Doamna Sonmez paraseste serialul turcesc O Dragoste!

Doamna Sonmez paraseste serialul turcesc O Dragoste! Se pare ca producatorii se pregatesc pentru un final de sezon de-a dreptul incendiar. Haideti sa discutam impreuna despre acest subiect in randurile urmatoare.

Doamna Sonmez paraseste serialul turcesc O Dragoste!

In caz ca nu stiati, serialul turcesc O Dragoste este pe sfarsite in Turcia. Nu va speriati, caci nu e vorba despre un final definitiv, ci doar despre unul de sezon. Cu alte cuvinte, pe data de 7 iunie, in Turcia, se va difuza episodul 66 din Serbet de Afine sau O Dragoste, asa cum a fost tradus titlul la noi in Romania. Acesta reprezinta finalul celui de-al 2-lea sezon al celebrei productii. Din toamna, va incepe la ei sezonul 3. La noi inca nu stim exact cum sta treaba, insa cu siguranta ca anul acesta nu vom mai avea episoade noi dupa ce se va difuza si la noi al 66-lea episod.

Revenind insa, in cateva zile, producatorii se pare ca ne-au pregatit multe surprize. Am putea spune ca vor sa termine sezonul in forta, ceea ce e si normal, de altfel. Si pentru a intriga telespectatorii se pare ca vor, printre altele, sa… scape si de cateva personaje la care nimeni nu se gandea. V-am spus deja ca Ruzgar pleaca. Bine, aici a fost mai mult decizia actorului, nu a producatorilor. Insa, in ceea ce o priveste pe doamna Sonmez, bunica lui Doga si Cimen, dar si mama lui Kivilcim, lucrurile vor fi diferite.

O croaziera din care nu se stie daca se va intoarce

Nu stim daca ati observat, dar la articolul despre Ruzgar, am spus ca acesta paraseste definitiv proiectul. In cazul acestui articol, nu am, adaugat si acest cuvant, caci nu se stie daca va fi o plecare definitiva sau nu. Cert este ca in episodul 66 din O Dragoste, doamna Sonmez va pleca aparent intr-o croaziera foarte lunga. Personajul va avea un final deschis, astfel. Asadar, fie nu va mai aparea deloc in serial si, cu timpul, toti vor uita de ea, fie va reveni. Insa, si daca o va face, cel mai probabil ca vor trece niste episoade bune pana la marea revenire…

Asadar, de la Ruzgar si de la doamna Sonmez ne vom lua ramas bun pe 7 iunie, cand se va difuza ultimul episod din sezonul 2 al serialului turcesc O Dragoste. Si, din ce am inteles, vor mai disparea cel putin 2-3 personaje pe langa. Insa, la momentul scrierii acestui articol, nu stim despre cine este vorba. Dupa ce vom afla, va vom anunta, ca de fiecare data. Haideti si pe pagina de Facebook, la discutii.