Vom avea mai multe episoade din serialul Melek!

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Vom avea mai multe episoade din serialul Melek! Este o veste pe care sinceri sa fim, o asteptam de ceva vreme. Insa, despre cate episoade este vorba? Si, mai ales, de cand va incepe aceasta schimbare care ne bucura? Detaliile le vom afla si noi din articolul nostru de astazi. Asadar, asezati-va comod, beti niste suc de aronia natural ca acesta sau ce altceva mai aveti la indemana si haideti sa intram in paine cu detaliile despre acest subiect.

Vom avea mai multe episoade din serialul Melek!

Vom avea mai multe episoade din serialul Melek

Vom avea mai multe episoade din serialul Melek

A fost o vreme in care Melek se difuza de luni si pana vineri. Iar sambata aveam parte de Pretul Fericirii. Ulterior, dupa ce serrialul turrcesc Secrete de Familie a intrat in grila, lucrurile s-au schimbat. Acesta a primit cele mai multe episoade din saptamana, difuzandu-se de miercurri si pana vineri. In acest timp, serialul Melek a ramas doar cu doua episoade, cele de luni si de marti.

Iata insa ca, incepand de saptamana viitoare, totul se schimba din nou. Nu vom mai avea doar 2 episoade din Melek, ci 4. Cu alte cuvinte, portie dubla. Astfel, de luni si pana joi ne vom putea bucura de povestea lui Melek si a familiei sale. Secrete de Familie nu a iesit din grila, stati linistiti. Tot trei seriale vom avea pe saptamana. Insa, de la 3 episoade saptamanale, acesta va ramane doar cu unul, in ziua de vineri. Iar sambata se va difuza serialul Pretul Fericirii, ca si pana in prezent.

Ce urmeaza pentru Melek si ai ei?

Seialul turcesc Melek a reusit sa atraga inca din primele episoade un public numeros. Povestea emotionanta a mamei si a copiilor ei, fortati sa se intoarca pe meleagurile copilairei lui Melek i-au fascinat pe telespectatori. Personajele au trecut deja pin multe. Insa, ii asteapta probleme si mai mari. Va putem spune ca am trecut de jumatatea serialului. Mai avem in jur de 20 si ceva de episoade pana cand se va trage cortina. Iar in aceste episoade ramase, sunt multe lucruri de rezolvat…

In primul rand, este problema lui Omer, care e amnezic. Practic, nu isi mai poate aduce aminte nimic. Nu mai stie cat de mult a iubit-o pe Defne. Lui acum ii place de Gulsad, caci ea l-a salvat. Va fi interesant de vazut daca isi va reveni acesta si o va iubi din nou pe draga noastra sau nu. Pe langa acest fir narativ, ii mai avem si pe Alpay si pe Kenan, care in continuare vor incerrca sa faca rele. Nu in ultimul rand, trebuie sa vedem ce se intampla cu Melek, pentru ca stim cu totii ca aceasta sufera de o boala grea. Iar de acum, vom avea cate 4 episoade pe saptamana in care sa vedem cum continua peripetiile lor. Va bucurati ca vor fi mai multe episoade? Sau va placea mai mult serialul turcesc Secrete de Familie? Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.