Serialul Secrete de Familie NU se va mai difuza sambata!

Serialul Secrete de Familie NU se va mai difuza sambata! Daca sunteti fani ai acestei productii, tineti-va bine, caci ceea ce va vom spune in acest articol cu siguranta ca nu va fi pe placul dumneavoastra. Haideti sa intram direct in subiect.

Serialul Secrete de Familie NU se va mai difuza sambata!

Yargi sau serialul turcesc Secrete de Familie, asa cum il stim noi in romana este una dintre cele mai apreciate productii, atat la nivel national, cat si la nivel international. Peripetiile lui Ceylin si Ilgaz sunt extaordinare. Se vede ca e un serial cu bun gust, cu un scenariu superb si cu niste actori care stiu cum sa interpreteze niste perrsonaje. Asa ca ne-am fi asteptat sa fie mai des pe micile noastre. Va aduceti aminte de vremurile bune cand se difuza in timpul saptamanii, de mai multe ori?

In prezent, serialul se difuzeaza doar sambata. Practic, s-a ajuns la un singur episod pe saptamana, lucru care e deranjant pentru cei ce urmaresc productia cu interes inca de la inceput. Insa, daca ati crezut ca mai rau nu se poate, trebuie sa aflati ca, incepand de saptamana viitoare, o sa fie jale. Se va schimba tot. In primul si in primul rand, trebuie sa stiti ca sambata aceasta nu se va mai difuza Secrete de Familie. Serialul isi schimba zilele de difuzare, dupa cum urmeaza.

Pus la o ora mult prea tarzie!

Incepand cu data de 5 februarie, serialul turcesc Secrete de Familie se va vedea doar in zilele de luni si de marti. Stati putin si nu va bucurati inca. Da, intr-adevar, discutam despre doua episoade saptamanale, in loc de unul singur. Aceasta ar putea sa fie o asa-zisa parte buna, da. Insa, stiti de la ce ora vor incepe episoadele? Nu, nu de la ora 20, asa cum ar fi fost normal, din pacate. Productia cu Ilgaz si Ceylin va incepe tarziu, la ora 23:30. Si va dati seama ca se va termina undeva dupa ora 1…

Cine sa poata sa se uite la acea ora? A 2-a zi mai avem si scoala si munca si nu putem sa stam atat de tarziu… Insa, aparent, nici nu prea conteaza, caci decizia a fost luata deja. Si probabil acum stati si va intrebati daca s-a intamplat ceva cu Poveste din Anatolia, serialul pe carre nu prea il suporta nimeni. Din pacate, nu. Aparent, tot de luni pana vineri se va difuza. Nu stim ce sa spunem, insa aceasta decizie de a da Secrete de Familie atat de tarziu nu e deloc una buna, dupa noi. Voi ce parere aveti despre acest subiect? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook.