Totul Pentru Familia Mea Episodul 45 Rezumat: Sengul il demasca pe Akif!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 45 Rezumat: Sengul il demasca pe Akif! Nu va bucurati insa prea tare, pentru ca stim deja ce fel de vulpoi batran e Akif. Asa ca e posibil ca iar sa aiba el vreo smecherie, vreun as in maneca sa faca in asa fel incat totul sa para la final tot cum isi doreste. Vom afla impreuna din randurile urmatoare ce se intampla. Daca vi se pare util rezumatul nostru, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook, ca sa ne putem bucura si noi ca ne citeste din ce in ce mai multa lume. Sa incepem.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 45 Rezumat: Exista totusi dovezi

Tolga s-a bucurat nespus in episodul trecut, cand a vazut ca nu mai e singurul care nu ii suporta pe Omer, Ogulcan si pe toti cei ai lor. Cand si-a dat seama ca in acel nou-venit, respectiv Emir, poate sa aiba un aliat, s-a dus la el, s-a asezat pe scaun si a inceput sa ii spuna cine este. Atunci Emir l-a recunoscut, pentru ca, aparent, el e „celebrul Tolga”, cel care ar fi declansat incendiul. Tolga nu ezita sa ii recunoasca lui Emir ca intr-adevar, asa a fost. Nu e vorba de simple supozitii. Insa tot el continua, ranjind, sa spuna ca nu are nimeni nicio dovada impotriva lui, asa ca acei indivizi (adica, dragii nostri) vorbesc degeaba.

Ce nu stie Tolga insa e ca, exista totusi dovezi. Cineva l-a surprins intr-o ipostaza din care reiese fara urma de indoiala ca el a pus acel incendiu. Dar cel ce are aceste dovezi se teme pentru el, deoarece e vorba tot ce un baiat care invata la aceeasi scoala. Si oricat ar vrea sa tina cu dreptatea, nu vrea sa se afle ca el are aceste dovezi, pentru ca dupa, Tolga ar veni dupa el. Insa nici sa taca nu poate. Asa ca el decide sa se duca la Omer si sa ii arate ce are.

Targul dintre Omer si Tolga

Baiatul respectiv ii arata pozele lui Omer, insa ii spune ca nu vrea sa fie implicat. Ulterior, el ajunge sa stearga tot ce are, de teama sa nu se afle, totusi. Insa Omer se duce cu o poza la Tolga si i-o arata. Individului ii piere ranjetul de pe fata cand vede si isi da seama ca greu va putea sa scape din asa ceva. Desigur, de exmatriculat de la liceu nu poate fi vorba neaparat, ca are cum sa revina. Dar lucrurile pot fi si mai rele. Asa ca, desi nu ii place sub nicio forma aceasta idee, se duce la Omer sa ii propuna un targ. Si il intreaba ce vrea ca sa nu spuna nimanui.

Teoretic, Omer ar fi putut sa-i spuna sa se duca undeva cu ideile lui. Insa, adevarul e ca nici ei nu se afla intr-o situatie prea stralucita. Unchiul sau, mai ales, care a inceput sa aiba probleme cu un individ de la care a luat bani. Asa ca al nostru isi calca pe orgoliu si se duce sa ii ceara bani lui Tolga. Suma de care depinde linistea unchiului sau pentru un pusti de bani gata ca Tolga e infima, asa ca sigur nu-l va deranja pe individ sa dea pana la utlimul ban, ca sa nu se stie ce a facut.

Sengul il demasca pe Akif

Lui Sengul ii sunt recomandate plimbarile prin diverse locuri pe unde obisnuia sa se plimbe ea. Asa, poate faptul ca va vedea lucruri dragi sau peisaje, o va face sa accelereze procesul prin care isi va aduce aminte cine este, de fapt. Zis si facut. Sotia lui Orhan incepe sa se duca prin acele locuri, insa ajunge pana la urma si prin apropierea lui Nebahat si a lui Akif. Acestia nu sunt prea bucurosi s-o aiba prin preajma, asa ca decid sa o duca acasa. Unde, spun ei, e in siguranta.

Pe drum insa, lui Sengul au inceput sa ii apara iarasi franturi de amintiri. Usor, usor, i se derulau toate in fata ochilor, de parca s-ar fi uitat la vreun film. Pana sa ajunga cu Akif acasa la ea, Sengul deja stia ca omul de langa e periculos. Pentru ca si-a adus aminte ce s-a intamplat intre el si Veli. Si din pricina surprizei, in loc sa tina pentru ea, a spus-o in gura mare de fata cu familia.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 45 Rezumat: A dres-o…

Akif se uita cu ochi mari la ea, pregatit sa nege. Socul acesta a facut-o pe Sengul sa isi aduca aminte totul pana la urma. Gata cu franturile. Gata cu partile care parca nu se legau. A redevenit Sengul cea pe care o stim cu totii, in totalitate. Insa, aproape pe loc, ea isi da seama ca daca nnu se gandeste repede la vreo solutie, Orhan o va da iarasi afara, pentru ca si-a adus aminte totul.

Asa ca o drege frumos Sengul si le spune ca, de fapt, l-a confundat pe Akif cu un actor si de aici si remarca ei care nu a fost potrivita sub nicio forma. Toata lumea rasufla usurata. Familia ca nu e nimic in neregula, Sengul ca Orhan nu si-a dat seama ca ea acum e iar Sengul din cap pana in picioare, dar nu o poate alunga iar. Singurul care se teme este Akif. Da, a dres-o Sengul, dar daca pana la urma isi va aduce aminte ceea ce stia despre el? Trebuie sa faca ceva s-o tina pe aproape, ca nu se stie cand isi va aduce aminte ceva ce l-ar putea pune in pericol. Pana la episoadele urmatoare, va asteptam si pe Facebook, sa stiti.