Serialul turcesc O Dragoste se va difuza de 5 ori pe saptamana!

Serialul turcesc O Dragoste se va difuza de 5 ori pe saptamana! Stim, aproape ca nici noua, celor ce scriem articolul in aceste momente, parca nu ne vine sa credem. Insa, se pare ca cei de la postul de televiziune unde se difuzeaza peripetiile lui Doga, Fatih si toti ai lor au luat o decizie superba acum, la inceputul verii. Se pare ca vom avea un festin. Doar ca… exista si o parte mai putin buna. Discutam despre toate acestea in randurile urmatoare.

Serialul turcesc O Dragoste se va difuza de 5 ori pe saptamana!

A fost tot o aventura cu numarul de episoade difuzate din O Dragoste. La inceput au fost mai multe si actiunea curgea mai lin. In prezent insa, la momentul scrierii acestui articol, nu avem decat doua episoade. Probabil stiti deja ca acestea se difuzeaza in zilele de luni si de marti. Iar dupa cum spunea si cineva prin comentarii, sunt sanse mari sa uiti ce se intampla de la episodul de marti si pana saptamana viitoare, la episodul de luni. Ei bine, acest lucru nu va mai reprezenta o problema incepand cu saptamana viitoare.

Din data de 3 iunie, adica de luni, serialul turcesc O Dragoste se va difuza de 5 ori pe saptamana. Practic, de la 2 episoade, vom avea mai mult decat dublu. E o dorinta a telespectatorilor de mult timp si iata ca in sfarsit aceasta va deveni realitate. Desigur, in acelasi timp, trebuie sa stiti ca acest festin nu va dura prea mult, caci actualul sezon din O Dragoste se va termina in Turcia la episodul 66. Dupa, va exista o pauza la ei si una mult mai mare la noi, pana se vor strange suficiente episoade pentru o noua difuzare.

Ce se intampla cu serialul turcesc Vinovati de Iubire?

Acum probabil ca multi dintre voi se intreaba ce se va intampla cu noul serial turcesc, respectiv Vinovati de Iubire, cu Han si cu Inci. Ei bine, nu, acesta nu va disparea din grila postului, la fel cum s-a intamplat cu Poveste din Anatolia si cu Secrete de Familie. Va fi tot de miercuri si pana vineri. Insa, de la alta ora. Da, da, practic in cele 3 zile vom avea ambele seriale.

Totul va fi asa: de la ora 20 va incepe O Dragoste. Insa, episoadele se vor termina la 21:45. Atunci vor incepe episoadele din Vinovati de Iubire. Stim, e putin haos in aceasta privinta. Dar tot e bine ca se impaca si capra si varza, asa cum spune un vechi proverb romanesc. Altfel spus, nu se renunta la niciunul din cele 2 seriale, caci fiecare in parte are fanii sai. Acelasi lucru se va intampla si in zilele de luni si de marti, respectiv episoadele din O Dragoste se vor incheia la 21:45. Dupa, va veni Dan Negru cu Jocul Cuvintelor. Ca o scurta recapitulare da, din 3 iunie vom avea O Dragoste de luni si pana vineri, dar episoadele vor fi mai scurte, terminandu-se la ora 21:45.

Ce va urma pentru ai nostri?

Dupa cum va spuneam si noi in niste articole precedente, ultimele episoade din sezonul al 2-lea al serialului O Dragoste vor aduce niste schimbari in ceea ce priveste distributia. Actorul ce il joaca pe Ruzgar va pleca, urmand ca acesta sa nu mai apara deloc in serial, ci doar intr-o emisiunea populara in Turcia. Ulterior, au aparut si zvonurile conform carora si doamna Sonmez va pleca.

Asadar, asteptam cu nerabdare episodul 66 din O Dragoste in Turcia, care va fi ultimul pe care il vom vedea si noi, pentru o vreme cel putin. Dupa, asa cum v-am spus deja, va exista o pauza mare pana in toamna, cand se vor relua filmarile. In incheiere, vrem sa facem si o paranteza. Da, episodul 66 din Turcia va fi ultimul din sezonul 2. La noi, avand in vedere ca episoadele vor fi doar de la 20 la 21:45 in urmatoarea perioada, cel mai probabil vor fi mai multe episoade, adica la noi serialul se va termina undeva la episodul 70 si. Ce parere aveti despre aceasta schimbare? Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.