Serialul turcesc Suleyman Magnificul Rezumat si Pezentare Generala

Serialul turcesc Suleyman Magnificul este unul dintre cele mai populare din toate timpurile. Daca ar fi acum sa luam 10 persoane de pe strada si sa le intrebam la intamplare: „Ce serial turcesc stiti?”, sansele ca mai mult de jumatate sa ne raspunda cu Suleyman sunt uriase. Si in Turcia, dar si in Romania a fost un hit pe vremea cand s-a difuzat. Si acum probabil ca vor fi unii carcotasi care se vor intreba: „Nu mai au astia subiecte de au ajuns sa ne vobeasca despre un serial care s-a dat si la noi in tara in urma cu mai multi ani?”. Nu, nu e vorba despre asta. Discutam azi despre aceasta productie, pentru ca revine in Romania. Unde si cand aflam din articolul de astazi.

Serialul turcesc Suleyman Magnificul Rezumat si Prezentare Generala

Dupa cum ne putem da seama foarte usor si din titlu, productia prezinta viata unui pesonaj istoric pe care nu se poate sa nu il stiti, fie de la orele de istorie din scoala, fie pur si simplu din auzite. Suleyman Magnificul a fost o figura marcanta a istoriei turcesti. Iar producatorii serialului cu acelasi nume au vrut sa le arate telespectatorilor si diverse lucruri ce s-ar fi petrecut in spatele usilor inchise. Serialul turcesc Suleyman Magnificul ne arata cum oricine, chiar si un mare conducator, poate sa pice in plasa unei femei abile, care stie cand si cum sa puna problema.

Prima sotie a lui Suleyman, Mahidevran, dar si baietelul ei se vor trezi pusi pe locul 2 sau chiar si mai in spate, odata ce Alexandra, o fata cu origini straine, ajunge langa Suleyman. Aceasta isi accepta rapid soarta, aceea de a fi sotia conducatorului Imperiului Otoman. Si usor, usor, isi ia acest rol in serios, reusind sa alunge pur si simplu pe toti cei care isi doresc sa isi bage coada si sa le strice linistea ei si lui Suleyman. Este o drama istorica fara egal, care a starnit valva. Unii au considerat-o a fi prea de tot. Insa audientele au demonstrat ca pana si acele lucruri considerate de multi ca fiind prea personale pentru imaginea unui personaj istoric ca Suleyman au fost bune. Iar prestatia actorului Halit Ergenc a fost una uluitoare in rolul sultanului.

Unde si cand se difuzeaza serialul turcesc Suleyman Magnificul?

Bun, acum v-am spus in mare despre ce ar fi vorba, in cazul in care nu l-ati urmarit pana in prezent. A sosit timpul sa aflam si unde il vom putea urmari (din nou) in acest an. Daca in urma cu multi ani el s-a difuzat pe Kanal D, trebuie sa stiti ca, in prezent, il veti putea urmarri pe Happy. Postul de televiziune a achizitionat acest super serial si il va difuza incepand cu data de 3 februarie.

Va fi un serial de weekend. Nu se va da decat de doua ori pe saptamana, in zilele de sambata si de duminica, de la ora 20. Unii ar spune ca, avand in vedere ca e un serial care s-a terminat de mult timp, ar fi trebuit totusi sa se dea mai des la TV. Posibil, insa e bine si asa. Happy s-a decid sa aibe un program variat, cu Golden Boy, Capcana Iubirii si alte productii difuzate pe tot parcursul saptamanii.

Cate episoade are serialul Suleyman Magnificul?

Deoarece a avut un succes rasunator, e de la sine inteles ca producatorii au vrut sa il lungeasca pe cat de mult posibil. Si asa au si facut, sa stiti. In Turcia, Suleyman Magnificul a avut 139 de episoade, un numar impresionant pentru orice serial turcesc. La noi in Romania, acum cand se va difuza din nou, e posibil sa fie mai multe.

Asa cum va spunem de fiecare data, dintr-run episod nomal de peste 2 ore, asa cum se da in Turcia, la noi se pot face aproape 2 episoade, in functie de cate pauze de publicitate se baga la fiecare difuzare. Ramane de vazut cate vor fi la final. Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde vorbim despre serialele turcesti ce se difuzeaza si la noi in Romania.