Serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se termina definitiv luna aceasta!

Serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se termina definitiv luna aceasta, dragii nostri. Stim, este o veste ce speram sa nu vina prea curand, caci ne plac peripetiile din Cukurova. Insa astazi, trebuie sa venim in fata dumneavoastra cu vestea zilele Zuleyhei pe micile noastre ecrane sunt numarate. In randurile ce urmeaza, va vom spune in ce zi vom putea urmari ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha, dar si la ce ne putem astepta. Haideti sa aflam tot ce trebuie.

Serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se termina definitiv luna aceasta!

Serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se termina definitiv

Serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se termina definitiv

Da, iata ca a venit si ziua in care trebuie sa va spunem ca Zuleyha noastra draga ne paraseste definitiv. Dupa ani de zile in care am privit cum evolueaza ea ca personaj, va trebui sa ne pregatim ca, in curand, sa ne luam la revedere de la ea. Tinem sa va spunem, inainte de toate, ca nu dramatizam si vorbim cat se poate de serios. Nu, nu este vorba de vreun final de sezon, din pacate. Actualul care se difuzeaza si la noi la TV este ultimul. Am mai vorbim noi despre acest lucru. Desi audienta este inca inalta, actorii au obosit. Asa ca producatorii si-au spus ca nu are rost sa lungeasca povestea inutil.

De aceea, sezonul 5 din Ma Numesc Zuleyha nu va exista. In Turcia, intregul serial deja s-a terminat si fanii au acceptat destul de greu ca nu va mai exista vreo continuare. La noi, luna aceasta va fi marele final, pe care il vom putea urmari pe data de 12 august, de la ora 20. Atunci, va trebui sa fim ochi si urechi si sa vedem in ce fel se termina totul. Va fi un final din acela dulce-acrisor sau unul de-a dreptul amar?

Cum se termina ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha?

Lucrurile vor fi tare tensionate aproape pana in ultimele scene din serial. Dupa lungi si lungi incercari, Zuleyha noastra isi va gasi in cele din urma linistea. Insa nu va avea langa ea un barbat, asa cum speram. Nici Yilmaz, personajul jucat de Ugur Gunes, nici Demir, nici Hakan nu vor fi alaturi. Insa, va avea un gentleman, un domnisor frumos. E vorba despre Adnan. Baietelul va fi langa ea, la fel si fetita ei.

In ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha, va putem spune doar atat. Draga noastra isi gaseste pana la urma linistea, insa nu in felul in care ne-am fi asteptat noi toti. Va fi dureros sa o vedem plecand, insa vom vedea ca, pana la urma, totul se termina cu bine. Zilele urmatoare vom scrie rezumatul ultimului episod si il vom posta aici, pe site. Asa ca, daca vreti sa fiti primii care il citesc, stiti deja ce trebuie sa faceti. Va puteti abona, utlizand formularul de aici, de pe site. Daca nu-l gfasiti din prima, uitati-va atent, pentru ca merita. Daca sunteti abonati la site-ul nostru, veti fi anuntati primii cand avem noutati despre serialele turcesti ce se difuzeaza la noi in tara. Ne vedem si pe pagina de Facebook, unde mai discuta fanii intre ei, pana cand serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se termina definitiv.