat de Leyla. Insa, acesta e doar inceputul. Femeia se pare ca nu vrea sa renunte la Aras si va face tot posibilil pentru a il desparti de doctorita. Insa, va reusi? Volkan ce va face? Haideti sa aflam impreuna din rezumatul nostru de astazi.

Infidelul Episodul 40 Rezumat: A lesinat!

Infidelul Episodul 40 Rezumat

Infidelul Episodul 40 Rezumat

Asya si Aras incep sa discute. Barbatul vrea sa ii spune ca a existat un motiv foarte bun pentru care nu i-a zis din prima de faptul ca este casatorit. A vrut sa divorteze subtil, sa fie totul in regula si abia apoi i-ar fi spus. Insa a noastra se arata tare dezamagita de decizia lui. Cu fiecare secunda cu care trece, Asya e din ce in ce mai nelinistita si mai nervoasa. Nu se astepta la o asa tradare. De ce a trebuit sa afle ca Aras e casatorit cu Leyla fix de la fostul ei sot si nu de la el insusi?

Pana la urma, draga noastra nu mai poate si lesina. Aras se panicheaza si face tot posibilul sa o duca rapid la spital. Volkan si baiatul lor afla si ei si se duc de urgenta. Timpul trece, iar temerile lor devin din ce in ce mai mari. Din fericire insa, a noastra se trezeste si totul este bine. Dupa problema cu aparatura medicala, Derya se vede pusa intr-o ipostaza sensibila. Nevin nu mai are incredere in ea, si decide ca nu are de ce sa mai ocupe postul de medic sef. Si asa, Asya ocupa acest post, despre care multi cred ca ar fi trebuit sa il aiba de foarte mult timp.

Dezamagirea lui Derin

Leyla nu se lasa. A ales sa ramana cu un scop. In primul rand insa, ea si-ar dori sa o vada pe Derin ca ii pare rau pentru faptul ca nu a fost sincera cu ea de la bun inceput. Ele se intalnesc la restaurantul lui Selcuk, sa discute. Leyla ii zice in fata ca Volkan va afla de la ea in loc sa-i spuna ea, Derin, cine este Aras cu adevarat, desi stia, a ales sa taca. Si sa vada atunci in ce fel va evolua relatia dintre ei…

Surprinzator, la acelasi restaurant se afla si Bahar, Asya si Derya. Iar Leyla cand le vede, se duce la masa lor si le spune ca ea si Derin sunt prietene de niste ani buni. Atunci, Asya incepe sa faca niste legaturi. Asadar, Derin o stia pe Leyla si probabil il stia si pe Aras. Dar nu a spus nimic, desi ar fi putut. De ce s-a abtinut? Dupa, ii pica fisa. Tanara nu a zis nimic, pentru ca relatia pe care ea, Asya si cu Aras au avut-o, i-a permis ei sa stea asa, fara girji ca Asya s-ar putea intoarce la Volkan. Practic, Aras a fost distragerea de care Derin avea nevoie ca sa poata dormi si ea linistita, stiind ca rivala ei are cu cine sa stea.

Infidelul Episodul 40 Rezumat: Planul lui Asya

Atunci, draga noastra se gandeste la o idee prin care sa o tachineze putin pe Derin. Si stiti ce face? Il suna pe Volkan si il felicita pentru faptul ca si-a cumparat o noua casa. Apoi, ii propune sa faca o petrecere in cinstea acestui lucur. Una asa, cum stiu ei sa faca. Si una care, de asemenea, sa le aduca aminte de vremurile acelea in care lucrurile erau mai bune. Derin se furiseaza seara sa vada daca intr-adevar are loc petrecerea si daca e din aia plictisitoare. Din pacate pentru ea insa, da, exista petrecerea si este tare, deoarece atat Volkan cat si Asya par sa se distreze de minune. Derin inghite in sec.

Intre timp, Aras si Leyla trebuie sa se duca la Londra ca sa definitiveze tot ceea ce tine de divortul lor. Cand se intoarce in oras, incep sa apara si diverse articole in ziar legate de ceea ce s-a intamplat cu el, cu Aras. Si cum, datorita faptului ca la spitalul acela a fost salvat, el a ales acum sa le devina partener. Povestea spuse in stilul acesta pare destul de frumoasa. Insa, Asya il asteapta, pregatita sa il ia la intrebari. Ce va urma? Aflam si noi din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.