Secrete de Familie Episodul 30 Rezumat: Se schimba totul!

Secrete de Familie Episodul 30 Rezumat: Se schimba totul in serialul nostru turcesc preferat… Nimeni nu mai are incredere in nimeni, toti sunt nervosi si avand in vedere aceste stari difuze si confuze, se vor produce greseli care vor schimba pentru totdeauna bunul mers al lucrurilor. Vom afla impreuna din rezumatul de astazi ce se intampla.

Secrete de Familie Episodul 30 Rezumat: Se schimba totul!

Stim si noi deja din episodul trecut ca Ceylin nu mai poate. S-a saturat pur si simplu de jumatati de masura. Nu mai vrea sa il stie pe Ilgaz si cu ea si cu ai lui. Acesta trebuie sa aleaga. Ori vine la drum cu ea, ori se duce cu fratele si cu tatal lui. Ii mai zice si ca ar fi trebuit sa il paraseasca, doar ca nu poate, din pacate. Asa ca trebuie ca el sa faca alegerea. Sau, in cel mai rau caz, ii spune ca, pentru a mai exista macar o urma de speranta pentru ei doi ca si cuplu, trebuie sa ii promita ca nu se va baga in ancheta familiei sale. Cu alte cuvinte, nu il va ajuta nici pe Cinar, dar nici pe Metin.

Si nici nu se va interresa de ei, ca sa intervina ulterior in functionarea acestei anchete. Desigur, este o pretentie destul de mare. Pana la urma, pe ea, pe Ceylin, Ilgaz nu o stie decat de putin timp, in comparatie cu timpul pe care l-a petrecut cu frratele si cu tatal sau. Ei ii sunt familie de atata timp. Si totusi, Ilgaz este atat de indrragostit de ea, incat accepta sa nu se bage sub nicio forma in nimic legat de anchetarea celor doi.

Ceylin recunoaste

esi nu si-ar dori, Ceylin ii spune lui Pars ca si Yekta are totusi partea lui de vina in toate treburile acestea. Ea stie ca individul l-a luat pe fratele lui Ilgaz, insa evident ca nu a vrut sa spuna nimic, pentru ca nu vrea ca Yekta sa fie pregatit. Isi doreste sa il lase asa, sa creada ca nimeni si nimic nu il mai poate atinge. Iar cand nu se asteapta, sa il prinda.

Si ca tot vorbim de lup, Yekta ar vrrea sa rada putin de situatia in sine si sa ii devina avocat lui Cinar. Ce tare ar fi daca acest lucru s-ar intampla. Insa, evident, tanarul nu este de acord cu asa ceva. Nu are insa timp prea mult sa fie suparat din cauza ca acest asa-zis plan nu a putut fi pus in aplicare, ca afla o veste despre Serdar. Acesta a fost eliberat. El se duce rrapid inaintea lui, pentru ca stie ca trebuie sa il ajute sa se ascunda.

Nu Cinar este vinovatul

Pars si cu Eren isi dau seama de un lucru extrem, extrem de interesant. In cazul lui Zafer a fost vorba despre trei gloante. Cinar nu a tras decat unul. Insa, judecand dupa felul in care a fost tras, ei isi dau seama ca nu acela a fost cel ce i-a adus sfarsitul lui Zafer. Dupa ce fac o reconstituire, ei isi dau seama ca Cinar este pana la urma nevinovat. Ceylin cand aude innebuneste. Isi spune ca sigur aici este mana lui Ilgaz. Sigur s-a bagat el in vreun fel, sigur a facut ceva ca sa schimbe probele sau ca sa indrepte ancheta intr-o alta directie. Cum adica Cinar nu este vinovatul? Atunci cine? Cine a tras celelalte doua gloante? In loc sa aiba vinovatul, acum va trebui sa mai treaca cine stie cat timp pana cand vor sti cu adevarat cine a tras.

Desigur, adevaratul vinovat din cauza caruia Ceylin nu mai are acum cum sa isi imbrratiseze tatal este nimeni altul decat Serrdar. Yekta sta cu ochii pe el, pentru ca simte ca prezenta lui poate fi considerata un soi de as in maneca. Daca va putea sa il utilizeze asa cum trebuie, va face cateva miscari triumfatoare in acest joc de sah cu Ceylin si cu Ilgaz. Si poate va castiga.

Secrete de Familie Episodul 30 Rezumat: O lasa in pace

Cand Ilgaz aude acuzele lui Ceylin isi da seama ca vorbesc nervii din ea. Asa ca, decat sa o contrazica, el decide sa plece si sa o lase in pace. Ii lasa cheile de la casa si il vedem iesind. Apoi, ne apare din nou scena cu Ceylin care este arestata candva in viitor. Si incepe sa ne intrebam serios despre ce poate sa fie vorba. Cui i-a luat viata?

Sa se fi dus dupa fratiorul lui Ilgaz, crezand ca tot el e vinovatul, desi acum toate probele indica o cu totul si cu totul alta persoana? Sa se fi dus dupa Yekta? Pana vom afla si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Secrete de Familie. In acelasi timp, sa stiti ca avem si rezumatul episodului 31, care este si mai palpitant:

Secrete de Familie Episodul 31 Rezumat: L-a omorat!