Umut paraseste definitiv serialul turcesc O Dragoste!

Umut paraseste definitiv serialul turcesc O Dragoste! Se pare ca producatorii chiar au de gand sa socheze pe toata lumea, nu gluma. Aceasta plecare vine dupa alte 2 la care nu se astepta nimeni. Si se pare ca nu e ultima. Detalii despre acest subiect in randurile urmatoare. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Umut paraseste definitiv serialul turcesc O Dragoste!

Pe langa tumultoasele povesti de dragoste dintre Doga si Fatih, Kivilcim si Omer, dar si Abdullah si Alev, serialul turcesc o Dragoste a mai vazut si inceputul unei relatii frumoase, aceea dintre Nursema si Umut. Ea, fata dintr-o familie traditionalista, el un baiat simplu, fara prea mari posibilitati financiare. In ciuda tuturor obstacolelor, cei doi s-au iubit si au decis sa lupte pentru relatia lor, pe care voiau sa o transforme candva si intr-o familie.

Din pacate, s-au intamplat diverse lucruri, iar relatia nu prea a rezistat. Intai, au venit pretentiile din partea familiei lui Nursema. Abdullah si Pembe va dati seama ca nu au fost de acord ca intre ei sa fie totusi ceva. Si totusi, ei nu s-au lasat. Din pacate insa, gelozia lui Umut se pare ca a jucat un rol decisiv in ruperea relatiei dintre ei. El a aflat ca Ruzgar o place si a crezut ca gata, Nursema ii va cadea acestuia la picioare. Pe langa asta, el a ales si sa o minta pe a noastra atunci cand a venit vorba de lansarea sa in industria muzicala, iar asta a afectat-o mult pe tanara. Pana la urma, ea a ales sa divorteze de el. Si totusi, inca existau telespectatori care sperau sa ii revada impreuna.

Din pacate, nu se va putea

Lucrurile se pare ca vor deveni cu totul noi pentru draga noastra Nursema, in ceea ce priveste dragostea. Pe de o parte, ea nu va putea fi cu Ruzgar, desi incepusera sa se apropie foarte, foarte mult. V-am spus deja ca actorul care il joaca a iesit din proiect si urmeaza sa fie vazut la TV in Turcia doar in postura de prezentator al unei populare emisiuni. Dupa el, s-a vorbit si despre plecarea doamnei Sonmez care insa, nu ar urma sa fie neaparat una definitiva, ca in cazul lui Ruzgar.

Iar cea mai noua veste este ca Umut paraseste definitiv serialul turcesc O Dragoste. Asadar, Nursema nu se va putea intoarce nici la el. La momentul scrierii acestui articol, inca nu se stie in ce fel va iesi din serialul personajul. Insa, un lucru e cert: pentru Nursema, termenul de dragoste va trebui sa capete noi dimensiuni in sezonul 3. Cu alte cuvinte, va fi nevoita sa gaseasca pe altcineva care sa o iubeasca. Voi ce parere aveti despre aceasta plecare a lui Ruzgar? Va pare rau? Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.