Biografia actritei Nehir Erdogan, protagonista din serialul Melek

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Biografia actritei Nehir Erdogan, protagonista din serialul Melek este subiectul nostru de astazi. Pe aceasta actrita am ajuns sa o indragim datorita acestui superb rol. Insa, cine este ea, de fapt? Va invitam sa aflati din articolul nostru. Acestea fiind spuse, haideti sa aflam toate detaliile pe care trebuie sa le stim.

Biografia actritei Nehir Erdogan: unde si cand s-a nascut?

Doamna Erdogan s-a nascut in Izmir, undeva pe la jumatatea lunii iunie a anului 1980. Cu alte cuvinte, pe 16 iunie, aceasta venea pe lume, aducand bucurie in jur. Din aceasta informatie, ne dam seama si faptul ca este in zodia Gemeni. Este una dintre cele mai bune zodii pentru un actor sau o actrita, daca ar fi sa ne intrebati pe coi. Gemenii si Pestii sunt zodii ideale pentru cei ce vor sa aleaga acest dum frumos. Insa, desigur, multi nu cred in zodii.

Desi in serial nu pare, este o femeie destul de inalta, avand 1.74m. Daca e sa ne referim la familia sa, va putem spune ca aceasta nu este singura la parinti, avand si un frate pe nume Firat. A avut o viata de familie linistita, iar pasiunea pentru actorie nu i-a venit decat tarziu, cand era deja o adolescenta prezentabila.

Educatia lui Nehir

Dupa cum va spuneam, aceasta nu a stiut inca de mica faptul ca, atunci cand va creste, va juca pe marile scene si va fi in fata camerelor de filmat. Aceasta pasiune i-a venit lui Nehir abia in timpul liceului. Chiar si asa, a tinut-o la stadiul de pasiune, adica de ceva de facut poate in timpul libe, nu un drum sigur de urmat pe plan profesional.

Tocmai de aceea, atunci cand a fost sa aleaga la ce facultate sa se duca, nu s-a indreptat spre ceva care sa aiba legatura cu actoria. In schimb s-a dus la Departamentul de Economie si Management Financiar al Universitatii Marmara. Aici a absolit in anul 2002. Abia dupa aceea, s-a gandit sa urmeze totusi si o facultate legata de actorie. Asa ca a dat la Facultatea de Radio, Televiziune si Cinema.

Primele roluri

Spre deosebire de alti colegi de breasca, actrita Nehir Erdogan nu si-a inceput cariera cu vreun rol pe vreo scena de teatru sau in vreun serial. Nici vorba. In schimb, ea a devenit prezentatoare a emisiunii Telepazar, difuzata de postul de televiziune TRT1. Ulterior, din 2002 si pana in 2003, a primit si primul rol intr-un serial, repectiv acela din Kocum Benim, o comedie simpatica, din care a putut invata multe.

Chiar daca rolul a fost unul greu, nu a oprit-o sa isi continue si activitatea ca prezentatoare. Va dati seama? Sa fii si pe platourile de filmare, dar sa ai timp si sa prrezinti o emisiune de succes. Putem spune ca doamna Erdogan este o femeie tare, tare harnica. In 2004, pentru a-si slefui si mai mult talentul actoricesc, a decis sa mearga la niste cursuri in Los Angeles. Tot in acel an, a primit unul dintre cele mai bune roluri din cariera, respectiv acela al lui Nazli din Yabanci Namat. A interpretat acest rol vreme de 3 ani, pana in anul 2007, atunci cand a decis sa se duca din nou in Los Angeles.

Biografia actritei Nehir Erdogan: rolul lui Melek Karadag

Pe langa productiile turcesti, acesteia i s-a propus si rolul intr-un film englezesc, intitulat Broken Angel. Producatorilor li s-a parut a fi actrita perfecta pentru o poveste pe cinste, a unei femei din Turcia, care incearca sa isi construiasca o noua viata in America. Au mai urmat si alte productii precum Son care au ridicat-o si mai mult la un statut de actrita populara si dorita de toti producatorii. Noi am ajuns sa o cunoastem mai bine datorita rolului lui Melek, din serialul turcesc cu acelasi nume. Aici, talentata actrita Nehir Erdogan joaca o femeie puternica, ce incearca sa isi refaca viata dupa ce afla ca sotul a inselat-o. Isi doreste sa se intoarca la radacini, acasa, unde a crescut. Spera sa gaseasca aici linistea.

Desi in urma cu 20 de ani ea si-a lasat familia pentru el, se pare ca acesta a decis sa o lase pentru o alta femeie. Suparata, dar si afland ca are o boala grea, Melek decide sa se intoarca acasa, in Turcia. Aici nu e bine primita deloc, insa, pana la urma, familia ei ajunge sa o inteleaga. Iar barbatul care ar fi trebuit sa fie de la bun inceput sotul ei o iubeste din nou. E un serial frumos, pe care vi-l si recomandam, daca nu l-ati inceput inca. Si aici se temina si articolul nostru cu biografia actritei Nehi Erdogan. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.