Biografia actorului Saim Guveloglu din serialul Melek

Biografia actorului Saim Guveloglu din serialul Melek este subiectul nostru de astazi. Dupa cum probabil stiti, indragitul actor i-a dat viata personajului Mithat in productia mai sus amintita. Si, desi la inceput am fi putut spune chiar ca e un soi de antagonist mai degraba, pe parcurs s-a schimbat si chiar a inceput sa capete fani printre telespectatori. Astazi va propunem sa vedem si cine este actorul din spatele personajului.

Biografia actorului Saim Guveloglu din serialul Melek

Ca la mai toate biografiile, vrem sa incepem cu cele mai de baza lucruri pe care le putem sti despre oricine: locul dar si data nasterii. In cazul domnului Guveloglu, va putem spune ca acesta s-a nascut in Adana, pe 1 ianuarie 1985. Se spune despre oamenii ce se nasc in prima zi a anului ca sunt, de obicei, foarte norocosi. Va dati seama ce bucurie uriasa a fost in familia actorului atunci cand nici bine nu incepuse anul, ca micutul Saim deja venise pe lume.

Datorita datei de nastere ne putem da seama foarte usor ca actorul are 38 de ani. Se apropie vertiginos de varsta de 40 de ani, la care se spune ca, de obicei, incep sa se maturizeze barbatii. Din punct de vedere zodiacal, va putem spune ca actorul este Capricorn.

Educatia

Daca e sa ne referim la prima parte a educatiei sale, va putem spune ca a facut gimnaziul si liceul in Ankara. A fost un elev bun, insa stim cu totii ca adevaratul drum educational porneste dupa ce termini si liceul. De ce? Ei bine, atunci iti dai seama pe ce drum vrei sa o apuci. Facultatea la care dai iti poate decide viitorul. Poti sa fii actor, poti sa fii doctor si asa mai departe. Deoarece noi il stim drept actor, probabil ca v-ati astepta sa va spunem acum ca a dat la Teatru sau ca a inceput cu o facultate in domeniu. Nici pe departe…

Este absolvent al Departamentul de Inginerie Informatica de la METU. Cu alte cuvinte, drumul pe care si l-a ales initial nu a avut niciun soi de legatura cu frumosul domeniu al actoriei. Voia sa o ia pe un drum formal, rece si plin de cifre. Abia ulterior, s-a gandit ca totusi nu poate continua asa. Asa ca masterul l-a facut la Universitatea Kadir Has, Departamentul de Regie. Si-a spus ca daca totusi nu va reusi ca actor, in fata camerelor de filmat, macar va putea sa ramana in domeniu, doar ca in spatele camerelor de filmat. Ceea ce nu l-ar fi deranjat sub nicio forma.

Profesor in acelasi loc unde a invatat

Sunt multi cei care urmeaza cursurile unei facultati si abia asteapta sa scape. Dupa, isi vad de vietile lor. Si slabe sunt sansele sa mai calce vreodata pe holurile acelui loc unde s-au format practic. Nu putem spune acelasi lucru si despre actorul Saim Guveloglu, care a revenit cu placere ani mai tarziu sa si predea actoria pe care a invatat-o cat timp a fost student la Universitatea Kadir Has. Daca in 2006 si-a inceput cariera propriu-zisa de actor, ani mai tarziu acestia si-a dedicat timpul si impartasirii lucrurilor pe care le-a invatat si celor aflati la inceput de drum, desigur.

In acelasi timp, pentru a avea o experienta de-a dreptul completa, el a regizat si numeroase productii, dar si scurtmetraje, care i-au adus usor, usor faima mult asteptata. In anul 2008 a inceput aceasta frumoasa meserie de regizor, atunci cand a lansat scurtmetrajul Kahraman. Aplaudat si ca regizor, dar si ca actor, el a decis destul de tarziu sa dea o sansa si unui serial TV.

Biografia actorului Saim Guveloglu: rolul lui Mithat din serialul turcesc Melek

Este vorba despre rolul din serialul turcesc Melek, pe care l-am urmarit si noi cu drag. Aici, dupa cum bine stiti, l-a interpretat pe Mithat, unul dintre cei doi frati ai protagonistei, jucata de Nehir Erdogan. In primele episoade, aproape nimeni nu l-a placut. Mithat parea genul de ruda pe care mai bine n-ai avea-o, la cat de urat se purta cu draga lui sora. Mahmut, celalalt frate, a fost mai tolerant si mai dornic sa o ierte. Insa Mithat s-a purtat urat, urat de tot cu draga noastra Melek.

Si a durat cateva episoade bune pana cand acesta s-a schimbat in sfarsit. A inteles ca sora lui a gresit, a iertat-o si a redevenit fratele grijuliu ce trebuia sa fie practic inca de la bun inceput. Si-a gasit si femeia vietii sale in persoana lui Seyran, o farmacista simpatica si care a reusit sa il faca sa inteleaga multe lucruri. Pana la urma cei doi s-au casatorit si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Si aici ne incheiem si noi biografia actorului Saim Guveloglu. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.