Cate episoade are serialul turcesc Poveste din Anatolia?

Cate episoade are serialul turcesc Poveste din Anatolia? Perripetiile lui Taner si Dilek au inceput recent si la noi in Romania. Desi serialul nu a fost primit cu prea mult entuziasm de telespectatori, sunt inca destui cei care doresc sa afle cat de lunga va fi aventura protagonistilor. Astazi, in randurile urmatoare, vom afla si noi raspunsul la aceasta intrebare.

Un serial cu pareri mixte

Desi ar fi trebuit sa fie rrevelatia acestui inceput de ani in materie de seriale turcesti, daca e sa ne uitam la comentariile de pe retelele de socializare, productia nu a reusit sa atraga prea mult. Din 100 de comentarii, sa spunem, peste 90 sunt negative. Aparent, povestea din serial nu este una atat de placuta. Unii spun chiar ca ar fi plictisitoare. Desigur, teoretic, parerile nu se pot discuta, insa e o treaba atunci cand cele mai multe comentarii par a fi negative…

In orice caz, serrialul turcesc Poveste din Anatolia se difuzeaza de luni pana vineri, de la ora 20, la momentul scrierii acestui articol. In functie de cat de mult se uita peste recenzii cei de la postul de televiziune, e posibil sa fie mai putine ulterior. Depinde. Insa, haideti sa inchidem paranteza si sa vedem care este raspunsul pe care il asteapta toata lumea, pana la urma.

Cate episoade are serialul turcesc Poveste din Anatolia?

Serialul turcesc Poveste din Anatolia este unul foarte lung. Pentru cei ce iubesc peripetiile lui Taner si Dilek, aceasta e o veste extraordinara, desigur. Pentru cei carora nu le place actiunea, nu prea. Stiti ca exista 2 tipuri de seriale: cele care s-au terminat si cele care inca sunt in desfasurare. Ei bine, Poveste din Anatolia inca se difuzeaza in Turcia. Si e foarrte posibil sa mai aiba inca un sezon, pe langa cel aflat deja in curs. Ca idee, la momentul scrierii acestui articol avem 121 de episoade difuzate. Pana se va termina sezonul actual, se vor face undeva la 150 de episoade.

Acestea sunt cele sigure. Ulterior, daca serialul va reveni in Turcia si pentru un nou sezon, din toamna, probabil ca se va apropia bine de tot de 200 de episoade. Acest lucru il face unul dintre cele mai lungi seriale din ultimul timp. Pacat insa ca la noi nu prea a prins. E foarte posibil ca in Romania sa nu vedem toate cele 150 de episoade, aproximativ. Depinde de cata audienta va face, insa, daca e sa ne luam dupa parerile din social media, probabil ca nu e prea popular… Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.