Infidelul Episodul 52 Rezumat: Asya vrea sa se razbune pe toti!

Infidelul Episodul 52 Rezumat: Asya vrea sa se razbune pe toti! Dupa toate cate i s-au intamplat in ultimul timp, si-a dat seama ca ea a fost intotdeauna cea care doar s-a aparat. Ba a venit Volkan cu vreun plan de-al sau. Dupa Derin. Iar, mai nou, Gonul. Si ea a trebuit de fiecare data sa se apere impotriva acestor atacuri. Insa, ce ar fi daca ar schimba ea foaia in privinta lor? Adica, de ce sa nu atace si ea? A sosit timpul ca cei care i-au facut rau sa se fereasca de ea si de furia ei. Haideti sa aflam mai exact ce are de gand draga noastra.

Infidelul Episodul 52 Rezumat: Asya vrea sa se razbune pe toti!

Stim deja din episodul trecut ca acum, Asya noastra este singura. Sau, pe cont propriu, dupa cum se spune. In cazul in care nu ne-ati citit rezumatul trecut da, ea si Aras s-au despartit. Si totul din cauza lui, ca nu a stiut sa isi tina gura la timp. Acum, Asya se vede singura in fata tuturor. Insa, de undeva din adancurile sufletului se pare ca ii vine o dorinta de a se razbuna pe toti. Vrea sa ii puna la respect, pentru ca nu se poate. Locul lui Derin, Volkan si Gonul nu mai sunt in orasul acela. Derin trebuie sa mearga intr-un centru specializat in persoane ca ea. Volkan dupa gratii, desigur. Iar familia Guclu n-ar mai trebui sa aiba bani disponibili.

Intre timp insa si Gonul are planurile ei de a o face pe Asya sa dispara. Ii spune lui Volkan sa cumpere intregul spital la care lucreaza ea. Astfel, va avea putere si va putea oricand sa ii spuna doctoritei noastre preferate ca ar fi bine sa plece. Practic, s-o concedieze, desi nu merita. Volkan face intocmai, insa nici Asya noastra nu este atat de naiva. Ea incepe sa se dea asa pe langa Volkan si sa-l faca sa creada ca inca are sanse.

Sa se distruga unii pe altii

A noastra si-a dat seama ca cel mai bine e sa-i faca sa se distruga intre ei. De aceea ea se da bine pe langa Volkan, ca sa-l vada Derin si sa inceapa sa fie geloasa. In acelasi timp, ea incearca sa-l faca pe barbat sa creada ca e de fapt doar temporar in pozitia aceasta de putere in care l-au pus. Ea ii spune ca Selcuk va deveni in curand singurul care va avea puterea si pe el il vor da la o parte. Volkan o crede de cand a inceput sa se dea pe langa el si isi pune intrebari. Sa fie asa? El incepe sa se uite dupa diverse apartamente pe care sa le ia, ca sa fie in siguranta.

Asya vrea ca Derin sa ii prinda pe ea si pe Volkan in asa fel incat sa creada ca, pe la spate, barbatul ii este infidel. Asa ca vorbeste cu Derya sa faca un scenariu din acesta destul de simplu. Insa, de efect. Derya discuta cu Derin si ii zice ca Asya si Volkan se intalnesc intr-un loc unde teoretic ar vrea sa fie singuri si i se pare suspect. In aceasi timp, ea ii spune si lui Volkan ca Asya s-a razgandit. Ea, de fapt, isi doreste sa plece dupa Aras, pana la urma, ca nu poate sa stea singura aici.

I-a prins

Volkan cand aude, va dati seama ca ii transmite Deryei sa ii spuna Asyiei sa nu faca asa ceva. Vrea sa discute cu ea, sa vada daca o poate face sa stea langa el, nu sa se duca la Aras. El se duce acasa la Asya, sa discute. A noastra il asteapta ca o adevarata indragostita. Adica, imbracata destul de lejer si pregatita de distractie. Volkan este surprins si isi spune ca si-o fi bagat mintile in cap si si-a dat seama ca doar el poate sa fie barbatul de langa ea. Asa ca ramane. Cei doi beau vin, iar a noastra ii face ochi dulci.

Intre timp, Derin se indreapta spre casa Asyei, sa vada daca intr-adevar e vorba de vreo intalnire sau nu. Asya stie ca ea trebuie sa apara. Asa ca face in asa fel incat varsa din vin si pe camasa lui Volkan. Evident, acest lucru inseamna ca el trebuie sa si-o dea jos. Ea pune mana pe camasa si i-o descheie, iar Derin intra. Asya a lasat usa intedeschisa tocmai pentru ca ea sa poata intra in voie. Si asa, fiica lui Gonul il vede pe Volkan langa Asya si nu ii vine sa creada. Ce va urma? Va crede Derin ca ei doi chiar voiau sa faca si altceva sau nu ? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe Facebook.