Ruzgar paraseste definitiv serialul turcesc O Dragoste!

Ruzgar paraseste definitiv serialul turcesc O Dragoste! Unul dintre cele mai iubite personaje din aceasta productie se pare ca isi va lua ramas bun de la noi. Insa, de ce s-a ajuns la aceasta plecare? Si va fi singura sau… e abia inceputul? Haideti sa aflam si noi impreuna din articolul nostru de astazi.

Ruzgar paraseste definitiv serialul turcesc O Dragoste!

In fiecare serial sunt personaje ce apar inca din primul episod sau unele ce vin in fata noastra, a telespectatorilor, dupa cateva episoade bune. Pentru acestea aflate in cea de-a 2-a categorie, este uneori putin mai greu sa fie pe placul nostru, caci devenim pretentiosi. Suntem obisnuiti cu cele pe care le stim de la inceput, si uneori ne e greu sa acceptam faptul ca vin si altele noi. In ceea ce priveste serialul turcesc O Dragoste, Ruzgar a fost un personaj care a ajuns destul de tarziu in poveste.

Venit initial ca fostul sot al lui Alev, am zis ca cel mai probabil va fi doar asa, un personaj episodic care va disparea cine stie cum dupa doar cateva episoade. Si totusi, iata ca sederea lui a fost mai lunga decat au crezut unii. Si nu doar atat, dar a si reusit sa ne faca sa ne placa de el. Umut a abandonat lupta pentru inima lui Nursema, iar Ruzgar a inceput sa o placa si sa faca pasi spre aceasta. Din pacate insa, relatia lor nu va duce nicaieri, caci personajul va disparea…

De ce pleaca, pana la urma?

In O Dragoste a mai avut loc recent o plecare la care nu prea se astepta nimeni. E vorba despre cea a actorului Settar Tanriogen, ce l-a jucat pe Abdullah. In cazul dansului insa, dupa cum probabil stiti deja, nu a fost o plecare voita. Cu alte cuvinte nu si-a zis actorul ca gata, pleaca din proiect din cine stie ce considerente. A fost nevoit sa nu il mai interpreteze pe Abdullah din cauza unor probleme grave de sanatate. In cazul actorului Yigit Kirazci, care il joaca pe Ruzgar, discutam despre o alegere.

Altfel spus, domnul Kirazci a decis sa lase acest proiect frumos si implicit personajul pe care il juca pentru un alt proiect. Este vorba despre emisiunea „Letterbox Turkey”, pe care acesta o va prezenta in aceasta vara. Practic, din actor va deveni prezentator si este tare emotionat in ceea ce priveste aceasta schimbare, dupa cum chiar el a marturisit intr-un interviu recent. Astfel, cine il place si vrea sa il vada in continuare, o poate face urmarind aceasta emisiune.

Cand va avea loc plecarea si cine mai pleaca?

Bun, acum ca stim despre plecarea actorului, probabil ca va intrebati si cand va avea loc aceasta. Ei bine, trebuie sa stiti ca Ruzgar va pleca in ultimul episod din O Dragoste, sezonul 2. Acesta se va difuza in Turcia pe 7 iunie. Nu va speriati in ceea ce priveste viitorul serialului. Dupa cum v-am spus si intr-un articol precedent, va fi si sezonul 3 din O Dragoste. Insa, ramane de vazut cu cate personaje va continua.

Se anunta un ultim episod din sezonul ce se difuzeza in prezent, care va schimba totul pentru totdeauna. Se pare ca si doamna Sonmez e posibil sa plece. Insa, spre deosebire de plecarea lui Ruzgar, care pare a fi definitiva, aceasta va fi una cu semne de intrebare. Cu alte cuvinte, este posibil ca dansa sa revina candva in sezonul 3, daca scenariul o va cere. Ce parere aveti despre aceasta plecare a celui ce voia sa fie cu Nursema? Va va fi dor de Ruzgar? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, desigur.