Totul Pentru Familia Mea Episodul 100 Rezumat: Secretul lui Akif

Totul Pentru Familia Mea Episodul 100 Rezumat: Secretul lui Akif se pare ca este pus, din nou, in pericol. Inainte de toate, vrem sa ne oprim putin si sa ne dam seama ca am ajuns totusi la 100 de episoade. Wow, nu e deloc lucru usor. In aceste episoade am avut multe bucurii, dar si clipe triste. Am pierdut multe personaje dragi, precum Kadir si Sevgi. Iar secretul lui Akif se pare ca incepuse sa dispara, sa nu mai fie in prim plan. Individul aproape ca a crezut ca gata, nu o sa isi mai aduca nimeni aminte vreodata de ce le-a facut parintilor celor 4 frati. SI totusi, iata ca Ayla a descoperit filmarea… Ce va urma? Haideti sa aflam si noi impreuna.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 100 Rezumat: Secretul lui Akif

Asadar, Ayla a vazut acea filmare. Din cauza sperieturii, a si scapat telefonul si s-a spart ecranul. Desigur, teoretic, acel video nu a patit nimic, adica inca mai poate fi urmarit. De aceea, fosta sotie a lui Resul sa stiti ca este destul de linistita. Si se gandeste ca trebuie sa il dea in gat pe Akif, ca nu se mai poate. Asa ca, atunci cand se strang cu totii la inaugurarea restaurantului de care va avea grija Sengul de azi inainte, femeia se gandeste ca trebuie sa le spuna tuturor.

E si Akif acolo si habar nu are ce il asteapta. Cand se prinde insa de ceea ce urmeaza sa spuna Ayla, acesta se panicheaza putin. Insa, doar putin, caci aparent, are si el un as in maneca. El ii zice ca da, poate sa spuna totul, insa, daca o va face, atunci le va spune si el celor prezenti ca Berk nu e baiatul ei. Da, ati citit bine. Roscovanul nostru preferat se pare ca nu este baiatul natural al lui Ayla. S-ar parea ca este adoptat. De unde stie Akif? Pai, va mai aduceti voi aminte de documentele acelea pe care s-a dus Akif sa le ia in episodul precedent? Acelea de la Resul. S-ar parea ca printre ele se aflau si documentele de adoptie ale lui Berk. Dar si diverse altele din care reiese faptul ca adevaratii parinti ai lui Berk au cam inceput sa ceara bani…

Se abtine

Lui Ayla ii pica efectiv fata, atunci cand aude. Scrasneste din dinti, se gandeste rapid daca are vreo portita de scapare, insa, panal a urma, renunta. Si asa, ea alege sa nu spuna nimic. Atata timp cat Akif va pastra acest secret despre Berk, Ayla va pastra secretul despre Veli. Si asa, iata, din nou Akif Atakul a scapat. Iar problema principala a serialului, intriga de la bun inceput, intra iar in adormire. Stam si ne intrebam… se va afla vreodata de ce a facut Akif? Probabil ca in ultimul episod din Totul Pentru Familia Mea, cel mai probabil. Insa depinde, ramane de vazut.

Din pacate insa, se pare ca acest secret ajunge sa nu mai fie chiar atat de…secret tot din cauza lui Akif. Acesta discuta cu Nebahat despre aceasta noua informatie, nefiind atenti daca nu cumva ar putea sa fie prin jur cineva care sa ii auda. Din pacate pentru ei, Sengul ii aude. Dar acesta este doar varful iceberg-ului, sa stiti. Ce e cel mai interesant e ca mama lui Berk, adevarata, este mult mai aproape decat am putea noi crede…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 100 Rezumat: Serpil si Elif

Pe adevarata mama a lui Berk o cheama Serpil. S-ar parea ca Berk mai are si o sora, pe nume Elif. Iar ele sunt foarte aproape. In episodul 100 din Totul Pentru Familia Mea, Sengul reuseste printr-o serie de intamplari sa ajunga la ea si sa discute. Cand aude ca baiatul ei este aproape, aceasta vrea sa il vada. Pana la urma insa, ajunge prima data fata in fata cu Ayla. Desigur, femeia se pare ca are si niste asteptari materiale, daca ne intelegeti. Cu alte cuvinte vrea bani, multi bani. Mult mai multi decat ar fi dispusa Ayla sa ii dea ca sa isi tina gura.

Vazand ca totusi aceasta nu vrea sa ii dea niciun ban, Serpil vrea sa il gaseasca pe Berk si sa ii spuna tot adevarul. Aceasta nu e singura problema din acest episod, desigur. Sarp nu poate accepta faptul ca Susen nu il mai vrea. Asa ca face ceva destul de previzibil. Ii spune ca daca il paraseste, Omer va afla adevarul despre Kadir. Ce va urma? Pana aflam noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentur Familia Mea.