Poveste din Anatolia Episodul 6 Rezumat: O veste neasteptata!

Poveste din Anatolia Episodul 6 Rezumat: O veste neasteptata primesc dragii nostri. Vom afla si noi despre ce este vorba din randurile urmatoare, desigur. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem si sa vedem ce se mai intampla cu Taner, Dilek si toti ai lor.

Poveste din Anatolia Episodul 6 Rezumat: O veste neasteptata!

Episodul trecut a fost unul plin de fel de fel de emotii. Pana la urma insa, Dilek a decis sa ramana. Ea ii spune lui Tane ca o face doar pentru a putea sa le fie de folos specialistilor ce vor veni. In realitate insa, pare sa fie vorba de mai mult de atat. Intre timp, dragul nostru primeste o veste neasteptata: niste persoane de la o companie de aviatie vor veni in sfarsit sa vada avionul la care el si verii lui au lucrat. Cand aude ca in micutul lor orasel vor veni niste persoane suspuse, primarul decide sa dea sfara in tara, cum se spune. Le zice tuturor despre eveniment si localnicii incep sa fie curiosi.

Ce trebuie sa se intample, mai exact? Pai, avionul trebuie sa decoleze, pe scurt si sa si zboare. Altfel, evident, nu poate fi consideat un succes. In ziua cu pricina, cand toti se aduna sa vada, ai nostri se pare ca au ghinion. Avionul nu pare sa se… ridice la nivelul asteptarilor. Altfel spus, nu prea se ridica de la sol, iar una dintre aripi chiar ia foc, spre dezamagirea lui Taner si a verilor lui. Cei de la companie insa par sa fie destul de intelegatori si chiar le spun celor 3 sa nu renunte. Va fi un targ de aviatie in cateva zile si mai pot incerca atunci.

Alt material

Ramazan a fost ranit de comportamentul de care a dat dovada Asuman. Fata primarului l-a tratat foarte urat si nici macar nu a facut-o pe drept. In episodul 6 din Poveste din Anatolia, ea a aflat ca acele flori nu erau, de fapt, pentru ea. Si atunci isi da seama cat de mult a putut sa greseasca. Prea tarziu, aparent. Pentru el, Asuman nu mai exista. Intre timp, Dilek se scuza ca nu poate sa ajunga la un nou zbor de test. Taner isi da seama ca problema aripilor poate fi rezolvata daca acestea vor fi facute dintr-un alt material. Unul mult mai usor. Dupa ce isi se gandeste putin insa si dupa ce discuta cu cei 2 veri, isi da seama din pacate ca nu vor putea face nimic in acest sens.

De ce? Pai, costul total pentru inlocuirea aripilor cu unele mai usoare ar costa foarte, foarte mult… Peste puterile lor financiare, asa ca nu prrea stiu ce sa faca. Aici s-ar fi putut sfarsi visul lor. Insa, familiile si-au zis sa ii ajute. Au pus mana de la mana si pana la urma au strans suma necesara. Dragilor nostri pur si simplu nu le vine sa creada ca, pana la urma, au reusit sa faca rost de tot ce le trebuie. Dupa ce aipile sunt gata, urmeaza un nou test de zbor. S-ar parea ca ideea lui Taner s-a dovedit a fi una salvatoare. Acum avionul s-a ridicat de la sol. Cu noi sperrante in suflete, ai nostri asteapta sa vada ce vor face pe mai departe cu avionul lor. Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despe ce se intampla in serialul tucesc Poveste din Anatolia.