Asiye Eren a murit in Totul Pentru Familia Mea!

Asiye Eren a murit in Totul Pentru Familia Mea! Este o veste trista pentu toti fanii acestei productii… Inainte de toate, vrem sa lamuim un lucru, desi, dupa noi, nici nu ar trebui sa va mai spunem. Insa vrem sa fim siguri ca toti cei ce citesc articol inteleg ideea. Este vorba despre Asiye Eren, personajul din serial. Nu ne referim aici la actrita in sine. Ea e bine merci, doar ca a iesit din proiect. Iar personajul ei nu mai este. Acum ca am lamurit acest aspect, haideti sa discutam mai multe despre acest subiect.

Asiye Eren a murit in Totul Pentru Familia Mea!

Cand a inceput serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea, erau patru frati Eren: Kadir, Asiye, Omer si Emel. Stim deja ca, din pacate, Kadir a fost primul care s-a dus, din cauza fetei lui Akif Atakul. A fost o miscare destul de interesanta sa renunti asa usor la unul din protagonisti atat de devreme pe parcursul serialului. A fost destul de greu sa ne obisnuim cu ideea. Si totusi, la cate s-au intamplat dupa cu fratii Eren, aproape ca am si uitat.

La inceputul sezonului 4, s-a dus si Doruk Atakul, iubitul lui Asiye. La aceasta miscare pur si simplu nu se astepta nimeni. Jale mare ce a fost in Turcia atunci cand s-a difuzat episodul. Dupa, s-au dus si Suzan, dar si Sengul. Iar acum, in episodul 117 din Totul Pentru Familia Mea, se pare ca ne-am luat ramas bun si de la Asiye, din pacate. Surioara lui Omer nu mai este. Acum, din cei 4 frati Eren, nu au mai ramas decat micuta Emel si Omer…

E ultimul sezon

Probabil ca va intrebati de ce tot mor personajele si ce se mai poate face pe mai departe. Ei bine, este ultimul sezon. Probabil de aceea nici nu le mai pasa producatorilor. Si desi nu stim care e treaba, ne gandim ca in ultimul episod din Totul Pentru Familia Mea n-o sa mai ramana decat Omer.

Revenind insa, ne pare rau ca s-a dus Asiye… Am crezut ca totusi ea si cu Omer vor ramane pana la final. Acum ramane de vazut cum va putea suporta pierderea Omer. Si suntem din ce in ce mai curiosi sa vedem cum se va incheia acest serial care credem ca a avut cam cele mai multe morti ale personajelor din toate serialele recente. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea si nu numai.