Totul Pentru Familia Mea Episodul 62 Rezumat: Tupeul lui Sengul!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 62 Rezumat: Tupeul lui Sengul! Femeia se pare ca uita cine i-a fost alaturi si isi transforma propria familie in dusmani. Am vazut deja in episodul trecut cat de urat s-a purtat cu Asiye pentru simplul fapt ca a ajuns sa lucreze la restaurantul lui Gonul, din lipsa de ale joburi. Acum insa, in rezumatul de astazi, vom vedea ca tupeul individei se duce si mai departe. Daca vi se pare util rezumatul nostru, nu uitati ca il puteti da mai departe pe Facebook, de exemplu, ca sa ne simtim si noi bine ca ne citeste lumea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 62 Rezumat: Tupeul lui Sengul!

Sengul a aflat de Asiye si s-a suparat. A convins-o si pe Aybike sa fie de partea ei, iar acum se pare ca atat draga noastra, cat si fratele ei, Omer, sunt persoane non-grate pentru ele. Ogulcan nu prea vrea. El isi doreste liniste si pace. Macar intre ei, daca la scoala trebuie sa se lupte cu Emir si cu Tolga. Insa, se pare ca decizia lui Sengul si a lui Aybike e deja luata: Asiye si Omer nu mai fac parte din familia lor. Daca voiau sa le mai fie rude, nu i se alaturau acelei Gonul, care nu a facut altceva decat sa le strice lor linistea in casa.

Ele vor sa ridice un gard intre casa lor si cocioaba in care locuiesc dragii nostri, pentru ca simt ca nu mai au de ce sa lase spatiul acela liber. In definitiv, acum ei le vor fi niste simpli vecini, care trebuie sa intrebe inainte sa poata intra la ele in casa cand vor. Acesta e insa varful icebergului…Sengul se gandeste si la altceva. E un plan monstruos, de-a dreptul. Nici nu ne vine sa credem… Stiti la ce s-a gandit?

Sa ii dea afara

Sengul a planuit sa discute cu agentul imobiliar si sa faca in asa fel incat sa distruga cocioaba. Nu ea, desigur, ci proprietarul. De ce ar face acest lucru? Ei bine, din spusele lui Sengul, parca mai bine ar sta pe acel loc o casuta facuta asa cum trebuie. Una pe care proprietarul ar putea lua o chirie adevarata. Una mult mai mare decat cea pe care o platesc Asiye si Omer in prezent pentru cocioaba. Da, individa a ajuns atat de jos… Hai, la Tolga ne-am asteptat sa vrea sa le ia bursele dragilor nostri, ca doar el e un strain. Dar la Sengul, care le e ruda, sa procedeze astfel si sa vrea practic sa ii lase pe drumuri nici ca ne-am fi asteptat…

Gonul parca simte ca Sengul nu se va lasa, dupa ce a aflat ca Asiye lucreaza la ea. De aceea, o pune pe Hilmie sa fie atenta la femeie, sa vada daca nu cumva planuieste ceva. Si bine a facut. Daca nu ar fi intervenit ea, Emel, Asiye si Omer ar fi fost acum pe drumuri. Gonul a aflat de planul lui Sengul si a venit cu o oferta de nerefuzat pentru acel agent imobiliar.

Daca tot e vorba de bani mai multi, ce ar fi ca acesti copii frumosi sa se mute in casa lui Sengul? De unde pana unde? Pai, pentru ca in primul rand Sengul a intarziat de multe ori cu plata chiriei. Si in al 2-lea rand pentru ca ea, Gonul, e in stare sa plateasca dublul chiriei actuale, pe o perioada de 12 luni. Cand aude de atatia bani in plus si practic fara sa fdaca nimic, proprietarul accepta.

Din lac in put

Si asa, Sengul care crezuse ca gata, din acea zi, ea o sa stea in continuare la caldurica, iar nepotii ei in frig, a luat-o in mana, daca ne permiteti exprimarea. Cand aude ca ea si familia ei trebuie sa plece din casa, Sengul ramane pur si simplu surprinsa. Si abia atunci afla si ai nostri ca ea initial voise sa distruga cocioaba, ca sa nu mai aiba ei unde sa stea. Omer ramane nemiscat, iar apoi se lasa cuprins de furie. Chiar atat de jos a ajuns Sengul? Si macar de-ar fi prima ocazie in care si-a aratat coltii fata de ei, care nu i-au facut nimic, in definitiv.

Intelegand ca de acum, el si surorile lui sunt stapanii casei, datorita lui Gonul, el se hotaraste sa lase deoparte orice urma de bun simt. Ii spune lui Sengul sa plece din casa lui, pe un ton raspicat. Si uitati asa, ai nostri si-au dat seama din nou ca nu pot avea incredere in aceasta femeie. Orhan e acum linistit ca a divortat de ea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 62 Rezumat: Suzan a scapat

Nebahat si Ayla fac in asa fel incat Suzan ajunge sa fie eliberata. Aceasta rasufla usurata. Sufletul ei inca este greu din cauza plecarii Harikai. Insa trebuie sa isi aduca aminte ca mai are aici un baiat. Ea se duce sa il vada pe Omer si ii promite ca nu va lasa lucrurile asa. DUpa ce afla de acea datorie pe care o are baiatul ei, Suzan il asigura ca va face tot ce ii sta in putinta ca sa il ajute sa o dea inapoi. Sevgi reuseste sa se ascunda de Suzan. Daca ar vedea-o, atunci intreaga ei acoperire ar cadea.

Suzan este de acum aliata lui Nebahat si Ayla. In definitiv, ele doua au reusit sa scoata afara, nu Akif care i-a facut doar promisiuni. Acum ca e libera, Suzan trebuie sa isi respecte si ea partea din intelegere. Ea trebuie sa gaseasca documente care sa le ajute pe cele doua sa il distruga pe Akif. Suzan se duce la seif, unde stie ca ar putea exista astfel de documente, insa e prinsa de Akif. Ce va face femeia? Pana aflam noi, haideti si pe Facebook, unde discutam despre ce se mai intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.