Cate episoade are serialul turcesc Promisiunea?

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Cate episoade are serialul turcesc Promisiunea? Productia a luat prin surprindere pe toata lumea deja. Inca de la primul episod, audientele au fost foarte bune, iar lumea a inceput deja sa aiba favoriti si personaje pe care nu le suporta. Deja lumea se intreaba ce se va intampla pana la urma cu Zumrut si cu Serhat, daca Abbas va plati pentru ce a facut si multe, multe, altele. Insa poate cea mai des intalnita intrebare in legatura cu acest serial este cea despre numarul de episoade. Astazi, am decis sa scriem rapid acest articol care va sevi drept raspuns la una dintre cele mai mari curiozitati a telespectatorilor.

Cate episoade are serialul turcesc Promisiunea?

Pe 13 noiembrie 2023, in Romania a inceput serialul Promisiunea. Multi au crezut ca nu va avea cine stie ce succes, mai ales ca venea dupa un adevarat fenomen asa cum a fost serialul turcesc Melek. Si stiti cum se intampla, parca dupa ce se termina o productie pe care o iubim, ne ia ceva pana reusim sa ne atasam de niste noi personaje. Insa, aparent, click-ul, atasamentul s-a produs inca din primele scene in ceea ce priveste Promisiunea. Nimeni nu se astepta sa mearga atat de bine si iata totusi ca deja este unul dintre cele mai vizionate seriale din ultima vreme.

Asadar, vine intrebarea: cate episoade are serialul turcesc Promisiunea? Aici probabil va vor fi multi telespectatori suparati cand vor afla adevarul. Din pacate, nu este un serial prea lung. Dar, ca sa nu va mai tinem pe jar, va spune din start ca in Turcia s-au difuzat 26 de episoade. Da, din pacate doar atatea. Pana si Gulperi, unul din serialele pe care le aducem destul de des in discutie pentru ca a avut doar 30 de episoade este mai lung decat Promisiunea. Insa, stiti ce se spune: uneori, esentele tari se tin in sticlute mici. Asadar, haideti sa nu ne suparam pentru ca peripetiile lui Serhat si Zumrut vor fi relativ scurte. In schimb, haideti sa ne bucuram episod de episod de interactiunile dintre ei, in speranta ca vom avea un final frumos, nu unul plin de dramatism.

Si totusi, se poate lungi?

Exista totusi si o varianta care nu reprezinta neaparat o solutie, dar se poate intampla. V-am spus mai sus ca in Turcia s-au difuzat 26 de episoade. Am ales aceasta exprimare, pentru ca la noi, in Romania, pot fi mai multe. Nu, nu se vor filma unele special ca sa se difuzeze si la noi, stati linistiti. Insa, de multe ori, se intampla ca episoadele la noi sa fie taiate. Adica in loc sa se difuzeze episodul intreg, cum s-a dat in Turcia, sa se mai taie 20 de minute sau poate jumatate de ora. Si stiti cum e, 20 de minute de aici, 20 din partea cealalta si asa se mai fac niste episoade.

Cel mai recent exemplu in acest sens este chiar serialul Melek, cu actrita Nehir Erdogan in rolul de protagonista. In Turcia, s-au difuzat 66 de episoade. La noi in Romania au fost 68 de episoade. Din taieri, s-a putut lungi actiunea pentru inca 2 episoade suplimentare. Asadar, desi sunt 26 de episoade in serialul turcesc Promisiunea, e posibil ca la noi, pana la final sa se faca poate 28, desi actiunea va fi aceeasi. Si cu aceasta, ne incheiem si noi articolul. Veti urmari pana la final serialul Promisiunea? Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.