Secrete de Familie Episodul 44 Rezumat: L-a gasit ranit!

Secrete de Familie Episodul 44 Rezumat: L-a gasit ranit! Se pare ca lucrurile devin din ce in ce mai palpitante in serialul nostru turcesc preferat. Yekta incepe usor, usor, sa isi recapete statutul si puterea, fapt ce nu poate decat sa le puna bete in roate dragilor nostri. Intre timp, misterul legat de Serdar incepe sa devina din ce in ce mai deranjant… Ce va urma? Haideti sa aflam si noi impreuna din rezumatul de astazi.

Secrete de Familie Episodul 44 Rezumat: Care-i treaba cu Serdar?

Descoperirea facuta la finalul episodului anterior a fost una la care pur si simplu nu se astepta nimeni. Serdar a fost gasit fara suflare, iar acum se ridica intrebarea: „Cine i-a facut felul?”. Desigur, Gul, Cinar si toti cei ce au mai fost cu ei, dupa ce au aflat unde este, nu si-au putut stapani nervii… I-au dat si i-au tot dat si dupa ce s-au descarcat, au plecat. Si-au vazut de drum, nestiind ceea ce avea sa se intample. Merdan a fost cel ce a ramas cu individul. Si tot el a fost cel ce a incercat sa nu ii sperie pe tineri in legatura cu sfarsitul tragic al lui Serdar. Din pacate, vestea ca Serdar nu mai este a ajuns rapid si la urechile lor. Si va dati seama ca s-a instalat teama in sufletele lor, pentru ca si-au dat seama ca pana la urma se va afla.

Ilgaz incepe sa isi puna intrebari si sa vada daca exista deja niste piste. Ceylin si Derya ajung sa lucreze la acelasi caz. Ati putea crede ca, data fiind prietenia dintre ele, totul va decurge frumos. Doar ca, surprinzator, Derya se arata tare deranjata de Ceylin, asa deodata. Parca nu ii mai place nici abordarea ei, nici nimic. A noastra incepe sa isi puna reale semne de intrrebare. Insa, hai, Derya ca Derya, dar pana si Aylin si toti ceilalti din familie au inceput sa fie destul de dubiosi. Oare ce ii scapa? Ce s-o fi intamplat pe la spatele ei de s-a ajuns aici?

Yekta incepe sa revina

Despre Yekta am fi putut crede ca nu o sa se mai auda prea multe lucruri. Da, in primele episoade din serialul turcesc Secrete de Familie a fost cu adevarat o amenintare pentru Ilgaz si mai ales pentru Ceylin. Dar, dupa, parca incepuse asa, sa cada intr-un con de umbra, ni s-a parut noua. Acum insa, iata-l ca, pe episod ce trece, devine din ce in ce mai puternic. Haluk ii ofera un spatiu unde ar urma sa fie asa-zisa noua firma de avocatura a lui Yekta. Desigur, Haluk nu vrea altceva decat ca acesta sa lucreze impotriva lui Ilgaz. Sa il faca sa sufere, sa isi puna reale intrebari si sa nu mai stie pe unde sa scoata camasa.

Yekta spune asa, timid, de parca nu ar sti nimic, de fapt, ca totusi pe lista suspectilor ar trebui sa se afle si tinerii, respectiv Cinar, Gul si restul. Ilgaz si Eren le iau declaratiile, desi nu cred nici macar o secunda ca vreunul din ei ar fi putut sa fie, de fapt, implicat in ceea ce i s-a intamplat lui Serdar. Pustii s-au inteles sa aiba toti acelasi atuu: ei au fost, de fapt, la Gul, unde au petrecut. Povestea pare una banala, insa indeajuns de normala incat sa nu le ridice semne de intrebare lui Ilgaz si Eren. Intre timp, Merdan vrea sa puna punct potentialelor banuieli si gaseste pe cineva care sa spuna ca el e faptasul. Din pacate pentru el si pentru ceilalti, Ilgaz si Eren isi dau destul de repede seama ca e vorba doar de o simpla cacealma.

Secrete de Familie Episodul 44 Rezumat: Cine a ciripit?

Pars vrea sa afle neaparat cine a ciripit, pana la urma. Conform acelor informatii pe care le detine, Rafet ar fi. Dar vrea sa vada daca e vorba de vreo pista gresita sau nu. Yekta isi da seama ca trebuie sa il intoarrca din drum, asa ca decide sa dea presei infomatii despre faptul ca Pars si Derya au o relatie care, in realitate, avand in vedere cine sunt, nu ar trebui sa existe sub nicio forma…

Intre timp, Ceylin afla ca Osman a fost ranit de Serdar, iar toti cei din familia ei incearca sa aiba grija de el acasa. Ar fi prea aiurea si poate chiar prea asa, periculos sa il duca la spital. Asa ca se descurca si ei asa cum pot. Greseala lor insa e ca o pun pe Aylin sa se duca la farmacie. Iar Ceylin si asa era cu ochii pe ea, dupa comportamentul ciudat de mai devreme. A noastra a urmarit-o si pana la urma a aflat adevarul. Ce va urma? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Secrete de Familie.