Secrete de Familie Episodul 29 Rezumat: Ceylin sau familia?

Secrete de Familie Episodul 29 Rezumat: Ceylin sau familia? Ilgaz al nostru este pus in fata unei situatii fara precedent. El este nevoit sa faca o alegere aproape imposibila. Ceylin nu mai are de gand sa lase lucrurile asa, nici albe, nici negre. Vrea sa stie ce este mai imporrtant pentru barbatul de langa ea: dragostea lor sau dragostea lui pentru familia sa? Lucrurile iau o turnura neasteptata in serialul nostru preferat. Haideti sa aflam impreuna ce se mai intampla.

Secrete de Familie Episodul 29 Rezumat: Ceylin sau familia?

De cand a aflat ce a facut Cinar, Ceylin si-a zis ca va deveni cea mai marre dusmana a sa. Furia ce a cuprins-o pe a noastra a facut-o sa creada ca Pars si restul au lucram impotriva ei si au incercat sa il ajute pe tanar sa fuga, fara sa plateasca pretul pentru ce i-a facut tatalui ei. Pars insa tine sa ii spuna ca nu a fost vorba de asa ceva. Degeaba insa incearca el sa ii explice adevarul, ca Ceylin a noastra ramane la ideile ei.

La depozit, atat Cinar, cat si Metin sunt luati pe sus pentru ceea ce au facut. Yekta a fost pe faza si a adus pe cineva care sa faca fotografii. Abia astepta sa ii prinda pe acesti asa-zisi aparatori ai adevarului intr-o astfel de situatie. Metin a fost intotdeauna cel ce parea drept si totusi iata-l acum in situatia aceasta. Yekta pare sa isi savureze victoria.

Nu mai au incredere

Situatia aceasta cu Cinar si cu Metin i-a facut pe dragii nostri sa nu mai aiba incredere unul in celalalt. Acum fiecare are un bagaj urias de dus in spate. Ilgaz trebuie sa vada daca si cum ii poate ajuta pe tatal si pe fratiorul sau. Ceylin trebuie sa suporte durerea pierderii parintelui ei, dar e nevoita sa isi controleze si furia. Ea ii spune lui Cinar ca de azi inainte va face tot posibilul ca el sa plateasca cu varf si indesat pentrru ce i-a facut lui Zaferr.

Lucrurile insa nu sunt gata. Desi Cinar si Metin au fost arestati, ancheta este departe de a fi incheiata. Apar noi intrebari, raspunsurile intarzie sa apara. Pana la urma, se ajunge la concluzia ca in toata aceasta schema, lipseste ceva. Sau mai bine spus, cineva. Caci doar tatal si fiul nu puteau sa duca la bun sfarsit tot ce s-a intamplat cu Zafer.

Ceylin sau familia?

A noastra nu mai poate. Cand se uita la Ilgaz nu mai poate vedea decat un tradator. Simte ca nu mai poate sa aiba incredere deplina in el. Si, daca n-o face, atunci ce rost mai are ca ei sa continue impreuna, pe acelasi drum? Vrad sa il preseze, ea il duce la casa pe carre a inchiriat-o pentru amndoi si ii intinde cheia. Insa, Ilgaz trebuie sa faca o alegere. Nu mai merge asa, cu jumatati de masura. Ori o alege pe ea si continua amandoi, ori isi alege familia si atunci sa se duca sa stea alaturi de Metin si de Cinar si sa o lase pe ea in pace.

Intre timp, Parr si Derrya au parte de o disputa. El e suparat pe ea pentru ca nu si-a putut tine gura. Si ii spune ca e el este genul de om care nu prea se indragosteste. O face foarte rar, pentru ca nu prea are incredere in nimeni. Dar si cand isi pierde orrice urma de simpatie pentru cineva, o face definitiv. Derya intelege unde bate si decide sa ii accepte invitatia sa ia masa impreuna, desi pana acum l-a lasat asa, in exceptactiva. Sa ne asteptam ca intre cei doi sa se infiripe ceva? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Secrete de Familie.

Avem si rezumatul episodului 30, sa stiti:

Secrete de Familie Episodul 30 Rezumat: Se schimba totul!