Cand incepe iar Totul Pentru Familia Mea in Romania?

Cand incepe iar Totul Pentru Familia Mea in Romania? Aceasta pare sa fie intrebarea de pe buzele tuturor. Productia cu fratii Eren ne-a captivat atat de mult si a fost atat de iubita in cele 3 sezoane ce s-au dat unul dupa altul la noi in tara, incat acum lumea vrea mai mult si mai mult. Cu totii asteptam sa aflam cand ii vom putea revedea pe Asiye, Emel, Omer si toti ai lor pe micile noastre ecrane. Haideti sa discutam putin despre acest subiect in randurile ce urmeaza.

Un serial fenomenal

La inceput, au fost patru frati: Kadir, Omer, Asiye si Emel. Ei aveau o familie normala si duceau o viata simpla alaturi de parintii lor. Totul s-a schimbat insa, atunci cand acestia au ajuns la lucreze pentru Akif Atakul. Cei doi si-au gasit rapid sfarsitul, din pacate. Si totul din cauza acestui individ. Cuprins de un soi de remuscare, Akif decide sa ii ajute pe frati si sa le ofere locuri la scoala lui. Iar de aici, incep si peripetiile, pe care noi le-am urmarit pe parcursul celor 3 sezoane date la foc automat in Romania.

Asiye s-a indragostit de Doruk, baiatul lui Atakul, Omer de Susen, cei doi verisori ai fratilor Eren, Aybike si Ogulcan au simtit si ei fioii dragostei. Au fost si momente frumoase, dar si unele destul de urate. Finalul sezonului 3 ne-a lasat cu multe intrebari dupa accidentul cauzat de fosta sotie a lui Ahmet. Iar acum, noi toti asteptam sa aflam cand revine serialul si la noi.

Cand incepe iar Totul Pentru Familia Mea in Romania?

Deja cam pe la orice postare despre orice alt serial turcesc vedem intrebari legate de el. Asadar, cand incepe iar in Romania? Ei bine, in Turcia, sezonul 4 este inca in desfasurare. Se va termina undeva in vara. Si, dupa cum va spuneam si intr-un articol precedent, e si ultimul sezon. Adica da, nu va mai exista Totul Pentru Familia Mea sezonul 5. Povestea se va incheia in aceasta vara in Turcia. De aceea, noi ne gandim ca lucrurile vor sta asa:

Se va astepta pana cand se va difuza ultimul episod in Turcia, se va cumpara intregul sezon si abia dupa aceea ne putem astepta sa il vedem si noi in Romania. Adica discutam despre o revenire undeva poate prin august sau septembrie. Mai devreme nu vedem sa avem productia inapoi. De ce? Pentru ca stiti ca la noi in Romania vrem cel putin 2 episoade in fiecare saptamana. Daca avem doar unul, asa cum a fost si este la turci, nu prea ne convine. Vedeti doar cata suparare e pe net pentru ca Secrete de Familie se difuzeaza doar sambata…

Iar daca sa spunem ca intr-o luna asa ar incepe si la noi difuzarea cu cel putin 2 episoade pe saptamana, s-ar ajunge destul de rapid la zi si dupa ar trebui sa se ia pauza sau ceva. Asadar, in concluzie: ne putem astepta ca anul acesta sa revina serialul nostru drag, insa nu mai devreme de vara spe final asa sau in toamna. Daca aflam ceva sigur, o sa spunem si pe pagina de Facebook.