Serialul turcesc Secrete de Familie Rezumat si Prezentare Generala

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Serialul turcesc Secrete de Familie reprezinta productia ce ne va fascina in aceasta toamna pe noi, toti fanii serialelor turcesti. Se anunta o poveste superba, care deja a captivat milioane de persoane de peste tot din lume. Cu o distributie de exceptie si niste intrigi la care nici cei mai buni dintre noi nu se pot astepta, productia cu siguranta ca va ajunge la sufletele noastre poate chiar si dupa primele scene. In articolul acesta va vom spune pe larg tot ce trebuie sa stim despre aceasta productie. Vom vorbi despre poveste, personaj. Dupa, vom trece si la detaliile practice, de genul unde il vom putea urmari, in ce zile, de la ce ora si asa mai departe. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Serialul turcesc Secrete de Familie Rezumat si Prezentare Generala

Cand vine vorba despre justitie, exista doua tipuri de oameni. Pe de o parte, ii avem pe cei care nu accepta ideea de a nu respecta intru totul regulile si legea. Fac totul exact ca la carte si nu se abat de la rigori. Pe de alta parte, avem persoanele pentru care legea este intotdeauna flexibila. In serialul turcesc Secrete de Familie, vom putea urmari la fiecare pas aceste doua tipologii de oameni, desigur. Se vor lupta in timp ce adevarul va iesi sau nu la iveala.

Protagonista se numeste Ceylin, o avocata ce si-a atras renumele in lumea legala, datorita abordarii sale care pe multi ii enerveza. Natura meseriei sale o face sa se fereasca uneori de adevar, pentru a putea realiza o poveste ce pare a fi, de fapt, adevarul. Cu alte cuvinte, atunci cnad un caz trebuie castigat, iar Ceylin se ocupa de el, realitatea se poate schimba. Atata timp cat este in folosul celui ce o plateste, desigur. protagonistul noii productii este diametral opus. Numele sau este Ilgaz, iar meseria sa este aceea de procuror. Pentru el, legea e lege si merge dupa acel proverb: „Unde-i lege, nu-i tocmeala”. Lui ii place sa actioneze fix asa cum scrie la carte, fix asa cum au facut si altii inaintea lui si intotdeauna vrea sa actioneze drept. Lucrurile insa se vor schimba definitiv, atunci cand el se va intalni cu avocata.

Fratele lui pare a fi criminal

Daca nu ar fi existat fratele lui Ilgaz, acesta, dar si Ceylin si-ar fi vazut linistiti de treaba, fiecare exercitandu-si meseria asa cum stia mai bine, desigur. Insa, atunci cand Ilgaz afla ca propriul sau frate ar fi criminal, isi spune ca aceste nedreptati nu se poate sa continue. Exista niste puteri mai mari decat ei. Iar daca nu face ceva rapid, Ilgaz isi va vedea fratele primind o pedeapsa pe care nu o merita. Asa ca, la cine sa se duca? Cine ar fi capabil sa foloseasca legea, insa sa se si foloseasca de miciile tertipuri, exceptii si alte brizbrizuri care pot transforma nevinovatul in vinovat si invers? Evident, raspunsul vine rapid: Ceylin. Ea e singura care il poate ajuta pe Ilgaz.

Il cam doare sufletul, stiind cum actioneaza ea si cum, in alte ocazii, nu ar fi sub nicio forma de acord cu o astfel de partenera. Insa, acum este vorba despre cu totul si cu totul altceva. E vorba de propriul sau frate, asa ca nu se da in laturi de la nimic, nimic. Cei doi ajung astfel parteneri, iar in drumul lor de a-l salva pe fratele lui Ilgaz, ajung sa aiba si sentimente unul pentru celalalt. Cand plus si minus se intalnesc, apare o atractie despre care nimeni nu stia ca poate sa fie atat de puternica…

Cand incepe serialul turcesc Secrete de Familie? Va fi in locul lui Melek

Noua productie va incepe la sfarsitul lunii august. Cu alte cuvinte, episodul 1 din Secrete de Familie va putea fi urmarit pe Kanal D, miercuri, 30 august. Serialul se va difuza trei zile pe saptamana, adica miercuri, joi si vineri. Stim acum ce va ganditi: „Pai si cu Melek ce se intampla? Iese din grila de programe?”. Nu, nici pe departe. O sa avem si Melek. Doar ca, evident, nu vom mai vorbi despre acelasi numar de episoade ca si pana acum. Pana de curand, aveam episoade noi de luni si pana vineri. Acum, dupa ce va intra in grila serialul turcesc Secrete de Familie, peripetiile familiei lui Melek se vor putea vedea doar in zilele de luni si marti.

Astfel, fanii serialelor turcesti vor avea parte in aceasta toamna nu de unul, nu de doua, ci de trei super seriale turcesti. Luni si marti Melek, dupa de miercuri pana vineri Secrete de Familie, iar sambata seara Pretul Fericirii. Cu siguranta ca aceasta este o veste buna, pentru ca va fi diversitate si fiecare isi poate gasi un serial preferat. Sau mai multe, desigur. Noi incheiem aici. Pentru alte detalii despre seriale turcesti ne gasim si pe pagina de Facebook.