Cate episoade are serialul turcesc Secrete de Familie?

Cate episoade are serialul turcesc Secrete de Familie cu Ceylin si Ilgaz? Peripetiile tinerei avocate si ale sobrului procuror se pare ca au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate de telespectatorii din Romania. Usor, usor, au trecut deja cateva episoade, iar lumea a inceput sa se intrebe cate sunt, in total. Cat timp vom putea sa ne bucuram de cei doi? Noi avem raspunsul si vom discuta pe larg despre acest subiect in randurile ce urmeaza. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Secrete de Familie, un serial atipic

De obicei, in serialele turcesti, accentul este pus pe povestea de dragoste dintre protagonisti. Deja in primele 2 episoade maxim, avem parte de primele certuri sau de primele priviri cu inteles. In cazul serialului turcesc Secrete de Familie, accentul a fost in alta parte, fiind un serial politist, in primul rand. Asa se face ca la inceput, povestea s-a axat mai degraba pe gasirea faptasului in cazul lui Inci, surioarra lui Ceylin. Multi au crezut ca nu vom afla cine a facut ce a facut decat tarziu in serial. Insa, s-a aflat destul de repede ca Engin este vinovatul.

Iar dupa ce s-a aflat, povestea a luat o intorsatura neasteptata. Engin a disparut aparent din peisaj. Chiar si asa, sentimentele dinte Ceylin si Ilgaz, desi nedezvoltate la adevarata lor valoare, au existat si au crescut pana cand acestia nu au mai putut sa le ignore. Desi dusmani puternici precum Yekta au inceput sa le dea tarcoale, ei au fost nevoiti sa se uite si in interiorul lor, sa vada ca pe langa niste profesionisti in domeniile lor sunt si… oameni. Oameni cu sentimente, oameni cu nevoia de a fi iubiti. Iar relatia lor are suisuri si coborasuri. Ceylin pare sa fie vulcanul ce sta sa erupa de fiecare data si aproape in orice secunda. Iar Ilgaz trebuie sa o calmeze, chiar daca asta inseamna sa se lase in urma pe sine insusi. Si o face al nostru…

Cate episoade are serialul turcesc Secrete de Familie?

Revenind insa la intrebarea din titul, va putem spune urmatoarele: serialul Secrete de Familie este un succes desavarsit. In Turcia, acesta inca nu s-a terminat. E posibil sa mai urmeze niste sezoane, insa nu avem inca datele oficiale. Ce va putem spune insa este ca la momentul scrierii acestui articol, exista doua sezoane terminate, si unul inceput, insumand peste 70 de episoade de episoade. Daca ar fi sa ne luam dupa primele doua, am putea spune ca mai urmeaza cel putin 30 de episoade noi. Asta ar duce numarul total foarte aproape de 100 de episoade.

Insa, peripetiile lui Ceylin si Ilgaz ar putea continua si mai departe. Daca audientele sunt bune, nu vedem niciun motiv ca serialul sa nu se intoarca si pentru un potential sezon 4. Insa, despre toate acestea vom discuta cand se va spune in spatiul public. Pana atunci, sa retinem ca sunt vreo 70 de episoade aparute, inca 30 care vor aparea in sezonul 3 si posibil si mai multe, daca se va face si sezonul 4. Asadar, daca v-ati atasat deja de protagonisti, e posibil sa ii vedeti si sa le vedeti in acelasi timp si peripetiile multi si bine, pana la urma.

Exista posibilitatea sa se si intrerupa

Si totusi noi, in Romania, e posibil sa nu le vedem pe toate unul dupa altul, din pacate. Dupa cum ati observat si voi, serialul a fost mutat in zilele de vineri si sambata. Acum sunt 2 episoade pe saptamana, nu 3, ceea ce inseamna ca audiente nu sunt chiar cele mai bune. Asadar, este posibil ca acesta sa fie intrerupt dupa primele 2 sezoane, de exemplu. Daca va aduceti aminte, cam asta s-a intamplat si cu Pretul Fericirii. A revenit cu sezonul 4, a inceput rapid si sezonul 5, iar noi credeam ca se va difuza si sezonul 6, care este si ultimul, de altfel.

Insa nu, se pare ca difuzarea s-a oprit la sezonul 5. Iar sezonul 6 nu se stie cand se va difuza. Iar in caz ca va intrebati, serialul se terminase cand a reinceput difuzarea la noi in Romania. Adica s-ar fi putut da. Insa, avand audiente slabe, s-a luat decizia sa se mai faca o pauza. Si sa nu se difuzeze si sezonul 6. Ia faptul ca s-a redus numarul de episoade si pentru Secrete de Familie de la 3 la 2 episoade pe saptamana ne cam face sa ne gandim ca la fel s-ar putea intampla si aici. Adica sa se dea poate doarr primul sezon la noi sau primele doua sezoane, sa spunem si dupa stop. Sa se ia o pauza pe termen nedefinit. Depinde insa. Daca o sa aflam ceva, o sa va anuntam fie aici, fie intr-un nou articol. Voua va place acest serial turcesc cu Ceylin si Ilgaz? Haideti la discutii despre el si nu numai si pe pagina de Facebook.