Secrete de Familie Episodul 9 Rezumat: Nu mai poate da inapoi!

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Secrete de Familie Episodul 9 Rezumat: Nu mai poate da inapoi! Lucrurile se indreapta cu o viteza uriasa sprre un sfarsit tragic, insa cine sa mai poata apasa frana? Aceasta s-a rupt de mult timp. Am vorbit in metafore, insa pobabil v-ati dat seama la ce ne referim. Engin a facut o miscare la care nimeni nu s-ar fi asteptat la sfarsitul episodului precedent. Iar de aici inainte, ne indreptam spre ceva uluitor. Ceylin si Ilgaz trebuie sa fie mai atenti ca niciodata. Aflam si noi impreuna care e treaba din rezumatul nostru de astazi. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem ce se intampla.

Secrete de Familie Episodul 9 Rezumat: Nu mai poate da inapoi!

Nimeni niciodata nu s-ar fi asteptat ca la tribunal Engin sa dea raspunsul pe carre l-a dat. S-ar fi gandit la orice altceva dragii nostri, insa nu si la o astfel de rasturnare de situatie. Asadar, individul a spus ca, de fapt, Yekta este vinovatul. A facut-o pentru ca e o cu totul si cu totul alta mancare de peste sa il acuzi pe unul ca Yekta de o astfel de fapta. Engin ar putea acum sa scape foarte usor de fapta, daca toti vor crede aceasta bazaconie. Eroii nostri isi dau seama rapid de toate acestea si incep sa puna la cale un plan pentru ca Engin sa ramana dupa gratii, nu sa iasa liber si linistit.

Planul lui Ilgaz pare sa fie unul bun, insa exista si riscuri pentru Ceylin. Chiar si asa, in lipsa de alternative, ei o dau inainte cu ceva ce ar putea fi tare, tare periculos. Pars este prins la mijloc acum cu aceasta rasturnare de situatie. Daca s-ar fi continuat cu Engin ca vinovat, nu ar fi avut nicio treaba. Insa acum ca Yekta este acuzat, Pars incepe sa se teama. Are si el destule secrete care acum vorr putea fi foarte usor descoperite. Asa ca trebuie sa faca tot posibilul sa impiedice aceasta asa-zisa acuzare a lui Yekta, carre tocmai s-a pus in miscare. In tot acest timp, Yekta mai are un dusman pe lista, pe langa Ceylin. Este vorba de Lacin.

Unde este tatal lui Ceylin?

Despre Zafer, tatal lui Ceylin, stim ce s-a intamplat. Pana la un punct, desigur. Metin a crezut ca o sa aiba timp sa se ocupe de el. Pentru a-i dovedi fiului sau ca acum are incredere in el si este de partea sa, a riscat mult. Zafer e acum la el, insa Metin are parte de o surpriza neplacuta. Corpul acestuia a disparut fara urma.

Unde sa fie? Cine sa l-o fi luat? Ca doar nu a inviat si s-a dus singur pe picioarele lui acasa, nu? Aceste intrebarile incep sa il framante pe tatal lui Ilgaz din ce in ce mai mult. Barbatul ajunge sa fie neatent la tot ce se intampla in jur. Iar cand se anunta faptul ca tocmai a fost gasit corpul unui barbat in varsta de 55 de ani, pe Metin incep sa il ia toate transpiratiile. Oare e vorba de Zafer? Probabil ca da. Si totusi, ce va face el cand se va afla totul?

Secrete de Familie Episodul 9 Rezumat: Pe plan sentimental

Asadar, s-a dat startul. Ilgaz si Ceylin au intrat in aceasta cursa contra cronometru. Daca nu sunt rapizi, exacti si nu ataca fix acolo unde trebuie, Engin ar putea sa scape. Iar toate eforturile lor de pana acum ar fi in zadar. Insa, mai e o problema pe langa care tot trec cei doi. Nu, nu e vorba nici despre ce se intampla cu Pars. Nici despre treaba cu Engin. Si nici macar despre ce se intampla acum cu Yekta. E vorba despre ceea ce se intampla intre ei si cu ei.

Ceylin spune mai in gluma, mai in serios ca nu mai are mult si se indragosteste de Ilgaz. Insa, adevarul cam acesta este. Ei au petrecut mult timp impreuna. Si au inceput sa apara niste sentimente, pe care cei doi nu prea le iau acum in serios. Acestea vor aparea insa probabil in cele mai nepotriivte momente si ii vor face pe acestia sa ia cele mai neinspirate decizii. Ce va urma? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serralul turcesc Secrete de Familie.