Vestea pe care o asteptau toti fanii Zuleyhei!

Vestea pe care o asteptau toti fanii Zuleyhei este aici. Avem sa va spunem un lucru care cel mai probabil va va bucura foarte, foarte mult. Asta, daca va numarati printre telespectatorii care urmaresc cu sufletul la gura serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha, desigur. Daca nu prea va place aceasta productie, probabil ca veti trece mai departe si n-o sa va trezeasca nicio emotie. Insa, haideti sa nu va mai tinem pe jar si sa vedem care este treaba, de fapt.

Vestea pe care o asteptau toti fanii Zuleyhei!

Vestea pe care o asteptau toti fanii Zuleyhei

Vestea pe care o asteptau toti fanii Zuleyhei

Despre stilul in care sunt difuzate serialele turcesti in Romania, nu mai are rost sa discutam. Deja stim prea bine ce se intample. Uneori, serialele incep cu 5 episoade pe saptamana, dupa care se reduc la 3e sau la 2. Dupa, durata unui episod se scurteaza si ajunge sa fie mult mai scurt si asa mai departe. Daca urmariti des serialele de la noi la TV, probabil ca stiti toate aceste lucruri. Nu va spunem ceva nou. Insa, am facut aceasta paranteza, pentru ca ceea ce urmeaza sa va spunem, are legatura cu deciziile posturilor TV.

In prezent, avem Aripi Frante de luni si pana miercuri. Iar Zuleyha e doar joi si vineri. Ei bine, de saptamana aceasta, lucrurile se schimba in bine pentru admiratorii Zuleyhei. De ce? Ei bine, nu vom mai avea doar 2 episoade, ci 3. Astfel, Aripi Frante nu va mai fi si miercurea, caci atunci intra iar Zuleyha. Asadar, ca o recapitulare: Aripi Frante 2 episoade pe saptamana, luni si marti, iar Zuleyha 3 episoade pe saptamana, de miercuri si pana vineri.Cam asa vor sta lucrurile in urmatoarea perioada.

Exista totusi si o veste proasta…

Trebuie in acelasi timp sa va dam si o veste mai putin placuta despre Zuleyha. Schimbarea aceasta vine pentru ca serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se apropie de sfarsit in Romania. Si nu ne referim aici la finalul sezonului 4, ci la finalul serialului. Da, nu va mai fi si sezonul 5 din Ma Numesc Zuleyha. Asadar, cand va spunem ca urmeaza…ultimele episoade din Cukurova, vorbim cat se poate de serios. DIn pacate, nu se mai continua povestea asta ce ne-a fascinat inca din primele episoade.

Undeva pe la jumatatea lunii august, va trebui sa ne luam la revedere de la dragii nostri, din pacate. Si n-o sa va vina sa credeti cum se termina totul. Va ramane oare Zuleyha cu Hakan, personajul jucat de domnul Celikkol? Vom scrie un articol despre data exacta si alte detaii pe care trebuie sa le stim intr-un articol ulterior. A, si apropo…daca va plac articolele noastre, stiati ca va puteti abona la ele? Nu va costa nimic. Trebuie doar sa va bagati adresa de email in formularul de abonare pe care il gasiti aici, pe site. Cautati-l bine daca nu il vedeti din prima. Dupa ce deveniti abonati, o sa fiti anuntati rapid cand avem noutati pe site. Gata, atat am avut sa va spunem. Ne vedem si pe pagina de Facebook despre Zuleyha.