Mireasa din Istanbul Ultimul Episod Rezumat ?

Mireasa din Istanbul Ultimul Episod Rezumat. Iata ca inca un serial turcesc fascinant ajunge la final. De data aceasta, e vorba despre Mireasa din Istanbul. Timp de 3 sezoane, am fost martorii unei povesti de dragoste cum n-a fost alta. Am fost martorii unor rasturnari de situatie care ne-au terminat psihic. Am vazut niste intrigi la care nimeni nu s-ar fi gandit. Evident, am fost si alaturi de personajele noastre preferate. Iar astazi, totul se termina. In continuare, vom vorbi despre Mireasa din Istanbul Ultimul Episod. Va vom face un rezumat, pentru a vedea cum s-au terminat povestile eroilor preferati. Acestea fiind zise, haideti sa vedem cum au ales producatorii sa termine aventurile lor.

Mireasa din Istanbul Ultimul Episod – Cum s-a terminat serialul turcesc?

Mireasa din Istanbul Ultimul Episod Rezumat

Visul personajului Sureyya devine in cele din urma realitate. Ea devine o cantareata populara si iubita de public. In sfarsit, poate sa cante in fata unui public numeros si e apreciata pentru ceea ce face.

Fratii Buran s-au gandit ca ar fi bine sa sprijine persoanele aflate la ananghie. Tocmai de aceea, au cazut de acord ca ideea infiintarii unei asociatii de tip caritabileste una excelenta. Asa ca au inceput sa faca demersurile, cu gandul ca o fac pentru Garip si Esma. Scopul lor va fi sa le ofere o sansa tuturor copiilor care vor sa studieze, dar nu au posibilitati.

Fikret si Adem se pare ca au reusit sa tina sus afacerea familiei. Au putut sa o gestioneze bine si sa o mentina pe linia de plutire. Iar acum, se bucura de rezultate.

Si daca tot vorbim de afaceri, trebuie sa va spunem si faptul ca Faruk a ajuns sa se ocupe foarte bine de restaurantul sau. Ii serveste pe toti cei care-i trec pragul cu tot felul de bunatati.

Osman nu a uitat-o pe mama lui. A vrut sa o tina minte tot timpul, fapt pentru care s-a decis sa scrie o carte in memoria ei. Un document care sa reziste in timp si care sa arate cat de importanta a fost pentru el si pentru cei din jur.

Mireasa din Istanbul: Totul e bine cand se termina cu bine

Dilara este in sfarsit ceruta in casatorie de catre Mert. Se pare ca in sfarsit si-a facut curaj. In acelasi timp, Emir reuseste un lucru foarte bun pentru viitorul lui. El primeste o bursa la una dintre cele mai prestigioase facultati din Anglia. E un lucru mare pentru cariera lui.

Adem si Gunes sunt o familie fericita si plina de iubire. Pe langa Umut, acum cei 2 se pot ocupa si de o fetita pe care tocmai au adoptat-o.

Ultimul episod din Mireasa din Istanbul aduce o petrecere surpriza la conac pentru Sureyya, care implineste frumoasa varsta de 40 de ani. Toti se bucura si se distreaza. Se simt bine invitatii in compania gazdei si totul pare a fi in regula. In timpul petrecerii, Nurgul vine cu un cadou ce se pare ca a fost adus de curier. Vazandu-l, toti se intreaba de la cine oare poate sa fie a cel cadou.

Raspunsul vine repede: e vorba despre un cadou de la Esma. Si ghiciti ce e. E chiar acea lebada sculptata de Garip, daca va mai aduceti aminte. In pachet insa, mai e si altceva. E voba despre o scrisoare cat se poate de emotionanta de la Garip. In ea, Sureyya este asigurata ca nu si-a uitat promisiunea. Asa cum i-a spus acum mult timp ca, la petrecerea de 40 de ani va fi alaturi de ea, asa s-a si intamplat.

 

Mireasa din Istanbul Ultimul Episod a fost foarte emotionant

Dupa cum probabil ati observat deja, acest ultim episod din serialul turcesc Mireasa din Istanbul a fost unul destinat incheierilor. Toate personajele si-au gasit pana la urma un sfarsit propice pentru povestea lor. Astfel, fanii, care le-au fost alaturi timp de 3 sezoane, au fost bucurosi sa vada ca toti sunt linistiti. Voua cum vi s-a parut episodul? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si nu uitati ca ne puteti gasi pe Facebook. Vom posta acolo atunci cand avem pregatite noi articole despre seriale turcesti.