Totul Pentru Familia Mea Episodul 61 Rezumat: Cine e Sevgi, de fapt?

Totul Pentru Familia Mea Episodul 61 Rezumat: Cine e Sevgi, de fapt? Simpatica bunicuta a aparut in viata dragilor nostri asa, pur si simplu de nicaieri. Ai nostri au crezut ca e doar o coincidenta si ca, in scurt timp, vor scapa de ea. Insa, ce urmeaza sa afle le va schimba vietile pentru totdeauna, sa stiti. Vom discuta despre toate aspectele in rezumatul nostru de astazi. Daca vi se pare util, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook, sa ne cireasca si pe noi din ce in ce mai multa lume si sa ne bucuram.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 61 Rezumat: Trebuie sa faca rost de bani

Omer ar fi putut sa ii spuna lui Ismail ca sora lui a furat geanta cu bani, asa ca el nu are nicio vina. Insa nu, al nostru si-a zis ca nu poate sa o lase pe Sevgi asa… De aceea, i-a promis ca va incerca sa ii dea banii inapoi, pana la ultimul. Aici noua nu prea ni se pare normal. Adica Harika e cine stie pe undeva, bucurandu-se de sutele de mii de lire turcesti din geanta, iar acasa, in urma ei, Omer are din nou de patimit. Insa, decizia a luat-o deja al nostru: vrea sa dea banii inapoi. Putin cate putin, desigur, caci e vorba de o suma uriasa.

Asa ca el si Asiye incep sa caute locuri de munca. Draga noastra gaseste unul la restaurantul lui Gonul, care pare unul tare bun. E posibil sa faca niste bani buni, pe care sa ii puna si ea la cei facuti de Omer, astfel incat amandoi sa isi poata plati datoria cat mai repede. Atat Sengul, cat si Aybike insa s schimba pur si simplu la fata cand aud unde si-a gasit de lucru Asiye… Tocmai acolo? La femeia aceea care vrea sa ii distruga lui Sengul casnicia cu Orhan?

O alianta neobisnuita

Pana acum, stim cu totii ca Ayla si Nebahat pot fi considerate foarte usor rivalele lui Suzan. In definitiv, aceasta din urma a ajuns sa fie sotia lui Akif Atagul, o pozitie pe care si-ar fi dorit-o si ele, pana la urma… In episodul 61 din Totul Pentru Familia Mea insa, lucrurile se schimba. Dupa ce Akif le-a descoperit schema aceea cu semnatura, cele doua femei incep sa se teama de el din ce in ce mai mult. De aceea, se gandesc ca trebuie sa ii gaseasca un punct slab, unde sa il loveasca. Iar singura care ar putea sa stie vreunul e chiar… Suzan. Insa cum sa vorbeasca cu ea si cum sa ii castige increderea?

Intre timp, Akif se gandeste ca trebuie sa vanda liceul, pentru a face rost de bani. De cum aude, Tolga ranjeste in stilul sau caracteristic si isi spune ca aceasta este cireasa de pe tort. De ce? Pai, tatal sau are bani suficienti sa il cumpere. Asa ca, daca reuseste sa il convinga, iar liceul va intra in posesia lor, el, Tolga, va putea sa ii faca pe toti cei din familia Eren sa isi piarda bursele. Si ce bucurie va mai fi pentru el…

Vrea sa ii investeasca

Planul lui Akif e simplu: cu banii de pe liceul vrea sa o scoata afara pe Suzan. Insa, pana la urma, se gandeste ca mai intelept e sa bage banii aceia in ceva din care ar putea sa scoata si mai multi. Doar Suzan o sa il inteleaga si o sa astepte, nu? Nebahat si Ayla afla si se gandesc ca aceasta poate sa fie ocazia lor. Asa ca ele se duc la Suzan si incep sa discute cu ea. Pana la urma, fac in asa fel incat sa para ca Akif, desi a vandut liceul, a pus mai mare pret pe alted lucruri decat pe libertatea ei. Si evident ca Suzan le crede si incepe sa fie si mai dezamagita de Akif…

Ele doua vor sa o aduca pe Suzan in punctul in care aceasta este suficient de vulnerabila sau de furioasa, astfel incat sa accepte targul lor. Nebahat si Ayla ii spun ca o pot ajuta sa iasa din acel loc. Insa, in schimb, ea va trebui sa le ajute la randu-i, dandu-le informatiile despre Akif de care au nevoie…

Cine este Sevgi, de fapt?

Dupa cum va spuneam si la inceputul acestui rezumat, Sevgi parea a fi o batranica simpatica, ce a nimerit din greseala la ai nostri. In realitate insa, lucrurile sunt diferite. Nu doar ca ea a nimerit unde trebuie, dar ii si stie pe ai nostri. De unde pana unde? Ei bine, Sevi este ruda… lui Omer. Cu alte cuvinte, bunica din partea tatalui. Ea stie despre situatia lui Omer, insa nu ii poate spune nimic. Si totusi, e bucuroasa ca tanarul o trateaza bine, desi, in capul lui, ea e doar o straina, de care probabil se va desparti in curand.

In realitate, Sevgi ascunde multe regrete. De ce? Ei bine, din cauza ei, parintii lui Omer nu au mai putut sa fie impreuna. Ea a insistat sa se desparta si asa, al nostru a ajuns pe un drum gresit. Ea nu stie cum va reactiona el dupa ce va afla adevarul, asa ca inca nu spune nimic. A, si in legatura cu Ismail… el este angajatul lui Sevgi, nicidecum un simplu vecin.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 61 Rezumat: Sengul revine la ale ei

Aproape ca incepuse sa ne fie mila de Sengul, insa dupa ce vom afla ce vrea sa le faca individa alor nostri, probabil ca nu va mai exista prea multa simpatie. Suparata fiind de faptul ca Asiye a ajuns sa lucreze la Gonul la restaurant, ea se gandeste sa traseze un gard intre cocioaba dragilor nostri si casa ei. Insa, nu se opreste aici. Ea vrea sa ii dea pur si simplu afara. Asa ca incepe sa bage idei la agentul imobiliar ca parca ar fi bine ca in locul acelei magazii sa se poata face o casuta asa cum trebuie, astfel incat proprietarul sa poata lua chirie si de pe ea. Va dati seama pana unde merge? Este incredibil…

Gonul se apropie din ce in ce mai multe de Emel, Asiye si Omer. Daca ar privi cineva din exterior, ar putea crede ca ea face parte din familia lor, nu Sengul. Prorpietara restaurantului incepe sa aiba grija de ai nostri si sa se gandeasca la binele lor. Ce va urma pentu ei? Pana aflam noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.