Secrete de Familie Episodul 45 Rezumat: Adevarul s-a aflat!

Secrete de Familie Episodul 45 Rezumat: Adevarul s-a aflat! Desi tinerii au incercat sa ascunda orice ar fi putut sa duca pe vreo pista care, in cele din urma, sa ajunga la ei, se pare ca flerul profesionistilor nostri a facut astfel incat totul sa fie in zadar. Odata aflat adevarul, ce va urma pentru ei? Ce se va face pe mai departe? Haideti sa aflam si noi ce se intampla din rezumatul nostru de astazi.

Secrete de Familie Episodul 45 Rezumat: Adevarul s-a aflat!

Ceylin este pur si simplu socata cand afla ca familia ei il are practic ascuns pe Osman. De unde pana unde? Desigur ca toti incearca sa o faca pe a noastra sa pastreze acest secret. Asa cum au facut-o si ei pana acum. Insa, Ceylin nu ar mai fi vrut sa il minta pe Ilgaz. A fi vrut sa inceapa in sfarsit sa nu ii mai ascunda nimic, sa ii puna pe tava tot ce stie. Pentrru ca nicio relatie nu poate sa reziste atata timp cat cei doi parteneri nu sunt sinceri pana la capat unul cu altul. Si toti, de data aceasta, ea ar vrea sa faca o exceptie. Cand aude de la Osman ca o roaga sa nu spuna nimic, pentru ca este vorba despre un soi de incurrcatura uriasa cu iubitul lui Aylin.

Ceylin inca este in dubii daca sa spuna sau nu. Pana sa se hotarasca asupra a ce va urma sa faca, ea decide sa afle mai multe despre acest asa-zis conflict dintre Osman si iubitul lui Aylin. Insa, pana la urma, se pare ca n-a fost vorba de nicio incaierare sau altceva de genul acesta. Totul devine din ce in ce mai aiurea pentru draga noastra… De ce a fost mintita asa, pe fata? Si ce i se mai ascunde, de fapt?

Care din ei sa plece?

Dupa ce Yekta a facut publica in episodul trecut relatia dintre Pars si Derya, cei doi se gandesc ce arr putea sa faca pe mai departe. Din pacate, nu pot lasa lucrurile asa. Nu pot spera ca pur si simplu scandalul se va stinge de la sine, iar ei isi vor putea vedea de treburile lor. Intr-un astfel de caz, unul din ei trebuie sa se mute, nemaiputand si nemaiavand voie sa lucreze in acelasi loc. Pars se gandeste ca ar putea el sa faca acest lucru. Sa fie el cel ce renunta.

Intre timp, pe langa aceasta problema, s-ar parea ca Derya chiar a inceput sa aiba probleme serioase cu Ceylin. Desi nimeni nu prea isi poate da seama exact de la ce anume. Animozitatile dintre ele se inmultesc. Yekta isi spuna ca pana acum totul merge bine pentru el. Are totul sub control, i-a dezbinat si pe Derya si Pars, iar ce urmeaza va fi de bun augur pentru el. Si pentru dragii nostri nu, evident. Insa, un secret bine ascuns e pe cale sa il distruga pe dusmanul lui Ceylin si Ilgaz… Ramane de vazut daca va fi in stare sa treaca peste el si sa isi continue planul sau de a-i distuge pe ai nostri…

S-a aflat adevarul!

Ce i s-a intamplat lui Sedar inca ridica multe, multe semne de intrebare. Faza cu persoana aceea pusa sa recunoasca ceva ce nu a facut, de fapt, se pare ca nu prea a tinut. Ilgaz si Eren sunt in continuare interesati sa afle adevarul. Ilgaz incepe sa isi dea seama ca ceva este putred in ceea ce priveste ce s-a intamplat. Povestea celor patru tineri incepe sa aiba din ce in ce mai multe puncte care par a nu se potrivi unul cu celalalt. Atunci, al nostru realizeaza ca a fost mintit. Si incepe sa se eneveze din ce in ce mai tare…

In tot acest timp, in care al nostru incepe sa isi dea seama care este, de fapt, adevarul, tinerii stau linistiti. Ei cred ca au reusit sa acopere toate urmele si ca nimeni, niciodata nu va putea sa ajunga la ei, pentru ca nu va avea de la ce anume sa poneasca. Insa, au uitat ca de cazul acesta se ocupa Ilgaz, care nu este un amator… Ce va urma? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Secrete de Familie.