Infidelul Episodul 49 Rezumat: A murit Haluk!

Infidelul Episodul 49 Rezumat: A murit Haluk! Din pacate, tatal lui Derin nu mai este, din cauza lui Aras, aparent. Sau, cel putin, asa cred multi. Iar ura acestora se indreapta spre sotul Asyiei, care se pare ca devine brusc cel mai mare dusman. In aceste conditii, pana si viata dragei noastre este pusa in pericol. Ce va urma pentru ei? Haideti sa aflam impreuna din rezumatul nostru de astazi.

Infidelul Episodul 49 Rezumat: Dupa destuinuirea lor

Dupa cum stim si noi deja din episodul trecut, Asya si Aras le-au dat vestea tuturor: ei vor deveni sot si sotie. Lui Volkan evident ca nu i-a picat bine. Nici lui Ali. Dar baiatul se pare ca nu a facut o scena din aceea scandaloasa, asa cum si-ar fi dorit Leyla. In schimb, Volkan, in loc sa se dea indiferent pentru faptul ca Derin a venit cu altcineva la petrecere, nu poate sa accepte. Asa ca se duce la ea si incearca sa o desparta de partenerul ei de petrecere.

In episodul 49 din Infidelul, se pare ca Aras are in sfarsit un motiv bun pentru a o face pe Leyla sa inteleaga ca nu este binevenita. Despre ce este vorba? Pai, mai stiti voi cand Aras avea amnezie? Pe atunci, Leyla si-a facut de cap si a semnat mai multe documente. Acum, sotul Asyiei se pare ca a gasit acele documente si ii spune simplu Leylei ca daca vrea sa nu afle lumea, ar face bine sa plece. Si, aparent, Leyla il asculta. Ulterior, Aras si Asya se duc sa vada o casa, pentru ca barbatul e de parere ca ei trebuie sa isi traiasca dragostea intr-o alta casa decat cea in care au locuit ea si cu Volkan.

Razbunarea lui Volkan

Suparat ca Aras i-a achizitionat casa, Volkan se gandeste ce ar putea sa faca sa se razbune, ca doar nu se poate altfel, nu? El vrea initial sa o ia inapoi, insa stim prea bine ca nu are niciun ban. Asa ca se duce la Haluk. Acesta insa nu vrea sa ii dea banii necesari, ceea ce face ca furia fostului sot al lui Asya sa fie si mai si. Atunci, lui ii vine o idee: ce ar fi sa ii spuna lui Aras ca Haluk i-a tot spus atatea minciuni mamei sale in tot timpul acesta? Zis si facut. Aras parca nu ar crede. Daca este vorba doar de vreun plan de-al lui Volkan? Pana la urma, sigur ar fi in stare sa spuna orice.

Ca sa fie sigur, Aras se duce sa isi intrebe mama, iar aceasta ii zice ca Haluk a facut-o sa isi schimbe numele. Ea a acceptat, pentru ca altfel, ii era teama sa nu o acuze pe ea de incendiu. Atunci cand aude, Aras vede negru in fata ochilor si e hotarat sa se duca la Haluk. Insa nu singur, ci cu Asya. Aceasta isi da seama ca va urma o cearta pe cinste, asa ca ii spune ca il asteapta afara.

Haluk moare

Haluk e surprins de atitudinea lui Aras. Acesta nu pierde nicio secunda si il face pur si siplu cu ou si cu otet. In timpul acestei discutii, lui Haluk i se face rau. Se duce la baie sa vada daca isi poate reveni. Aras crede ca e doar o schema ca sa scape de vorbele sale dure. Pana la urma, se enerveaza si isi spune ca nu are rost sa astepte sa iasa, ca sa ii mai spuna si mai multe. Se duce la Asya si pleaca amandoi.

Insa, se pare ca Haluk nu s-a prefacut. I-a fost intr-adevar rau. Si, pana la urma s-a dus…L-a gasit asistenta lui si a dat vestea, care s-a raspandit tare rapid. Aras si Asya au devenit un soi de dusmani ai tuturor.

Infidelul Episodul 49 Rezumat: Volkan devine sef

Aras simte ca nu mai poate sa suporte toate aceste tensiuni. Practic, acum toti il cred pe el vinovat pentru ce s-a intamplat. Lumea nu il mai vede cu ochi buni si deja incepe sa se gandeasca serios daca mai are sau nu de ce sa ramana in oras. Nu mai bine o ia el pe Asya si pleaca amandoi undeva departe? Pana la urma nu au nevoie de altcineva.

Intre timp, Gonul vrea sa se razbune pe acest Aras. Asa ca se duce la Volkan si ii spune ca de aici inainte va avea toata puterea pe care a avut-o Haluk. Si o va putea folosi asa cum va dori ei, pentru ca, de azi inainte, ea si el au un dusman comun: pe Aras. Ce va urma? Vom afla si noi din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook. Aici discutam despre superbul serial.