Infidelul Episodul 7 Rezumat: Volkan nu se lasa!

Infidelul Episodul 7 Rezumat: Volkan nu se lasa! Stim deja din episodul anterior ca Asya l-a cam rezolvat, in sensul ca l-a facut sa inteleaga ca nu se poate juca cu ea. A noastra s-a dus la cina cu parintii lui Derin si aici a aruncat vestea ca sotul ei si fiica lor au o relatie. Degeaba a incercat Volkan dupa sa ii explice care e treaba si ca, de fapt, o iubeste si pe ea. Asya nici macar nu a vrut sa auda de asa ceva. Ea i-a lasat pe cei doi, fericiti acum ca nu mai trebuie sa se ascunda, si a plecat. Am fi putut crede ca Volkan o va lasa in pace si se va concentra pe relatia lui cu Derin. Dar individul se pare ca vrea mai multe…

Infidelul Episodul 7 Rezumat: Razbunarea

Infidelul Episodul 7 Rezumat

Infidelul Episodul 7 Rezumat

Dupa cum v-am spus, Volkan vrea sa se razbune. Chiar daca el e singurul vinovat in toata treaba asta, se pare ca are tupeul sa vrea sa se razbune pe Asya. El intra in vorba cu Selcuk si afla de la acest individ ca Nil s-a infiltrat in viata lui Derin, ca ordin din partea fostei lui sotii. Cu alte cuvinte, din cauza ca se simte ranit, Selcuk a decis ca trebuie sa o bage in belele pe Nil. Asa ca i-a zis lui Volkan faptul ca ea nu s-a bagat in seama cu Derin din pura placere, ci pentru ca acesta era planul venit de la Asya.

Dar acesta nu este decat varful iceberg-ului. Volkan si Selcuk se duc la spital, unde lucreaza a noastra si incep sa spuna verzi si uscate despre ea. Iar seful ei, in loc sa isi dea seama ca sunt niste minciuni, pica in plasa si ii crede. Si nu doar ei, dar si unii din pacientii Asyei. Acestia se gandesc ca cine stie ce s-o fi intamplat cu doctorita lor preferata. S-a schimbat sau a schimbat-o ceva si nu mai e in stare sa ii trateze. Asa ca trebuie sa caute pe altcineva sa ii trateze. Si uitati asa, din cauza unor vorbe, Asya ajunge sa nu mai aiba pacienti si, practic, sa fie pusa pe pauza pentru un timp.

Raportul psihologic

Am putea crede ca Asya va avea de tras, din cauza ca sunt doi versus unul. Volkan vine triumfator la ea si ii spune ca ar face bine sa fie pregatita. A auzit el ca nu prea mai e in toate mintile. Si va face tot ce ii sta in putinta sa obtina un raport psihologic, care sa si dovedeasca acest lucru. In definitiv, cine si-ar dori sa mai fie tratat vreodata de o doctorita cu probleme la cap? Si nu doar atat, insa cine ar mai fi deschis si ar mai vrea sa vorbeasca cu ea? Asya scrasneste din dinti la auzul acestor vorbe, care o dor. De ce? Pentru ca, in trecut, mama ei a suferit un soc la fel ca cel pe care il sufera ea acum.

Cu alte cuvinte, da, si ea a fost inselata. Iar dupa spusele lui Volkan, nu a putut suporta faptul ca acel barbat pe care ea l-a iubit (tatal Asyei) va putea iubi o alta femeie si va putea scapa, dupa ce a dezamagit-o. Asa ca femeia ar fi fost cea din cauza careia s-a produs accidentul de masina din care niic ea, dar nici tatal Asyei nu au scapat. Asa ca lui Volkan ii va fi usor sa obtina acel raport. Daca mama ei a ajuns sa faca asa ceva, e de la sine inteles ca poate si fiica ei sa aiba probleme de genul, nu?

Mai exista si oameni buni

Norocul Asyei e ca mai exista si persoane bune la suflet. Turgay, colegul ei, care este psiholog, ajunge sa auda niste franturi din discutie si nu ii place deloc ca Volkan se poarta asa cu ea. Isi promite ca va fi alaturi de colega lui si o va ajuta sa isi recupereze si postul, dar si reputatia, care se pare ca s-a evaporat atat de repede…Intre timp, Mert incepe sa se gandeasca serios ca trebuie sa se impace cu Bahar. Insa aceasta nici nu vrea sa auda. Daca era vreo necunoscuta, poate ca da, l-ar fi putut ierta usor. Dar s-o insele cu Asya?

Volkan vrea sa profite si de pe urma faptului ca Asya i-a spus ca l-a inselat. Asa ca ii spune sa fie fata cuminte, ca daca nu, baietelul lor va afla ce fel de mama are. E incredibil cat tupeu poate sa aiba…De parca nu el a fost primul care a inselat. Intre timp, Derin si tatal ei au parte de o discutie aprinsa…Evident ca Haruk nu mai vrea sa auda de Volkan. Si nici nu mai vrea sa faca parte din asa-zisa lui afacere. Dar fata lui il roaga insistent sa nu faca asa ceva. Daca el se va retrage, afacerea lui Volkan nu va mai putea sa reziste. Si practic, nemaiavand bani, el va trebui sa i-l dea pe Ali Asyei.

Infidelul Episodul 7 Rezumat: Bahar, aliata lui Volkan

Se pare ca Volkan e pregatit sa ii faca zile fripte Asyei. Si vrea sa apeleze la tot ce se poate. Si la cine se poate, desigur. Asa ca sta si se gandeste…Daca Mert a fost cu Asya, e clar ca nu va mai putea fi aliatul lui. Dar ia stai asa…Mert tocmai a inselat-o pe Bahar. Si sigur aceasta nu-l mai are la suflet. Asa ca, daca s-ar duce el la ea si ar luat-o pe post de aliata? Sigur e suparata atat pe Asya, cat si pe Mert. Si el oricum isi doreste sa se razbune si pe Mert, pentru ca a avut tupeul sa petreaca noaptea impreuna cu Asya.

Si uitati asa, se prefigureaza file grele pentru a noastra. Va trebui sa isi gaseasca si ea din ce in ce mai multi aliati. Altfel, Volkan va fi in avantaj. Ce va urma? Pana sa aflam noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde mai vorbim de serial.