Secrete de Familie Episodul 8 Rezumat: Nu poate fara el!

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Secrete de Familie Episodul 8 Rezumat: Nu poate fara el! Ceylin a fost dintotdeauna o femeie independenta. In meseria ei, a trebuit in primul rand sa aiba incredere in ea, in fortele ei, dar mai ales in deciziile pe care le ia, astfel incat la finalul zilei totul sa fie bine pentru ea. Insa, de ceva timp, totul s-a schimbat. Haideti sa vedem si noi ce se mai intampla cu personajele noastre dragi din rezumatul nostru. Daca vi se pare util acesta, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Secrete de Familie Episodul 8 Rezumat: Nu poate fara el!

Primele episoade din serialul turcesc Secrete de Familie au fost rrezervate gasirii vinovatului in cazul lui Inci. Dintre toate posibilitatile, Ceylin numai la Engin nu se gandea. De ce? Pentru ca acesta a fost un bun prieten de-al ei si de-al surorii sale. Si normal ca nu te gandesti la cei apropiati ca ar vrea sa iti faca rau. Desigur, daca ar fi sa ne intrebati pe noi, tanara si-a si meritat-o, la cate i-a spus acestuia atunci, in ultima ei nopte. Ideea insa e ca Ceylin nu stie tot adevarul. Ea tine cu Inci si acum ca stie de Engin, nu vrea decat sa il vada ca plateste.

Ea devine din ce in ce mai recalcitranta, mai necalculata, mai ales ca e vorba de emotii. Se duce sa il confrunte pe Engin si este orice altceva, dar numai o avocata rece asa cum ar trebui nu. Se comporta exact ca prietena lui Engin, care se simte tradata. A crezut ca e aliatul lor, prietenul lor, nu un dusman care sa i-o ia definitiv pe surioara ei. Din orgoliu, Ceylin actioneaza de una singura. Ar fi putut sa il ia si pe Ilgaz, insa a vrut sa ii demonstreze si sa isi demonstreze ca poate si singura sa isi poarte de grija in orice privinta. Insa, tatal lui Engin incepe sa fie din ce in ce mai atent la ea. Individul e pregatit sa o scoata definitiv din joc. Se crede rege si, dupa cum i-o spune si ei in fata, daca nu e suficient de buna incat sa loveasca decizis regele, mai bine nu ar incerca.

Metin trebuie sa aleaga

Metin tot timpul a fost genul de om corect. Acum insa, dupa ce baiatul sau Cinar a trecut prin ce a trecut, lucrurile s-au schimbat. Si-a dat si el seama ca uneori dreptatea poate si trebuie sa fie si flexibila. Cand vede ca Cinar a ajuns din nou intr-un punct critic, este pus in fata unei decizii grele: sa ramana omul integru sau sa mai inchida ochii din cand in cand? Desi pentru unii o astfel de alegere poate parea usoara, pentru Metin este incredibil de greu. E ca si cand ar lupta impotriva lui insusi…

Yekta devine intre timp din ce in ce mai agitat, desi incearca sa nu o arate. S-arr parea ca toate dovezile duc spre baiatul lui, iar el trebuie sa faca in asa fel incat sa le distruga. Dar aceasta Ceylin e pe urmele lui Engin si stie cat de bine se descurca. Incearca sa o faca sa renunte. Si poate ca ar fi reusit daca era vorba de un simplu caz. Dar acum avand in vedere ca e vorba de sora ei, ii va fi mult mai greu lui Yekta sa o sperie pe tanara, care pare ca nu mai are nimic de pierdut.

Impreuna sunt puternici

Asadar, tinta este Engin. Degeaba stiu ei adevarul, caci trebuie sa il si dovedeasca. Ceylin si Ilgaz fac din nou echipa, pentru ca stiu ca doar impreuna pot fi indeajuns de puternici pentru a-i face fata acestui Yekta, care niciodata nu a fost cel mai correct om. Iar acum, pentru ca e vorbva de propriul fiu, probabil ca va aborda tot felul de tertipuri.

Lui Pars inca nu ii vine sa creada ce legatura este intre Ceylin si Ilgaz. Pareau doua firi total opuse, insa se pare ca ei se apropie din ce in ce mai mult. Nici macar cei doi nu isi dau seama ca tot acest timp petrecut impreuna ii face sa devina din ce in ce mai apropiati. Desi la inceput au pronit pe acest drum gandindu-se doar la o relatie profesionala si atat, lucrurile se schimba. Ei incep sa prinda sentimente unul pentru celalalt, desi nimeni nu s-ar fi asteptat. Ce va urma pentru ei? Aflam si noi din episoadele urmatoare, desigur. Pana atunci, haideti la discutii si pe pagina de Facebook.