Biografia actritei Evrim Alasya din O Dragoste

Biografia actritei Evrim Alasya este subiectul despre care vom discuta si noi in randurile urmatoare. Ea o joaca pe Kivilcim in serialul turcesc O Dragoste, productia care a rupt toate normele in materie de audienta inca de la primul episod. Despre personajul Kivilcim am ajuns sa stim diverse lucruri, dupa episoadele ce au fost difuzate. Astazi insa, ne-am propus sa aflam cine este, de fapt, actrita din spatele directoarei si, pana la urma, a femeii din viata lui Omer.

Biografia actritei Evrim Alasya: Unde si cand s-a nascut?

In Izmir, pe data de 2 august 1979 se nastea actrita Evrrim Alasya, spe marea bucurie a familiei sale. Din aceasta simpla informatie, ne mai putem da seama de doua lucruri. In primul rand, la momentul scierii acestui articol, actrita are 44 de ani, o varsta superba. In acelasi timp, mai aflam si ca Evrim Alasya este in zodia Leu. Si aici, ca o paranteza, sinceri sa fim, nici nu ne mira. Ca o leoaica actioneaza si personajul Kivilcim din serialul O Dragoste, pe cae aceasta il interpeteaza atat de bine.

A crescut intr-o familie frumoasa, alaturi de fratele ei, Arda Alasya. Din punct de vedere al felului in care arata, va putem spune ca Evrim are o alura tare atletica. Arata bine de tot, ce sa mai. Are 1.69m inaltime, fiind destul de inalta. Prezenta ei inspira respect, insa in realitate e o femeie plina de haz.

Trebuia sa fie o sportiva de top

Va spuneam mai sus ca are asa, o alura tare atletica. Ei bine, acest lucru li se datoreaza anilor in care a practicat gimnastica ritmita. Inca de la frageda varsta de 5 ani, ea a inceput acest tip de gimnastica, ce i-a placut tare mult. Anii au trecut, insa nu si dorinta ei de a performa si de a evolua. Asa se face ca pe vremea cand era la liceu, Evrim a devenit o atleta licentiata a Clubului Sportiv Çimentaș, o realizare incredibila. Ia parcursul ei sportiv nu s-a incheiat aici, caci, pe toata durata liceului a participat la numeroase competitii nationale, dar si internationale. Ce sa mai, avand in vedere toate aceste sportive, multi ar fi spus ca deja viitorul ei este trasat. Are deja o cariera sportiva in fata, asa ca nici nu mai trebuie sa se gandeasca ce va face dupa liceu.

Si totusi, lucrurile s-au schimbat in anul 1997, atunci cand a terrminat cele 12 clase si a trebuit sa isi aspunda sie insasi la intrebarea: „Ei, si ce vei face mai departe in viata?”. Si-a zis ca nu ar strrica niste cursuri la Teatrul Municipal Konak. Sa stii putina actorie nu i-a stricat nimanui, niciodata. Doar ca ceva ce poate ca nu ar fi trebuit niciodata sa reprezinte o cariera, a prins-o destul de rapid pe a noasta. Asa se face ca, dupa ce a terminat aceste cursuri, s-a inscris la Universitatea Dokuz Eylul, Departamentul de Teatru, de unde a absolvit cu brio. Astfel, tanara ce probabil ar fi trebuit sa devina o sportiva de top, a ales o cariera pe placul sufletului sau. Si noi nu ne suparam, caci, daca ar fi ramas la sport, atunci nu am mai fi putut sa ne bucuram de talentul ei actoricesc.

Primele roluri

Asadar, Evrim Alasya a ales sa fie actrita, dar cand a avut parte de primul rol? Ei bine, a inceput prin a juca pe scena Teatului de Copii Pinar, in anul 1999. A ramas in Izmir pana in 2003, cand a trebuit sa se mute in Istanbul. De ce? Ei bine, tot pentru a juca pentrru Testrul de Copii Pinar, doar ca intr-un alt loc si pentru un alt tip de public. A mai ramas alaturi de acest teatru inca 3 ani, pana in anul 2006, cand a inceput sa lucreze pentru Atelieul de Actorie al lui Zuhal Olcay si Haluk Bilginer.

Bir Istanbul Masali a fost productia in care Evrim Alasya a debutat, din punct de vedere TV. A facut o figura bine, fapt pentru care nu prea a stat pe bara. Producatorii au vrut sa o vada interpretand mai multe perrsonaje diferite. Noi romanii am ajuns sa o stim si din serialul turcesc Gunes, dar si din Destainuiri, o productie care, din pacate, nu prea a prins. Desigur, cei mai multi fani si i-a capatat doamna Alasya datorrita celui mai recent proiect, despre care vom discuta in continuare.

Biografia actritei Evrim Alasya: rolul lui Kivilcim din serialul turcesc O Dragoste

In 2024, a inceput si la noi in Romania un super serial intitulat o Dragoste. Aici, actrita Evrim Alasya ii da viata pesonajului Kivilcim, care este o femeie puternica si tare, tare independenta. Ea vrea ca si fiicele ei, respectiv Doga, interpretata de Sila Turkoglu dau si Cinem sa ii calce pe ume. Sau, cu alte cuvinte, sa nu accepte niciodata sa stea dupa babati in vietile lo. Trebuie sa fie intotdeauna pe picioarele lor. Sa aiba banii lo. Sa poata face ce vor ele.

Asta incearca sa le invete Kivilcim pe fiicele ei. Si totul pare bine, pana cand Doga se indragosteste de un baiat pe nume Fatih. Acesta face pate dint-o familie in cae traditiile sunt intotdeauna respectate. Kivilcim nu a suportat niciodata aceste traditii, fiind mai degraba o femeie moderna. Cand afla ca Doga e insacinata, Kivilcim isi da seama ca trebuie sa il suporte pe acel Fatih… Iar lucrurile iau o turnura neasteptata atunci cand directoarea Kivilcim se indragosteste de Omer, fratele tatalui lui Fatih. Si aici ne incheiem si noi articolul in care v-am spus biogrrafia actritei Evrim Alasya. Haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despe ce se intampla in serialul turcesc O Dragoste.