Zuleyha sau Mujgan? Pe cine sa aleaga Yilmaz?

Zuleyha sau Mujgan? Pe cine sa aleaga Yilmaz? Aceasta e intrebarea pe care si-o pun foarte mult fani ai serialului turcesc Ma Numesc Zuleyha in acest moment. Inimii nu ii poti ordona, insta ratiunea trebuie sa fie si ea prezenta in alegerile noastre, nu-i asa? Tocmai de aceea, in continuare com cantari alegerile lui Yilmaz si, la final, dumneavoastra veti putea sa va dati cu parerea. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Zuleyha sau Mujgan? Pe cine sa aleaga Yilmaz?

Zuleyha sau Mujgan

Zuleyha sau Mujgan

Inca din primul episod al serialului, i-am vazut pe Yilmaz si pe Zuleyha impreuna. Pareau cuplul ideal: tineri, frumosi, ambitiosi si plini de sperante pentru viitorul lor. Voiau sa se casatoreasca, sa faca un copil si sa traiasca in liniste si pace. Insa, destinul a avut alte planuri pentru ei…

Impinsi de o fapta grava a fratelui vitreg al Zuleyhei, cei 2 au trebuit sa plece de urgenta din oras. Din nevoie, au ajuns la ferma din Adana, unde sperau sa poata sa faca niste bani si sa plece mai departe, intr-un loc numai si numai al lor. Insa, habar n-aveau ei unde au ajuns…Hunkar, stapana fermei si Demir, fiul ei, le-au pus gand rau. Demir s-a indragostit de Zuleyha, iar Hunkar a facut tot posibilul s-o depsrta ped femeie de Yilmaz. Sigur, sa spunem ca n-am condamna-o neaparat, caci ea si-a urmarit interesul: bunastarea si fericirea fiului ei.

Yilmaz a fost indepartat, iar Zuleyha, obligata sa il indrageasca pe Demir. Pana si copilul lui Yilmaz, pe care-l avea in pantece, i-a fost atribuit lui Demir, care, brusc, a devenit tata. Nu a durat mult, din fericire, si Yilmaz a fost eliberat. Saracul abia astepta sa-i vada din nou ochii Zuleyhei si sa-l incalzeasca zambetul ei cuceritor…Insa, in loc de zambete, a primit lacrimi: femeia lui nu mai era a lui. Devenise a lui Demir intre timp…Nu a mai fost cale de intoarcere, iar Zuleyha a preferat sa ramana a lui Demir, chiar daca, intre timp, si Yilmaz devenise bogat.

Zuleyha il vrea, dar parca nu-l vrea…

De-a lungul episoadelor, vedem cum Yilmaz ramane cu buza umflata, iar Zuleyha e tot langa Demir. Totul se schimba insa in momentul in care, in Adana apare o doctorita pe nume Mujgan. Intamplarea face ca Yilmaz al nostru sa se indragosteasca de cadrul medical. Si, din fericire, si femeia a capatat sentimente pentru el. Asadar, putem vorbi despre o relatie sanatoasa, intre 2 persoane cu capul pe umeri.

In cele mai recente episoade din Ma Numesc Zuleyha, vedem cum cei 2 ajung din ce in ce mai apropiati, iar o casatorie intre ei pare a fi la orizont. Insa, acum s-a trezit Zuleyha. Parca, vazand ca Yilmaz a trecut peste ea si nu o mai vrea, o vrea ea pe el. Si usor, usor, vrea sa ii reintre in gratii. Sa fie vorba doar de o ambitie prosteasca sau de niste sentimente reaprinse? Nu putem sa stim cu siguranta. Se pare ca doar Zuleyha are raspunsul, ingropat adanc in inima ei.

Zuleyha vs Mujgan

Asadar, avem 2 femei si un barbat. Zuleyha e o roscata focoasa, cu priviri ademenitoare si un caracter puternic. Stie sa se faca placuta si stie sa intoarca diversele situatii in favoarea ei. Nu se da batuta, iar daca vrea ceva, va lupta neincetat pana cand il va obtine.

Apoi, o avem pe nou-venita Mujgan, interpretata de Melike Ypek Yalova. E o doctorita cuminte, la locul ei, pentru care bunul simt e primordial. Ea stie sa fie discreta si nu ii place sa fie implicata in scandaluri de niciun fel. Daca iubeste pe cineva, trebuie sa fie singura femeie pentru respectivul barbat. Nu suporta sa fie pe locul 2.

Pe care dintre cele 2 sa o aleaga Yilmaz al nostru? Pe Zuleyha, prima lui dragoste sau pe Mujgan, cea mai recenta? Ne puteti spune parerea dumneavoastra in sectiunea de comentarii de mai jos. Iar pentru ultimele noutati despre serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha, va asteptam atat aici, pe site, unde va puteti abona gratuit la articole, utilizand formularul de pe site, fie pe pagina de Facebook Zuleyha.