Serialul Turcesc Destainuiri Rezumat: Despre ce este vorba?

Serialul Turcesc Destainuiri Rezumat: Despre ce este vorba? Dupa finalul grandios al serialului Infidelul, ne asteapta o noua productie despre care stim cu siguranta ca va atrate atat simpatii, cat si antipatii. Este o productie speciala si veti afla in randurile ce urmeaza de ce. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem. Si, daca vi se pare util acest rezumat al nostru, nu uitati ca il puteti da mai departe pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

E primul serial dublat in limba romana

Serialele venite din Turcia au particularitatile lor. Unele ne fac sa plangem, altele sa radem sau unele si si. Indiferent de natura acestora, pana acum, un lucru era sigur: cand incepea un episod, auzeam limba turca si cuvinte specifice acesteia, cu care am ajuns sa ne obisnuim. Serialul turcesc Destainuiri este unul special tocmai pentru ca este primul care se difuzeaza la noi in Romania in care nu vom mai auzi, din pacate, celebrele vorbe sau celebrele intonatii cu care deja ne-am obisnuit.

De unde pana unde? Pai, asa cum poate ca ati mai vazut si prin reclame, serialul Destainuiri este primul serial dublat in limba romana. Cu alte cuvinte, da, noi vom putea vedea episoadele normale, insa, cand un personaj va deschide gura sa dea vreo replica, noi nu vom mai auzi actorul sau actrita din Turcia, cu vocea originala. In schimb, vom auzi voci in romana, ale unor actori sau persoane specializate de la noi. Este o idee interesanta, la prima vedere. Da, nu tinem minte sa se mai fi facut. Insa, daca e sa ne uitam la comentariile telespectatorilor, este una care nu prea ne place. Adica mare parte din farmecul serialelor turcesti era dat si de tonalitatea specifica a actorilor. Au ei un fel de a da replicile, pe care nu toti o pot da.

Serialul Turcesc Destainuiri Rezumat: Despre ce este vorba?

Si cam asa sta treaba cu dublarea. Nu stim sigur daca ne vom obisnui repede sau nu cu faptul ca personajele vor vorbi in limba romana. Pana sa inceapa difuzarea si sa vedem, haideti totusi sa si aflam despre ce este vorba in serialul turcesc Destainuiri. Trebuie sa stim ca actiunea pe care o vom vedea este adaptata dupa cartea „In Interiorul Medalionului” de Gulseren Bugdaycioglu. Dansa este o psihiatra de top din Turcia si a scris, printre altele, numeroase carti care ulterior au devenit seriale turcesti de succes. Mai stiti, de exemplu, serialul Prizoniera Destinului? Si actiunea aceluia a fost o adapatare dupa un roman al doamnei Bugdaycioglu. Iar exemplele pot continua.

Protagonista din Destainuiri este Hanim, o psiholoaga de succes din Instanbul. Meseria ei este una tare grea, deoarece femeia trebuie sa primeasca zi de zi noi cazuri, fiecare din ce in ce mai complexe, desigur. Astfel, ea e pusa in fata unor idei si a unor probleme pe care poate ca noi, oamenii normali, nici nu le putem concepe. Iar pacientii dansei fac parte din toate paturile sociale. Episoadele vor fi variate din toate punctele de vedere. Vom vedea atat persoane care par a fi de succes, dar care nu exceleeaza in vietile personale. Vom vedea chiar si tineri cu problemele lor specifice. Si asa mai departe. Vom avea si multe de invatat.

Hamin are si ea problemele ei

Am putea crede ca Hanim este o femeie in a carei viata domneste pacea. Am zice ca ea nu are probleme, ca doar stie sa dea intotdeauna sfaturile ideale celor ce ii treg pragul in cabinetul de psihologie, nu-i asa? Fals. Hanim ascunde si ea foarte multe probleme si, de asemenea, foarte multe secrete. Asa ca nu va ganditi ca serialul va fi doar asa, cu un personaj atotstiutor, care rezolva problemele altora si atat. Protagonista va trebui si ea sa vada cum isi poate rezolva propriile dileme. Stiti ca uneori pare ca e mai usor sa ii ajutam pe altii. Avem cuvintele la noi, stim ce sa le spunem sa faca si asa mai departe. Insa, cand vine vorba de problemele noastre proprii, lucrurile par sa se schimbe…

Asta vom vedea si noi in noul serial turcesc. Acum ca v-am spus in mare la ce ne putem astepta, urmeaza probabil si intrebarea: cand incepe serialul turcesc Destainuiri? Si eventual si intrebarea: cate episoade are? La acestea va vom raspunde in scurt timp. Primavara ne va aduce acest cadou superb, acest serial turcesc aparte. Astfel, pe data de 3 martie vom vedea primul episod din serialul Destainuiri. El se va difuza in fiecare vineri si sambata, inlocuind astfel serialul Infidelul. Legat de numarul de episoade, in Turcia va putem spune ca au fost 61. La noi, pentru ca se mai taie din durata lor, probabil ca vor fi mai multe. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook, unde vom putea vorbi in fiecare seara despre ce se intampla in serialul turcesc Destainuiri.