Secrete de Familie Episodul 43 Rezumat: L-au gasit mort!

Secrete de Familie Episodul 43 Rezumat: L-au gasit mort! Din pacate, se pare ca nu mai este vreme de joaca in serialul nostru turcesc favorit. Mizele sunt din ce in ce mai mari, iar cei care pierd, vor ramane fara cele mai de pet lucruri. In aceasta ecuatie enigmatica, ce se va intampla cu dragii nostri Ceylin si Ilgaz? Haideti sa aflam si noi astazi, din rezumatul nostru. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem si sa vedem ce va urma pentru ei.

Secrete de Familie Episodul 43 Rezumat: I-au suspendat!

Ancheta se dovedeste a fi mult mai intortocheata, din pacate pentru dragii nostri. Atat Eren, cat si Pars, dar si Ilgaz se trezesc pur si simplu suspendati din slujbele lor la care tin atat de mult. Iar suspendarea se pare ca va tine atata timp cat va tine si ancheta, desigur. Teoretic, baietii nostri ar trebui sa stea cuminti si sa isi gaseasca niste ocupatii, pana cand se linistesc lucrurile. Insa, noi stim despre cine e vorba. Cand vreodata ar putea Eren, Ilgaz si Pars sa stea linistiti, mai ales avand in vedere contextul actual?

Ei vor sa le dovedeasca tuturor ca nu bat campii si ca Burak este singurul vinovat. Usor, cu atentie, ei rreusesc sa stranga dovezi in acest sens. Tugut Ali, inspectorul care este pus sa se ocupe de toata aceasta treaba pare sever, la prima vedere. Ai nostri s-au cam speriat putin, crezand ca cine stie la ce decizie se va ajunge. Va dati seama ce usurati au fost insa, atunci cand si-au dat seama ca Tugut Ali este un om integru, care tine cu dreptatea. El chiar tine sa spuna in fata tuturor ca nu a avut nicio clipa vreo banuiala in privinta celor 3. Daca ar fi fost dupa el, ar fi spus din start ca ancheta este inutila si ca cel mai bine ar fi ca resursele sa fie folosite pentru niste adevarate cazuri. Insa, pentru a multumi pe toata lumea, pana si pe cei ce nu ii suporta pe ai nostri, a decis sa aplice totul ca la carte.

L-au gasit mort!

Dupa ce vede ca cei 3 nu doar ca nu mai sunt aratati cu degetul, dar chiar sunt si laudati, pe deasupra, se enerveaza teribil. Se duce la Yekta si ii spune ca vrea neaparat ca ei sa o pateasca. Yekta il asigura ca inca mai are un as in maneca. Ceva ce probabil ca niciunul dintre Pars, Eren si Ilgaz nu vad venind. Insa, toate la timpul lor. Yekta discuta cu Ozgur, care este practic acolitul sau si isi da seama ca lucrurile se vor intoarce pana la urma in folosul lor. El se duce pe post de asa-zis prieten la Cinar si il face sa creada ca ceea ce urmeaza sa ii spuna este un secret doar pentru el. Ceva care sa il ajute. Insa, in realitate, nu e vorba decat de o simpla capcana. Una care ii va da mari batai de cap acestuia…

Pe scurt, el ii spune lui Cinar unde este Serdar, in cazul in care vrea sa ii faca ceva. Si Cinar musca momeala, din pacate. Se duce unde i se spune. Si o alta greseala uriasa pe care o face e sa ia si arma de la Ozgur. Desigur, Yekta este in spatele acestei miscari de geniu, desigur. La finalul episodului 43 din Secrete de Familie, Serdar este gasit fara viata. El a fost aruncat precum un gunoi. Si acum incep intrebarile… Ce i se va intampla pana la urma lui Cinar? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serrialul turcesc Secrete de Familie.